• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Kedves Dboy!)


    Nagyon örülök neki hogy ilyen könnyen sikerült
    egymásra hangolódjunk.:)
    Nekem öröm szerény személyed;és örömmel
    konstatálom hogy Te is remekül érezted Magad..;)

    Nagyon köszönöm az irományt is.:)

    Várlak szeretettel: Valéria:*

  • Egyeztetés:

    Már voltam nála így üzenetben egyeztettünk, gyorsan egyszerűen ment minden.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, parkoli az utcán fizetősen lehet. Hely szerintem mindig van a környéken. BKV is van bőven. Pontos címet ad, bajutást is részletesen elmodja, kedves búgó hangján.
  • Helyszín:

    Újépítésú házban egy szép lakás, ragyogó tisztaság mindenhol, otthonosan berendezve (nem itt lakik). Fürdőben rendgeteg féle tusfürdő még illatmentes is. Szájvíz és hozzá kis eldobható pohárka.
  • Lány külseje:

    Külseje a képeknek megfelelő, csinos szettben fogadott, bordő melltartó bugyi kombináció, hozzá egy szép fekete combfix, magassarkúja pedig még jobban kiemelte lábainak és popójának szép formáját. Cicik nem nagyok de nagyon jól kényeztethetők.
  • Action:

    A lakásban egy bordó, fekte szettben fogadott. Már ez nagyon inspiráló volt, így cipő levétele után ölelés és csók következett. A szobában rögtön vetkőzetni kezdett, miel ismertem már a járást a fürdőbe mentem ahova elkisért, egy darabig ott maradt beszélegni, majd magamra hagyott. Gyors tisztálkodás után a szobában várt ahol én kezdtem vetkőztetni. Gyorsan magszabadítottam melltartótól és bugyitól, a cipőt ő dobta le, a harisnya nagy örömömre maradt. Először én kezedtem kényeztetni nyelvvel majd finoman ujjal rásegítve. Nem tartott sokáig amíg eljutott a csúcsra amit testének teljese remegése és egy elégedett mosoly jelezett. Ezután ő kezdett orális kényeztetésbe, a gumit gyosran felhelyezte és beleület. Most végig így lovagló pozicíban folytattuk, de ebbe si tudott változatosságot vinni. Így lett végem. Finom letisztogatott majd kis beszélgetés következett. Mikor újra éledezni kezdtem azonnal rávetette megát szájával és bár nem ment könnyen de hosszas száj, nyelv munkával csúcsra juttatott. Utűna még kicsit beszélgettünk, de időm a végéhez közeledett, nem akartam kicsúszni az időből, bár ő erre semmi utlást nem tett. Végén egy gyors zuhany, öltözés és a búcsú ölelés.
  • Elszámolás:

    Erről ottlétem alatt nem beszéltünk, a végén az asztalra tettem. Szerintem nagyon korrekt és megéri.
  • Összkép:

    Egész ottlétem alatt nagyon kedves, barátnős együttlét. Minha az szomszédaszzonyát látogatná meg az ember egy kis együttlétre. Végig teljesen rám figyelt, nagyon kedves volt.
Happy Massage