• Lyna Pompadour

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en kerestem fel Lynát, simán ment az egyeztetés. Még a randi napján felhívtam, hogy megerősítsem az időpontot. Azt mondta, nem lett volna szükséges, de én nem bántam, mert nagyon aranyos és szexi hangot hallottam :)
  • Megközelítés:

    A cím pontos és könnyen megtalálható, a metrótól pár perc séta. Parkolni lehet, hogy neccesebb, mert mégiscsak az egyik legforgalmasabb sugárút közelében van, de őszintén szólva ezt nem figyeltem.
  • Helyszín:

    A ház új építésű, a lakással egyetemben nagyon szép, nem lehet rá panasz. A fürdőben minden megtalálható, ami kell: szájvíz és többféle tusfürdő, fürdőszobaszőnyeg, poharak, stb. A baszoba nem nagy, de a célnak megfelel. Nagy részét az ágy foglalja el, ami bármilyen huncutkodáshoz elég nagy, körülötte van szobainas, szék, kisszekrény. Még egy lány rendel a helyszínen, de nem futottam össze se vele, se MT-vel, ügyelnek a diszkrécióra.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak, senkit nem érhet meglepetés. Gyönyörű barna bőr, gyönyörű, tüzes barna szemek, gyönyörű cicik érzékeny bimbikkel, gyönyörű popsi. Nem vagyok egy nagy szilikonmell-fan, de Lynának nagyon szépek a cicijei, és jó őket markolászni :) Egy pici köntösben fogadott, ami hamar lekerült, alatta szexi fehérnemű várt.
  • Erotikus masszázs:

    Ez a végén volt, mintegy levezetésképpen, ezért ez most a 2. rész :) A beszámolókból nekem az tűnt ki, hogy nem ez Lyna fő attrakciója, de nekem nagyon jólesett és szakszerűnek is éreztem. Közben beszélgettünk, nagyon vagány és beszédes csaj, mindenhez hozzá tud szólni. Masszázs után még maradt pár percünk, ezalatt még néhány kedvenc zenéjét is megmutogatta (az ízlésén is meglátszik, mennyire nyitottan áll a dolgokhoz).
  • Levezetés:

    Szóval ez az 1. rész. Előrebocsátom: szinte nincs olyan formája a kényeztetésnek, amit Lyna ne vetett volna be rajtam. Egy van, de ha az is lett volna, a másik kategóriában találnánk őt meg ;)
    Belépve az ajtó mögött fogadott, puszi-puszi, és rögtön látszott rajta, hogy megvan a kezdeti szimpátia. Bevezetett a szobába, és egy kis ismerkedő beszélgetés után rám parancsolt: "Vetkőzz!" Hát hogy is mondhattam volna ellent? :) Miután lefürödtem és visszatértem a szobába, nem vesztegette az időt, még állva egymásnak estünk. Szenvedélyesen csókol, nyelvvel, sőt pici harapásokkal, imádtam. Méltán büszke az új cicijeire, nekem is tetszettek, és meg kellett velük ismerkednem mindenhogy: szemmel, kézzel, szájjal. Egyszercsak az ágyra ült, és odahúzott maga elé. Hát megtudtam azt is, mire képes a szájával: nagyon jó dolgokra, rögtön magával ragadott. "Ráparancsolt" az ágyra, hogy fekve adjam át magam a gyönyöröknek. Popsiszex következett, mármint nem a szó szoros értelmében, hanem a farpofái közé szorította a farkamat, és úgy mozgott rajtam. Ez is valami hihetetlenül jó érzés volt, de aztán visszavette a szájába. Még le is lassítottam kicsit, nehogy nagyon hamar elsüljek, de így is hamar élvezésközeli állapotba hozott, és ott tartott, amíg nem mondtam, hogy nekem is kedvem lenne őt kényeztetni.
    Nem siettünk el semmit, először Lyna csak mellém bújt, csókoltuk és simogattuk egymást, de végül elkeztem lefelé haladni a puszikkal, végigcsókolva szép barna bőrét mindenhol, egészen a puncijáig. Ez utóbbi nagyon finom! Lyna folyamatosan hangot adott az élvezetének, és irányított közben, többek között még az ujjamat is beparancsolta. Amikor már nem sok volt hátra, ő is rásegített az ujjaival, és amikor elélvezett, olyan jó volt nézni, hallani, érezni, hogy kis túlzással majdnem én is elmentem tőle :)
    Egészen keveset pihent, aztán misszionáriuspózban folytattuk. Na azért nem teljesen úgy, nem oda raktam, csak csúszkáltunk egymáson. Utána a mellei közé vette a farkamat, és kezet, szájat, cicit bevetve okozott nekem örömet. Ezt már nem lehetett bírni, így elsültem a csodás mellek között.
  • Elszámolás:

    Nem ért meglepetés a helyszínen. Kicsivel a pesti átlag felett, de mivel az élmény is felülmúlta az átlagot, abszolút megérte. Utólag tettem le a szekrényre, előre nem is engedte.
  • Összkép:

    Lyna egy nagyon különleges lány, nemcsak az egzotikus külseje miatt, hanem a kezdeményező hozzáállása, a latinos temperamentuma, a nem mindennapi élmény miatt is. Azt éreztem nála, hogy ő nem képes hazudni vagy megjátszani magát, tényleg ennyire élvezi és szívesen csinálja, amit csinál.
Happy Massage