• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lolával már volt egyszer egy találkozónk egyeztetve, ami sajnálatos módon meghiúsult. Az arról készült beszámolóra viszont reagált egy kis hozzászólásban és a telefonomban is egy sms-ben, melyek során elnézést kért és egy extracsúszkás új talira invitált. Ennek nem lehet ellenállni, no meg a feszültséget sem szabad sokáig magunkban hordozni ezért ujra fel vettem vele a kapcsolatot személyes üzenetben, majd VTR-en és telefonon is. Egyeztettük az időpontot és a részleteket. A kérdéses napon az reggel ujra jött tőle a megerősítő üzenet, hogy vár a megbeszélt időpontban. Ez azért egy kicsit nyugodtabbá tett.
  • Megközelítés:

    A megadott cím kiváló megközelítésű helyen található, a lehel tér közelében egy mellékutca. Tömegközlekedést használtam, semmi gondot nem jelentett az odajutás, több féle közl. eszközzel is simán megoldható és csak rövid kis sétát kell tenni a házig. kapuhoz érve megkaptam a bejutási utasításokat és irány a lakás.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben van. Mivel nem ez az elsődleges, ezzel össze is foglalhatnám ennek a leírását, de hát az igények miatt egy kis részletezés. Egy előtérbe lépünk be, ahol már félhomály uralkodik, majd cipőlevétel után balra srégan egy szobába vezetett vendéglátóm. Az előtér egy része függönnyel van leválasztva, mely mögött hallhatóan más lányok is pihengettek, de nem zavarták a bejutást. A szobában átlagos felszerelés, tatami, ruhainas, kis ülőke, fal két oldalán tükör, melyben lehet legeltetni a szemünket ( majd). Fürdőszoba kádas zuhanyozóval, elegendő számú tusfürdővel ellátva.
  • Lány külseje:

    Ajtónyitás után egy széparcú, kedvesen mosolygós lány várt. Kis izgalom volt bennem, mert ugye az előzmények után nem tudtam, milyen lesz a fogadtatás, de nagyon kellemesen csalódtam. Képei jól tükrözik a valóságot, alakja nőies, igen jól esik a szemnek és majd később a kéznek is, mikor végigtekintünk rajta. Egyrészes fekete színű valamiben fogadott, úgy hasonlíthatnám, mintha egy úszódressz lenne, teljesen testhezálló, viszont dekoltázsban jóval kivágottabb. Mint mézesmadzag az orrunk előtt, már látni engedi részben szép kebleit, amik között kellemesen tölthetünk majd egy kis időt. Előre engedtem, mutassa az utat a szobáig, no meg így már legeltethettem szemeim formás fenekén is. Szép látvány volt az egész lány, kellemesen szolizott bársonyos, sima tapintású bőrével, kibontott fekete hajával.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába beérve egy kis beszélgetéssel indítottuk a randit. Elnézést kért az előzményeink miatt és most szóban, elmondta hogy is alakult a kérdéses napja, amikor is hirtelen változott a körülmény, ami miatt meghiúsult a találkozónk. Írt egy sms-t is rögtön, de a techika közbelépett és nem kaptam meg, vagy Ő volt akkor olyan izgatott állapotban, hogy rosszul nyomogatta a gombokat. Végül is teljesen elfogadtam a kialakult helyzet magyarázatát és egy nagy öleléssel nyugtáztuk kibékülésünket.
    Innen kezdődött a szokásos rész, vetkőzés, törcsi a hónom alá és fürdőbe el, majd vissza.
    Ujra a szobában, majd Lola is bejött egy mozdulat és már nem is takarta szép testét semmi. meg is csodáltam gyorsan gyönyörű alakját a teljes valóságában és nem bírván magammal azonnal a mellek simogatásába kezdtem, hiszen szinte hívogatták a kezeimet. Ölelés során aztán kiderült, hogy sajnos se csók, se puszi nem elérhető opció. Kicsit ugyan bánkódva, de ezen túl tettem magam és majdnem a tatamira feküdtem a masszázshoz. Szerencsére eszembe jutott, hogy én ezt a verziót általában elcserélem a fordítottjára és gyorsan fel is ajánlottam ezt a lehetőséget. Nagy szerencsémre Lola elfogadta, így Ő került a tatamira és én kezdtem el a masszázsnak álcázott élvezkedést, mely során egész testét igen alaposan végigsimogathattam minden oldalán, egy apró kis területet sem kihagyva.
  • Levezetés:

    Masszázsszerű matatásomnak persze az lett a vége, hogy a kezeim mellé szájjal is be kellett segítenem, így a mellektől indulva végigpuszilgattam a testét és elérkeztem combjai tövéhez , ahol birtokba vehettem illatos kelyhét is. Itt elidőztem egy darabig először nyelvemmel, majd ujjaimmal is kényeztetve. nem lökött el magától, láthatóan és hallhatóan jól esett neki, de nem vagyok benne biztos, hogy a végcélt is elértem.
    Fordulás következett, mert felhívta a figyelmem, hogy jó lenne már végre, ha a csúszkát is gyakorolnánk. Rövid olajozás után , mikor végre el tudtam engedni a szép cickókat a kezemből , útjára indult a csoda.Nem is tudom ezt pontosan leírni, mert minden irányból föl-le-keresztbe siklott rajtam melleivel, arcomtól a combomig. Rudacskám is elég sok időt töltött a mellek között, majd egyszer csak arra figyeltem fel, hogy már nem is ott van, hanem szájával kényezteti. Miután munkálkodásából feltekintett és látta, hogy a tükörben is követem mozdulatai pajkosan rámnézett és játékát csak egy piilanatra kiengedve a szájából felhívta a vigyelmem, hogy a másik oldalon is lenne egy tükör, ha más perspektívára vágynék. Mondta és popsiját megriszálta, combjait kissé szétnyitotta, hogy hogy felfedje a köztük lévő kincset.
    Ekkor rám épp merőlegesen helyezkedett el, így kezemmel az egész testét elértem és kényeztethettem, ujjaimmaj érezve nedvesedését .
    Közben persze én is megkaptam az igen változatos viszonzást, időnként teljesen eltüntetve szájában a játékszerét. Mivel felmerült a 69 gondolata is , rákérdeztem és már fordult is fejem felé, de nem felülre, hanem alulra. Tetszett ez a felállás, lábai felhúzva könnyedén hozzáfértem finomságához ujjaimmal és számmal egyaránt, közben élvezve igen változatos munkálkodását. Bebarangolta szájával, nyelvével a tártáska és az egész környék területét, vissza-vissza térve a rudacskához, hol csak nyalogatva, hol az egészet eltüntetve. Egész nap is el tudtam volna ezt viselni, de vészesen közeledett az időnk vége, illetve a diszkrét félhomályban az órára fókuszálva rájöttünk, hogy igazság szerint el is múlt éppen. Tanácstalan tekintetem látva Lola megjegyezte, hogy így nem mehetek el tőle, gyorsítsunk kicsit . Sikerült is együttműködésünket igen magas szintre emelni és érdekes variációt kitalálni, így hamarosan a megkönyebbülés fehér könnyétől szabadultam meg, ami a testén ladolt.
    Ezután a szokásos, törölgetés, fürdő, gyors öltözködés búcsú.
  • Elszámolás:

    Adatlapján vannak Extrái, de én nem is kérdeztem rá és nem is vettem igénybe. Speciális volt a helyzet, mert meghiúsult talink után extracsúszkás masszázsra kaptam ígéretet, de bevallom, rutintalanságom miatt ezt se pontosítottam, mit is jelenthet és az együttlét alatt sem igen derült ki, mi volt az extra, de nem is kérdeztem. Zsúfolt programunkkal így is kicsúsztunk az időből. Rezsihozzájárulás annyi, amennyit telefonban egyeztettünk, nem változott, ha csak az alapot számolom igen kedvező, előre tettem le.
  • Összkép:

    Jó benyomásokkal távoztam Lolától, én részemről teljesen feloldódott a feszültség és csak a kellemes élmények maradnak meg bennem. Nem bántam meg, hogy tovább folytattuk az egyeztetésünket és egy szép találkozó során egy csinos, kedves lányt ismerhettem meg.
Happy Massage