• Ariella

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ariella reagálása

    Kedves Stanpan!
    Örülök, hogy a hosszúra nyúlt egyeztetésünk után végre találkozhattunk. Egy igazi úriembert ismerhettem meg benned már a telefonban is és a randin is megerősítetted ezt az érzésemet. Köszönöm a kedves ajándékod, amit őrizni fogok. Szép emlékeket okoztál, remélem hogy még fogunk találkozni!
    Puszillak: Ariella

  • Egyeztetés:

    Ariella már régóta kedvencemnek volt jelölve, de a szalonok nekem nem nagyon jönnek be. Pedig nem egy férfitársam megénekelte Ariella tündér bájait. A kiváncsiság azért egy kicsit b@szta a csöröm, egyik koraeste rácsörögtem, Ő meg felvette. Beszélgettünk, hogy mennék is meg nem is, erre Ő megkérdezte, mikor mennék? Mondtam Neki, kb egy hét múlva. Mire Ő sejtelmesen azt javasolta, hogy az már lehet, hogy nekem is megfelel majd. Néhány nap múlva el is tünt az oldalról. Amikor letelt a hét újra rákerestem és már ott volt újra. Rögtön megcsörgettem felvette, tök meglepődött, hogy még csak néhány perce regisztrált. Hát ilyenek a véletlenek. Másnapra beszéltük meg, akkor kezdett, ráadásul első lehettem az új kecójában!
  • Megközelítés:

    Ariella új helye a Soroksári út- Mester utca környékén található, egy új lakóparkban. Megközeíltése autóval bármely irányból egyszerű, akár Budáról, akár Pestről érkezünk. A cím egyértelmű, sok megboldogult haszonállat utolsó állomásáról elnevezett utca egyik háza. A parkolás a főút mentén fizetős, a lakópark belső utcáiban ingyenes. A nem messze lévő Mester utcában jár villamos, ami a Körúttól indul.
  • Helyszín:

    A lakás egy kis garzon, erkéllyel nagyon kedélyes, a célnak teljesen megfelel. A fürdőszoba a bejárattól rögtön balra, nagyon tiszta, kádas(fügönnyel) felszerelt , tusfürdők, szappan, izléses csempeburkolat, mosdó fertőtlenítős kézmosóval, szájvíz poharakkal, minden csili-vili. Egy kis előszobából lépünk be a belső térbe, ahol egy kis amerikai konyha osztozik a szobával. A két teret egy kb. másfél méteres fal választja el. Egy nagy ágy szolgálja a megfáradt vándor kényelmét, de Ariella még bővíti a palettát. Tökéletes rend és tisztaság mindehol. Mivel nem vagyok belső építész, erről ennyit.
  • Lány külseje:

    Miután a lift felrepített elég magasra, balra fordulás néhány méter az ajtóig, ami kinyilt. Miután becsukódott, ott ált Ariella egy fekete sexi ruhában, csábitóan. Miután lecsekkoltuk egymást, eldöntöttük, hogy a következő másfél órát együtt töltjük. Ariella arca bájos, gyönyörű barna szemek, érzéki száj, fekete félhosszú haj. Alakja nőies, tinis formás cicik, szép érzéki bimbókkal. Karcsú derék, formás, kemény, kerek popsi. Bőre enyhén szolizott, testén néhány izléses tetkó, egy-két testékszer. Szóval semmi csalódás, Ariella kinézete teljesen rendben van.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel először találkoztunk, kértem egy laza maszzázst, hogy egymásra hangolódjunk. Hasra feküdtem és Ariellára bíztam magam. Pont olyan erővel csinálta, ami ellazitott, háttól indított fokozatosan lefelé haladva. A derekamtól lefelé már sok figyelmet szentelt a fenekem és környékére. Finoman széttárta a lábam és egyre közelebb éreztem a kezét az ágyékomhoz. Megemeltem a hátsóm, hogy jobban hozzáférjen és ő ezt ki is használta. Nagyon kellemes érintésekben volt részem. Általában itt jön az a fordulásos rész, de én nem szeretem a protokolt.
    Volt még masszázs, de az már Ariella kényeztetése volt.
  • Levezetés:

    Másfél órára mentem, elég idő jutott Ariella kényeztetésére is. Miután megmasszírozott, kértem feküdjön a hátára és lazitson. Nem hezitált, de azért még nem bízott bennem teljesen, úgyhogy szemét még rajtam tartotta. Elkértem az olajat, és előszőr a felső testét simogattam finoman, a melleket nagyon gyengéden , a bimbókat szinte csak az újjaimmal. Szép lassan haladtam lefelé, az olajat lecsurgattam a szeméremdombon, mikőzben az újjaimmal már Ariella puncijához értem. Itt jegyzem meg, hogy nagyon szép van neki. Nem túl hivalkodó nagyajkak, szép rózsaszin kisajkak, érzékeny csiklóval. A kezdeti bizalmatlanság már elmúlt, finoman széthajtottam a combjait , hogy jobban hozzáférjek. Az ujjaim végigpásztázták ezt a gyönyörű nőiességet, külön-külön minden részletét. Időnként a lábak is kaptak egy kis törődést. Ariella nem adta magát könnyen, sajnos a hüvelybe most nem juthattam be. A külső részekre koncentráltam, alulról átkarolva egy kicsit megemeltem az egyik kezemmel a derekát, a másik kezemmel , újjaimmal intenziven eljutattam(remélhetőleg) a csúcsig. Aranyos volt, egy kicsit még pihegett a karjaimban.
    Folytatódott az én kényeztetésem. Ariella begugolt a lábam közé és érzéki szájába vette az öreget. Hamar rájött, hogyan szeretem, aszerint csinálta, finoman, ahogy nekem jó volt. Gyakran felnézett rám, figyelte a reakciómat. Becsuktam a szemem, már nem néztem rá, be akartam végezni. Hát kenyerem javát megettem, de már rég nem élveztem ekkorát. Amikor újraélesztettek, az első arc amit láttam Arielláé volt. Épp tisztába tett, örök hála Neki. Ezután még egy kicsit mellémkucorodott és dumcsiztunk egy kicsit. Jó volt, na!
  • Elszámolás:

    Elszámolás a végén, nagyon korrekt, átlag alatti csokor Tessék sietni, infláció van! Nem tudom, nem kérdeztem extrákról, majd leközelebb.
  • Összkép:

    Jó érzéssel távoztam Ariellától, kedves, odaadó, semmi alűr. Amikor megérkeztem, és a randi alatt is megkinált itallal, gyümölccsel, ez nem általános. Végig hatott rám nőiessége, szerény figyelmes lénye. Jelentős korkülömbségünk ellenére, jót dumáltunk. Ő nem egyrandis lány az biztos, van mit fejlődnöm.
    Remélem megmarad ilyennek, amilyen most. Nem lessz könnyű.
Happy Massage