• ZSUZSI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel Liza csevegőjében olvastam a Zsuzsival való rendhagyó 4- kezes masszázs szeánszról, így érdeklődésem és kíváncsiságom folytán rögtön beszélgetésbe kezdtem Lizával. Rövid időn belül Zsuzsival is egyeztetett megfelelő időpontban állapodtunk meg amit vtr-ben is rögzítettünk.
  • Megközelítés:

    A megközelítés tömegközlekedéssel ajánlott mert a helyszín minden irányból és könnyen elérhető. A parkolás a közvetlen közelben nem egyszerű és fizetős viszont a környéken több nagyobb parkoló és parkolóház is van. A cím pontos és könnyen megtalálható. A Vác felé vezető útról nyíló utca elején a többi, közel százéves házhoz mérten fiatal épület, emiatt eléggé szembeötlő.
  • Helyszín:

    A lakás belül kétszintes, az alsó szintre érkezés után a fürdő és a szobák a felső szinten találhatók. Minden tiszta és rendezett a célnak megfelelő. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, kilépővel sokféle tusfürdővel, szájvízzel, dezodorral. A szoba tágas, masszázspad és tatami, szobainas a ruháknak, asztalka fotel székek és kellemes hangulat. Minden adott a kellemes ellazuláshoz.
  • Lány külseje:

    Zsuzsi megjelenése teljesen megfelel képeinek, képei újak és a teljes valóságot tükrözik. Arccal hirdet ezért senkit nem érhet meglepetés csupán annyi, hogy az egyébként szép és jó képei nem tudják visszaadni a valóságos szépségét. Alacsony vékony, kellemes megjelenésű hölgy kék szemekkel, mosolygós arccal, alkata arányos szépen formált hangsúlyos cicikkel.
  • Erotikus masszázs:

    Rendhagyó 4-kezes masszázsra érkeztem. Ennek rendhagyósága abban rejlett, hogy a rendkívül fejlett masszázs technikával és gyakorlattal rendelkező Liza - mint mester - mozdulatait a szembeni oldalon Zsuzsi tükörképként ismétli. A masszázs ágyon hasonfekve jobb oldalamon Zsuzsi bal oldalamon Liza kezdte derekamtól felfelé haladva masszírozásom. Az utóbbi időkben elég sok gyógymasszázsban volt részem így van némi összehasonlítási alapom. Érdekes érzés volt, a négy nöi kacsó ahogy járt derekamtól gerincemen keresztül nyakamig, finoman de egyben határozottan is érintették testem, simogattak és masszíroztak egyben. Nagyon kellemesen ellazultam, miközben a lányok dolgoztak rajtam Liza szóban is irányította Zsuzsit alkalmanként néhány latin kifejezés is elhangzott. Beszélőkémet is működtettem, miközben Zsuzsi és Liza módszeresen haladtak testemen tovább, ki nem hagyva egyetlen porcikámat sem. Pontosabban egyet kihagytak mert az nem volt tárgya a szeánsz első felvonásának. A hosszas és alapos masszázs után rövid pihenő következett, folyadék pótlása után kezdődött a második felvonás.
  • Levezetés:

    A masszázs ágyról a tatamira költöztünk és kacagva kérdezték a lányok: tudom-e most mi következik? A válaszom meg sem várva kezdődött a négycicis kényeztetés. Zsuzsi mellém térdelt Liza lejjebb helyezkedett el. Zsuzsi olajozásába besegítettem szépen formált cicjeit szorgalmasan kenegettem masszíroztam, majd elkezdtek a női mellek keresztben siklani testemen, jobbra-balra fel-le. A fali tükörben mindeközben csodálatos hátsó panoráma kápráztatja szemeimet. Csodás többcsatornás kényeztetésben részesültem. Zsuzsi cicijei siklottak szemeim előtt majd úgy irányítottam, hogy számmal én is kényeztethessem formás cickóit amelyek jól reagáltak erre. Alsó testtájékom legérzékenyebb része is mindeközben gondos kezekbe került majd finom szájacskák kezdték bekebelezni. Kértem Zsuzsit vátson pozíciót, fejemhez térdelt szám combjai közé került és elkezdtem kelyhét kényeztetni ízlelgetni mely tevékenységem fogadtatásra talált. Kezeimmel testét melleit simítottam, miközben altestem felől kezdett elönteni a kéj. Így haladtunk tovább miközben egyre jobban terjedt bennem az örömérzés míg el nem öntött teljesen és a csúcsra juttatott. Szapora levegővételt követve pihegtem egy ideig miközben a lányok simogatva hagytak lenyugodni, majd két oldalról mellém feküdtek és ölelgettek. Még cseverésztünk egy kicsit majd a fürdőszoba felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Maga az alkalom volt extra azon kívül nem vettem mást igénybe.
  • Összkép:

    Egy tökéletes teljes testes masszázst kaptam, ilyenbe eddig sehol máshol nem volt részem. Zsuzsi jó tanítvány és jó tanuló, tanítómestere a csúcson van lehet tőle tanulni. Nem ma kezdtem masszázsra járni van évtizedre visszanyúló tapasztalatom. A kiszolgálás, a hangulat abszolút meghitt és tökéletes. A befejezés pedig elmondhatatlan első élményem de örökre maradó.Köszönöm Zsuzsi és Liza!
Happy Massage