• Blanche

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ő vette fel, szerencsém volt, pár óra múlva eljuthattam Blanche szentélyébe. Kedves és izgalmas hangja volt, szándékosan nem kértem tájékoztatást. Annyira korrekt az adatlapja és a beszik, hogy azt kértem tőle, hogy ne mondjon semmit, csak megyek, ne beszéljünk róla, hanem tegyük:) Persze személyesen azért egyeztettük a fontosabb dolgokat (kérek-e vizet)
  • Megközelítés:

    Remek és gyors megközelítési lehetőség, én kocsival és azonnal tudtam parkolni, de tömeggel is rengeteg lehetőség van.
  • Helyszín:

    A kéjlak és a baszoba, valamint a fürdő egyaránt higiénikus és ízléses. Eleve az adatlapból Blanche higiéniájára (is) felfigyeltem, szimpi volt a profizmusa ezzel kapcsolatban.
    A fürdőben a rengeteg tusfürdő mellett FÉRFI INTIM TUSFÜRDŐ!!! Ez (is) kellemesen meglepett!
    Olyan pozitív kisugárzása volt a pecónak, mint Blanche-nak
  • Lány külseje:

    B nagyon stílusos egybeöltözetben, hosszú, a darázsderekú alakjára simuló ruciban fogadott. Nagyon vonzó és nagyon pozitív személyiségű hölgy, akiben benne van a plusz, amiért rögtön az első pillanatban úgy fogalmaztam magamban, hogy a végzet asszonya.
    Ok, ok, írok a többiről is, rendkívül nőies alkat, izgatóan meredező keblek, amelyek (végre) természetesek, tőlük lehet eljutni Blanche darázsderekához és veszettül és izgatóan kiszélesedő csípejéhez, ami eszméletlenül tud mozogni több pozícióban is.
    Kelyhecskéje finom és baba és érzékeny
  • Action:

    Fürdő után az ágyon várt az egyberuciba és szerencsére meghagyta a kicsomagolás örömét, amelyre némi ismerkedős finom puszik és csókok közepette került sor.
    Rendkívül érzékien csókol, Blanche szexuális kultúrája magasan kiemelkedik, benne van az örök és kiaknázhatatlan lehetőségek tárháza...
    Az érzéki bevezető után volt, hogy a velem egykorút kényeztette változatos formákban, volt, hogy nekem volt szerencsém ízlelgetni mézescsuprát, élmény volt az íze, az illata, a jelensége, az egész személyisége.
    Remekül és izgatóan lovagol, bírja a tempót minden pozícióban, öröm a vele töltött idő. Az első menetben doggyban lett végem, bár Blanche-nál ez nem is megfelelő kifejezés, maradjunk annyiban, hogy a felkínált pucsítását kihasználva válhattam vele együvé.
    Ezt követően szakértően masszírozott, olyan félerősen, jóleső volt számomra minden mozdulata. Eközben kezdtünk szövegben és témákban is összehangolódni.
    A második menet észrevétlen átmenettel kezdődött, már a kihívó pillantásai felspanoltak, gyorsan rendbe állt az ezredes. Érdekes, hogy nekem (sem) unalmas (bocsánat a kifejezésért) faszverésre van szükségem, mert attól max muszájból indul a merevedés.
    Nekem Blanche-tól elég egy-két pillantás, illetve testének izgalmas vonaglása, inkább diszkrét tánca, ez egy testbeszéd, ahol érezni egy olyan pluszt, hogy nem lehet visszautasítani:)
    A második menetben kaptam a legnagyobb kényeztetést az ezredessel kapcsolatban, mindenre, még a golyszikra és környékükre is kiterjedően.
    Ezt követően fordultunk át hosszasan 69-be, ami eszméletlen volt...
    Végül kivégzett, többszörösen a La Femme Fatale, a Vénusz Istennő.
    Ennyi, elégedetten távoztam
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás a másfél óráért, korrekt budai átlag.
    Extrákat nem vettem igénybe, mert az alapban azok voltak, amik történtek, imádtam
  • Összkép:

    Itt szeretném megjegyezni, hogy 3-4 percet késtem, ezt üziben egyeztettem vele, de nem nézte az órát (vagy nem feltűnően:) Összességében egy érzéki Vénusz, egy Istennő, akinek minden mozdulata és rezdülése magasabb és nemesebb amplitúdón mozog, felejthetetlen élmény
Happy Massage