• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    ELŐZETES:
    HATKEZES RANDI: Nadett 10:00 – 12:00, majd Ayse 11:00 – 13:00 és végül Amal 11:45 – 13:00
    1. RÉSZ: Nadett: 10:00 – 11:00
    Összesen 3 önálló részből áll a teljes randi leírása.
    Az egyes részeket úgy határoltam el, hogy azok egyrészt ne haladják meg a még könnyen olvasható mennyiséget, másrészt akár önálló történetként is élvezhetők legyenek.

    Egyeztetés:
    Az oldalon való megjelenését követően szinte azonnal megláttam a hirdetését. Könnyen elérhető egyaránt telefonon és belső üzenetben is. Amint megteheti, szívesen válaszol, így kellemes levelezőtárs is. Az időpontok megválasztása esetén nagyon rugalmas.
  • Megközelítés:

    Mindent elmond a Marina part, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a Duna Plázához közeli részen van a szalon. Ebből már könnyen megítélhető a BKV kínálata. A GPS pontosan navigál és parkoló helyet is mindig találtam nagyon közel. A parkolás fizetős. A lakóépület együttes sarkán szoktam parkolni és a lépcsőházig besétálok.
  • Helyszín:

    Nadettel a Marina parton az egyik több emeletes épületben tudunk találkozni, egy nem túl magas szinten ahova gyalog még nem mentem, mert eddig mindig a liftet használtam. Belépve a lakásba egy folyosóra jutunk, ahol jobbról látjuk azt a spanyolfalat, ami a lányok pihenőhelyét takarja a kíváncsi tekintetek elől. A vendégeknek ide bejárás tilos. Szabad a bejárás viszont a folyosóról nyíló három baszoba egyikébe ahol olyan érzésünk van, mintha egy jó minőségű szállodába érkeznénk. Ez az érzés köszönhető a szinte szobányi francia ágynak a szép szekrénynek és a többi berendezési tárgynak egyaránt. Kiváló a fürdőszoba is, ahol a kádból egy kihajtható átlátszó lap akadályozza meg a víznek a kifröccsenését rendeltetésszerű használat esetén. Nadettel történő együtt fürdésünk ez utóbbi nem minden esetben garantált.
    Összefoglalva olyan az érzésem, amikor itt vagyok, mintha a barátnőmmel egy kitűnő szállodába vonulnék egy titkos légyottra.
  • Lány külseje:

    Megismételhetném a nemrégiben megjelent beszámolómban írtakat, mert e rövid idő alatt nem sok változás történt a külsejét illetően. Tehát megismétlem az előző leírást, de minden részletében kiegészítem.
    Először is kijelenthető, hogy mindene eredeti, művi beavatkozásoktól mentes.
    Elmondása szerint továbbra sem tervez semmiféle sebészi beavatkozást.
    A nagyon rövid szőkére festett haja kiválóan áll neki, különösen, amikor alaposan összeborzolom. Ezt mindig megteszem a randi alatt többször is, amit én nagyon szeretek. Ezt Nadett nem mindig szereti, van, amikor ki tudom vele akasztani.
    A helyzet változatlan.
    A szeme egyáltalán nem picurka méretű, pontosan olyan, amely jól neki. A zöld színével és az igéző nézésével a hóembert is el tudná olvasztani. Engem legalábbis nagyon fel tud a szemével tüzelni. Lassan védjegyévé válik a nagyméretű fekete keretes szemüvege, amely fokozza az egyedi megjelenését. A szemüvegkeret állítólag hamarosan változik, amit kíváncsian várok.
    Nem a keret a lényeg, nekem szemüveg nélkül is nagyon tetszik a szeme.
    Az ajkai számomra kellemes formájúak és csókoláskor puha meleg érzésűek melyekhez szorosan hozzátartozik a pörgős nyelve is.
    A nagyon érzékien csókol is helytálló, azonban számomra az igazi farok emelő érzés sokkal helyén valóbb.
    Nem kebelcsoda, de csodákat tud művelni a csodás melleivel. Éppen tenyérbe illő méretűek és kiváló tapintásúak, a bimbók pedig meghálálva, ha gondoskodunk róluk, akkor még hegyesebben merednek előre.
    Na, ezen aztán kaffogott ám nekem rendesen és kaptam hideget-meleget bőven, figyelmen kívül hagyva a folytatást a melleivel történő csodák műveléséről. Bűntudatomra hallgatva ezt még tovább cizellálom: tökéletes ívelésű a formája, a mérete éppen tenyerembe illő, pedig kicsinek semmiképpen nem nevezhető a tenyerem. A tapintása számomra olyan kellemesen rugalmas, hogy ismét tapasztalható a farokfelállító hatás.
    A popsija imádni való, amikor kecsesen megy előttem. Amikor bepucsít, akkor farok nem marad lankadtan, mert a pillangós puncija is megvillan előttünk.
    Nem szálfa méretű, de ehhez arányosak a formás lábai, amelyekkel ha fekvő helyzetben átölel, akkor ott mindig már történt, vagy történni fog valami kellemes.
    A leltárszerű részletességgel történő bemutatást azért alkalmaztam, hogy érzékeltessem, Nadett minden porcikájából külön-külön is miként árad az erotika. Amikor pedig ezek összeadódnak akkor ott nincs menekvés, pusztítóan söpör az erotika tornádó, amelybe imádok belekeveredni.
    A külső jegyekhez egy rendkívül temperamentumos személyiség tartozik, nagyon kellemes hanghordozással és beszédstílussal.
    Az összképet tekintve semmiképpen nem lehet beskatulyázni valamely divatos, vagy akár jelenleg már nem divatos női képbe, típusba sem. Ő Nadett. Így csak egyszerűen Nadett.
  • Erotikus masszázs:

    A visszatérését követő randinkon elhatároztuk, hogy csapunk egy 4 kezes randit Ayse bevonásával. Ez olyannyira jól sikerült, hogy ott helyben az ismétlés mellett döntöttünk, még az időpontot is eldöntöttük. A 4 kezest én később tovább gondolva Amal bevonását is kezdeményeztem, ami meg is valósult. Így jött létre az e beszit ihlető randi, melyet kettesben kezdtem Nadettel, majd némi időkülönbséget tartva csatlakoztak a többiek is, míg a legkorábban kezdőt időközben elengedtük.

    Ebben a besziben az első óra során, a Nadettel kettesben történteket osztom meg a kedves olvasókkal.

    Rendkívül jó hangulatban várt az ajtó mögött és nem sokat teketóriáztunk, mert mindjárt jönnek a többiek és addig még nekünk saját terveink voltak egymással. Fürdőbe távozásom előtt szenvedélyes csókcsata közben alapos leltározással állapítottuk meg, hogy mindkettőnknek mindene megvan és a helyén is van. Fürdőből érkezésem után ezt megismételtük, már csak az eközben elmaradhatatlan csókcsata miatt is. Előre látva a sorsomat, hogy ma engem három lány fog kezelésbe venni, ezért úgy gondoltam erre rápihenek és én kényeztetem a Cukorfalatot. Ezt nem hárította el, de tudomást sem vett róla, mert már neki is kezdett az én kényeztetésemnek. Azonban ezt olyan vehemenciával és elsöprő lendülettel tette, hogy azonnal átfutott a fejemen, hogy ha ez így megy sokáig, akkor teljesen kikészít, mire jönnek a többiek. A kényeztetésemet rendkívül élveztem, de arra gondoltam, hogy szándékosan akar kifacsarni még mielőtt a többiek is megérkeznek. Azt nem tudtam csupán eldönteni, hogy ez az egyéni akciója, vagy összeesküvést terveztek ellenem. Tulajdonképpen mindegy is volt nekem, mert a fergeteges szopását felettébb élveztem. Nem maradt ki a kényeztetésből a farkam egyetlen négyzetmillimétere sem beleértve a rudat és a zacsit a golyókkal kompletten. Nem első alkalommal voltunk hasonló helyzetben, így egyáltalán nem kellett irányítani. A makkom hegyének éppen érintésétől a rendes mélytorokig semmit sem sajnált és minden irányból támadott, kivéve a 69 – hez közeli formációt. Erre bátorkodtam megjegyezni, hogy nekem is lehetnek kívánságaim és ennek kapcsán szeretném befogni a pillangószárnyakat a punciján. Ezen megkönyörülve ráült az arcomra és úgy nézett le rám, hogy na akkor itt van, tessék. Eközben felnyúlva tenyérpróbát vettem a ciciken és a nyelvemmel hajkurásztam a lepkéket. Eközben tovább maradt felettem térdelve és masszírozta a fejemet, amely igen kellemes volt és ezzel emlékeztetett rá, hogy mégis masszázson vagyok. Olyan masszázson, amelyet ezzel a kis nüansznyi masszázzsal le is tudtunk.
  • Levezetés:

    Miközben masszírozott a Cukorfalat, mondtam, hogy nem érzek semmit a hangján abból a torokfájásából amit a telefonban említett egy pár nappal korábbi beszélgetésünk során. Igen, mondta szerencsére már nagyon sokat javult, de még azért kicsikét érzi. Ha megfigyelem, akkor kevesebbet beszél mint szokott általában és ez amiatt van, hogy kímélje a torkát. Erre azt mondtam, hogy azt hittem csak azért nem beszélsz állandóan, mert szinte folyamatosan tele van a szád. Majd folytattam, hogy tudok én ezen segíteni egy jó meleg toroköblítővel. Ragyogó szemmel és huncut mosollyal kérdezte, oké, de hogy csináljuk? Közben már feküdt is a hátára, így adódott, hogy nagyon óvatosan fölé térdelve a cerkát a nyelve közelébe vigyem. Így először nyalogatta, ahogy azt elérhetővé tettem számára. Majd kardnyelőket megszégyenítő módon engedte a farkamat teljes hosszában a szájába. A makkom köszönt a garatjának, a nyelve viszont köszönt a zacsimnak. A szemkontaktust egy pillanatra sem veszítettük és közben olyan vákuummal szívott, hogy a homlokom behorpadását kezdtem érzeni. Eközben a két kezével a hátsómat megragadva a helyzetet rögzítette, illetve nagyon kis amplitúdóval mozgatott a szájában. Ezt a helyzetet elbírtam volna viselni, még nagyon sokáig, de szemkontakttal szavak nélkül megegyeztünk a fordulásban. Ezután már nem lacafacázott, sőt közölte, hogy most végez velem. Ezt (is) szeretem benne, hogy egyrészt bármeddig tud úgy kényeztetni, hogy ne reppentsen el. Ugyanakkor, ha akarja, pillanatok alatt ki tudja facsarni az örökítő cseppjeimet. Így tett most is, felpörgetve az eseményeket a lábam közé helyezkedve úgy mélytorokra vette a farkamat, hogy az ismételten köszönt a makkom a garatjának és szintúgy a nyelve a zacsimnak. Nem volt sok köszöntgetés, mert pár köszönés után maradéktalanul sikerült a kivégzésemre szóló terve. Az örökítő cseppjeimet nem adta vissza, mert számára a fentebb írtak szerint torokgyógyszert jelentettek. Miután lenyugodtam engedett csak el, és a melleivel szinte végig szántva csúszott fel hozzám és érzéki csókolózás után vállamra hajtott fejjel gabalyodtunk össze.

    Miközben így békésen fekve beszélgettünk kopogást hallottunk az ajtón, de már nyitott is be Ayse, aki színlelt meglepődéssel kérdezte, hogy mit csinálunk? Sakkoztunk, de már abbahagytuk, mondta Nadett, mert képzeld Ayse, Grizzly meggyógyította a torkomat. Jaj, de jó! Mit csinált vele? A torkomra élvezett és azóta semmi bajom, mondta a Cukorfalat. Erre Ayse elkezdett kicsit krákogni, hűha, hááááát egy kicsit nekem is mintha fájni kezdene. Rajtam is tudsz segíteni Grizzlyke?

    FOLYTATÁS A MÁSODIK RÉSZBEN. AKI AZT ELOLVASSA, AZ MEGTUDJA AZ EREDMÉNYT.
  • Elszámolás:

    A randinak ennél a szakaszánál nem releváns a kérdés.
    Egyébként a randi végén egy lányt kértem, meg a végleges csokorméret magállapítására, amit kellő tapintattal hagytam ott.
  • Összkép:

    Nadettel a sokadik szóló randink után ez volt a második, amikor nem kettesben voltunk. Nem bántam meg ezeket sem, olyannyira hogy még bizonyára fogunk ilyen bulikat csapni. Vannak még lányok, akiket el tudunk magunk mellett képzelni.

    A jó értelemben vett, az átlagosnál nagyobb vadságából az ilyen randik során sem vesz vissza, sőt magával viszi a teljes társulatot. A Cukorfalat Tornádó magával ragad ebben a formában is, aminek én szívesen vetem magam bele a forgószél közepébe.

    Ajánlom a Nadettel való randizást természetesen kettesben is, de jó szívvel ajánlom ezt a formát is azon úriemberek számára, akik szeretik a különleges dolgokat és szeretik egyszerre élvezni több lány társaságát.
Happy Massage