• Jessyca

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már nagyon rég próbáltam elérni, szerintem nem vagyok az egyedüli aki nehezen éri el. Hol neki nem volt jó, hol nekem, hol nem értem el. Néha lassan válaszol de kis kitartással lehet vele egyeztetni.
  • Megközelítés:

    Kispestre kell menni, tömegközlekedéssel kicsit bonyolultabb, saját autóval már könnyebb, GPS pont oda visz, de vigyázat: délután olyan forgalmas az út, hogy azt hittem Manhattan utcáin vagyok taxis. Az utcában nem biztos, hogy van parkoló, de a közelben tuti. Nem kell várni a ház előtt, egyből felvette és megtudtam hova csengessek. Tuti tipp: indulj időben és még tíz percet adj rá.
  • Helyszín:

    Ha jól tudom nemrég laknak ott, azelőtt a tizenegyedik kerületet boldogították
    A lakást...hát inkább kicsinek és hangulatosnak nevezném. Ketten osztoznak rajta Novával de nem találkoztam senkivel. Kifele is meg van oldva a logisztika, bár hallani ahogy valaki más is érkezik.
    A tisztaság alap, hangulatfények, nagy törölközőt kaptam, sok féle tusfürdő, kis pohár, szájvíz, nem kellett aggódnom emiatt.
    A szobácskában ahol Jessy fogadott inkább csak a nagy ágy van, egy kis komód és talán más be se fér, erre a célra van kialakítva. Talán egy kicsit olyan piros szobás feelinges, aki szereti az ilyesmit, ott megtalálja.
  • Lány külseje:

    Jessyca tényleg kiköpött olyan mint a fotókon, se súlyfelesleg, semmi trükközés nincs.
    Persze alacsony így akit ez elrettent, az nézze meg még egyszer a kiírt magasságot.
    Nagyon szép sötét bőre van, legalábbis ebben a színben hibátlan.
    Érdemes télen látogatni, mint én a sápadt arcommal, mert olyan kontraszt volt közöttünk hogy még világítottam is.

    A mellei is igazán jól sikerültek, szép mellbimbókkal, tapintásra is kellemes. Kerek fenék, igazi középafrikai hercegnő.

    Nehéz megmondani, hogy sminkel is vagy sem de látszik, hogy ad magára.
    A punci borotvált, ápolt, sehol nem éreztem szőrös lábakat és hasonló elrettentő dolgokat.
    Manikűr, pedikűr, minden tip top.
  • Action:

    Már meztelenül várt az ágyon, közölte a szabályokat: óvatósan a cicikkel, mélytorok extra meg ilyenek, írja a kórlapon is.
    A szeánszt egy nagyon hosszú beszélgetéssel kezdtük.
    Jessyca jó társalgópartner, nincsen tabu, bátran beszél bármiről, kérdez, érdeklődik és egy karakteres hangos kacagása van.
    Mivel egy egész órára mentem ez belefért, de amint jeleztem, hogy most már megkívántam azonnal nekem esett és egy nagyon jó nyálcsorgatós franciát kaptam.
    Elég mélyre beveszi, kényezteti, csorgatja rá a nyálát, rásegít a kezével.
    Ez a jelenet teljesen pornós hatású, amit sokáig nem is lehet bírni.
    Közben finoman nyögdécsel és a cicikkel is lehet játszani.
    Így hamar óvszerért könyörögtem és Jessy meglovagolt. Egészen jó pózban lovagol, el lehet érni a ciciket, kézzel, szájjal, nyelvvel, bármivel.
    Néha a fenekét markoltam és elcsattant egy csók is, de semmiképp sem a szeretős nyelves csókolózás, hanem inkább az egyéjszakás végén a gyors csók.

    Attól féltem, hogy csak egy percet fogom így birni, de nem.
    Két percet is kibírtam és aztán elkacagtuk, hogy sajnos nekem most sokkal hamarabb végem lesz mint ahogy reméltem és ez így is lett.
    Így bármennyire is szeretném leírni nektek milyen vele több pózban, sajnos ezúttal elkapott a hév, számomra túl különleges volt a látvány. Segít tisztogatni, fel van szerelve mindennel.
    A maradék időt beszélgetéssel és kis simogatással töltöttük aztán elbúcsúztunk.
    Még az ajtóban is beszélgetett velem, sehogy se hagyja abba. Valaki hívja meg Fábryhoz.
  • Elszámolás:

    Aaz elején adtam oda, ami a Pesti átlag fölött van, de érthető, hogy egy különlegességet választ a pornón felnőtt ember fia. Talán következőkor jobban kihasználom az időt, ezt másnak is ajánlom. Teljesen transzparense, nincs trükközés időközben, ez nem az a szint.
    Talán az arcraélvezés extra az, ami még tetőzné az egészet, ezúttal nem éltem vele.
  • Összkép:

    Aki ilyesmiről álmodozik régóta, annak kötelező program, mert ha nem csak a vágy motoszkál az agyban, hogy milyen jó lenne egyszer ilyen élmény is.
    Ehhez tökéletes program Jessy, mert exotikus is és egyszerre pornós feelinget is nyújt, ugyanakkor nincsenek kommunikációs akadályok és futószalag feeling sem.
Happy Massage