• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Szilárd36!

    Köszönöm a beszámolót!
    Ismerjük egymást egy ideje, de szerintem még mindig van a tarsolyomban, amit nem próbáltunk ;) Te meg ismersz annyira, hogy sejtheted... folytatjuk a bakancslista pipálgatását!
    Jó érzékkel jössz a feronom után, ennek mindig meg is kapod a jutalmát ;)
    Szóval, várom a legközelebbi találkozónkat ;)

    Csókollak: Liza

  • Egyeztetés:

    Csábító ajánlattal várt Lizám legutolsó találkozásunkkor: Legyek részese Tia barátnőjével közös tantrikus négykezesének. A múltkori hancúrozásunk kifejezetten jól sült el, így élményekre nyitottan vártam az új szeánszot, remélve, hogy megkoronázza ezen esemény a szürke februárom végét.
  • Megközelítés:

    Hosszas pesti villamos út után a Nyugatinál várt a végállomásom, kisebb-nagyobb kanyarokkal az aluljárókon átkígyózva egy mellékutcába hajtott a vérem, ahol a megfelelő kapualjban kevés keresgélés után a lakók tengerében megtaláltam az engem idevonzó szolgáltatás tábláját.
  • Helyszín:

    Beléptem a számomra még modernnek számító látványos belvárosi házba, majd a diszkrét félhomályos folyosón a liftig eljutva nagy levegőt vettem és felvitettem magam gyorsan a mennyezeti szalonba, ahol már vártak a csíntalan angyalok. Itt újabb zsilipkapu tárult és hamarosan ott találtam magam az elvarázsolt világban, ahol kellemes női illatok és diszkrét világítás szédíti a férfi népet. Tetszik a helyszín, mert minden alkalommal látok itt egy kis újítást, hol egy igényes új kanapét, máskor cipős szekrényt vagy festményt a falon.
  • Lány külseje:

    Liza mint mindig, most is elbűvölt mosolyával, csillogó szép pofijával és a testéből áradó izgalmas nőiességgel. Rózsaszín selyem kimonója és az alatta domborodó fekete csipkés body a hölgy hosszú barna combjaival most is megigézett. de jöttömkor nem volt már egyedül, hanem Tia is felsorakozott fogadásomra. Jól kiegészítették egymást, mert Tia kisugárzása is bámulatos: a sportos nőiesen gömbölyű formákat, az erős, hatalmas melleket egy színésznő mosolya, szép barna szemei és káprázatos haj zuhataga koronázza. Közvetlenül, kedvesen üdvözölt és kellemes hangjával egyből bizalmat keltett bennem az elkövetkezőkre, hiszen Liza ajánlásaiban soha sem csalódtam. Miután visszatértem a választékos tusfürdőkkel teli fürdőből egy emeleti szobában kaptam helyet. Nagyon kellemes félhomály, tatami mellette tükrökkel és egy masszázságy, így néz ki az erotika eme szentélye, amit fokozott az üvegasztalon sorakozó mécsesek fénye. A meleg hangulatot emelte a vendégfogadó csésze tea íze és illata is.
  • Erotikus masszázs:

    A startnál eltévedtem, mert rutinosan a tatamira heveredtem, holott az új masszázságyon lett a helyem kijelölve. Miután megszakértettem a kecses szerkezetet és strapabírónak találtam, felpattantam rá… Kiderült kicsit még csúszkál a padlón, de hamarosan egy szőnyeg kerül alá és miután a lányok két oldalról fognak kényeztetni így az erőhatások kiegyenlítik majd egymást  Nosza elhelyeztem magam arccal lefelé a masszázságy nyílásába, ahonnan két pár gyönyörű lábat szemlélhettem a kezelés alatt, szóltam is, hogy kérek legközelebb egy tükröt majd a szőnyegre, hogy játékos pillantást vethessek rájuk combtól felfelé. Innentől viszont csöndbe maradtam, mert tényleg kellemes volt, ahogy 4 kéz fonódik végtagjaimra és simogatnak mintha egy háremben lennék. Percről-percre egyre nagyobb összhangban átvéve a lazító zene ritmusát kergetőztek a tenyerek a hosszú hátizmomon, vasalva, hanyintva, plesselve stb, ahogy hallottam a szakszavakat cuki ajkaikból.
    A kezelés átkerült a lábaimra és itt már gyakran találkozott egy-két elcsusszant érintés az erogén zónáimmal a combom közén. Kaptam extra olajat kívánságomra, így élvezettel figyeltem, ahogy az ujjaik hada egyre váratlanabb helyekre korcsolyázik, Liza is élvezte a játékot és enyhe harapással jutalmazott a fenekemen „rosszaságomért” .
  • Levezetés:

    Ez lehetett a jel „kivégzésemre”, mert hátamra fordulhattam és végre látványukat is élvezhettem a csinos lányoknak. Csipkés bodyk lekerültek és a méretes keblek végre előkerültek, mert már nagyon vágytak az én ujjaim is újabb fogásokra miután a masszázs alatt minden mellettem elhaladó combot és vádlit végig simogattam.
    Hátra dőlhettem és a fejem alatta az ágy támláját megemelték, így csodálatos kilátásom nyílt a végjátékra. Tudtam, hogy Tia kézzel fog kényeztetni, de reméltem Liza majd kisegíti egy kicsit csodálatos ajkaival. Kapott „öcsikém” egy jó adag illatos olajat és olyan izgalmas ujj játékot és ágyék masszázst, amit még életében soha, el is kezdett ő mocorogni, de a ráhangolódáshoz kellett volna még némi aktivitás is részemről, mert passzívan mindig nehezebben jutok el tartós izgalmi állapotba. Liza itt intim kettesben is hagyott volna minket, hogy Tia kezébe tegye sorsomat, de én megkértem, hogy „házi barátként” kapjak még egy kis extrát tőlük. Így csodálatos kis ajkaival besegített és bekeményítette egomat, míg én alulról nyaldostam Tia fantasztikusan formált kebleit és itt jött ki a csodálatos összhang a lányok közt, mert hoppá egyszer csak felkerült a gumi zászlórudamra és innentől fordult a kocka és én Liza cicieit markolásztam már tovább, mialatt Tia rácuppant a csomagomra. ettől fogva képszakadás és időtlen időkig elhúzva orálisan kényeztett Tia, olyan hihetetlenül jól és hosszan, ahogy gumival sohasem hittem volna, hogy lehetséges, mindig csak egy kicsit visszatartva a végső orgazmustól. Az élmény még is attól volt annyira fantasztikus, hogy közben végig Lizám ajkán csüggtem és vadul dorombolva csókoltam, mialatt bal kezemmel melleit masszíroztam, míg jobbommal Tia halmait gyűrögethettem. Egyszerre mindennek vége lett és én elképedve az átélt gyönyöröktől rebegtem hálát a cica hölgyeknek, amit egy számban lágyan szétolvadó töltött cukorkával jutalmaztak. Gyerekkorom óta nem ízlett ennyire édesség mint ebben a pillanatban!
  • Elszámolás:

    Dupla rózsaszálak jártak volna a kétszeres élményért, de Liza jóvoltából kipróbálhattam ezt az élményt most kedvezménnyel.
  • Összkép:

    Már megint engedtem a csábításnak és kilépve komfort zónámból igazán új utak nyíltak előttem, melyeket a lányok tantrikus masszázsa és odaadása méltán megkoronázott!
Happy Massage