• Zaya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerencsés csillagzat alatt születhettem, mert 3 csörgés után el is értem. Sokat nem fecséreltük egymás szabad idejét, kb 2 perc alatt meg is beszéltük a randink időpontját.
  • Megközelítés:

    Szokásos 4 kerekűvel érkeztem a már ismert címre, parkolót szinte a kapu mellett találtam. Közösségi közlekedés számomra ismeretlen-e tájon, de nyilván ez sem lehet túl bonyolult.
  • Helyszín:

    Lakás még mindig kellemesen otthonos, bár bevallom továbbra sem a berendezés meg a lakás méretei kötötték le a figyelmemet. Ami a lényeg, hogy rend és tisztaság van az egész lakásban, a fürdő is nagyon rendezett és tiszta.
  • Lány külseje:

    Nekem még mindig nagyon bejön. Egy magára sokat adó vagány csinos hölgy, megbabonázó szexuális kisugárzással. Képeknek abszolút megfelel, leszámítva a testét fedő remekműveket. Nekem szerencsére ez is tetszik, úgy hogy ez a pont is egy nagy pipát kap. Most a múltkorihoz képest minimálisan többet takaró fehérneműben volt, de ez sem sokat takart a gyönyörű testéből.
  • Action:

    Megérkezés, telefon, kapun be, lifttel fel, ajtó nyílik... A küszöb átlépése után jön a lényeg. A már fentebb leírtaknak megfelelően ugyanaz a dögös nő nyit szerencsére ajtót akinél korábban jártam :) finom lágy csókkal üdvözöltük egymást a viszontlátás örömére. Kabát cipő le, közben már ott incselkedik velem a drága. Tapogat, simogat, gombolja az ingemet már, én is érinteném, de felszisszen milyen hideg a kezem. Rögtön elnézést kérek, majd mondja, hogy a feneke jól bírja :) Hát jó, ha bírja akkor hajrá, nekem sem baj ha felmelegszik valahol a kezem. Közben tölt egy kis vizet is, majd a már ismert hálóba térünk, ahol megszabadulok a még rajtam maradt ruhadaraboktól. Alapos fürdés és szájhigiénia rendbetétele után visszatértem a szobába és az ágyon ülve vártam, hogy Zaya is csatlakozzon hozzám. Ilyen csatlakozást ami ezután jött sokszor elfogadnék. Lábaim közé térdelt és kacéran rám mosolyogva szájába vette a már rendesen izgalmi állapotban lévő férfiasságomat. Utolsó találkozónk alkalmával a nagy izgalmak közepette kevésbé tudtam odafigyelni, de most ezt végre sikerült pótolnom. A falon lévő tv alatt eddig fel sem tűnt, hogy vannak kisebb tükrök is rögzítve. Kellemesen lehet mozizni benne, és hát az a látvány, ahogy egy kis idő után már teljes mértékben eltünteti a szájában nem sok reménnyel kecsegtetett a folytatást illetően. De mint egy hős tartottam magam, és hogy kicsit én is tevékenyebb legyek a tapizáson kívül, kértem forduljunk kölcsönös pozícióba. Finom kelyhe nyelvem érintésére halk sóhajokat kezdett partneremből kicsalogatni. De mire felocsúdtam ebből, már gumiban láttam a meredező szerszámomat, amit Zaya egy fordított lovaglóban gyorsan magába fogadott. Innentől kicsit homályosodnak az emlékeim, mert a küzdelmem az elkerülhetetlen véggel, beszűkítette az agyamat kicsit. Volt még pár póz, de az utolsó, a nagy klasszikus megpecsételte ezt a menetet. Alattam a gyönyörű nő, én ki- be járok benne, ő közben még rásegít magának... Pafff...
    Pihegés, tisztogatás, talán mintha még a fürdőbe is kiténferegtem volna, de ezt lehet most csak beképzelem magamnak :D
    Kellemesen beszélgetés közben elfogadom masszírozásra invitáló kérdését. Ebben is nagyon ügyes, kellemesen erős, pont amilyen kell egy férfi embernek. Fordulás, majd megkérdezi, hogy esetleg a combom még átgyúrja vagy leszopjon. Biztos van olyan aki combot választja, de az nem én vagyok. Nem teketóriázott sokat, hamar hadrendbe állított. Kis idő elteltével nagy kutyusos döngetésbe kezdtünk, de ez így nem akart annyira most nálam működni, így gumi le és franciás kényeztetéssel folytattuk. Nem volt egyszerű, de végül a kívánatos pucér testén landoltak ivarsejtjeim. Fürdés, beszélgetés, de már sajnos időm lejárt és nem akartam rabolni az ő idejét, így rohantam a nagyon nem várt videókonferenciámra.
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le a kapott élményért abszolút párhuzamban lévő csokromat.
  • Összkép:

    Most már nem voltam annyira betojva mint utoljára, de azért mikor még felhívtam volt némi izgulás benne, de mikor a küszöbön átértem ez szerte foszlott azonnal. Ismételten nagyon kellemes időtöltésben volt részem, amit még szinte biztosan meg fogok ismételni.
Happy Massage