• Viki

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon sikerült elérnem, nagy örömömre. Tájékoztatott a lehetőségekről, árakról, valamint leegyeztettük az időpontot. A megbeszéltek szerint meg is jelentem a randin.
  • Megközelítés:

    Forgalmas, helyen van a rendelő. Busz, villamos a közelben. A parkolás is könnyen megoldható és ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű házban van a szépen berendezett, modern wigwam. A fürdő modern és megtalálható minden ami szükséges a felfrissüléshez. A szobában is minden adott a légyotthoz. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Aranyos, szemrevaló menyecske Viki. Nagyon bájos orca és tökéletes csinos test, kézre álló cicik, feszes popi és ízletes, szép ívű nunival rendelkezik a hölgy.
    Nagyon egyben van. Egy mulatóban egyből rástartolnék.
  • Action:

    Amikor megérkeztem mosolyogva fogadott és egyből felvidított.Megkaptam a törcsimet és irány zuhizni.Amikor visszaérkeztem a szobába az ágyon bele kezdtünk egymás kényeztetésébe. Hogy-hogy nem a velemegykorú a szájába került és csodálatos NF-je hatására üzemi állapotba kerültem. Lehaladtam délre és irány nyalakodni. Nagyon élveztem ahogy a nyelvemre és ujjaimra reagált. Ezután gumihúzás és kértem, hogy lovagoljon meg. Jókorát paciztunk. Kezeimben a cicik, fogtam a derekát, popit és gyí te. Hú, nagyon fincsi volt! Fordulás kutyusba. Inkább az érzéki dolgokat kedveli mint a vad, erőteljesebb mozgásokat. Szépen lassan eljött az idő és a végén a szájában sikerült elélveznem. Igen jól sikerült orgazmusom volt.

    Kimentem lecsapatni a kis bunkó végét és amikor visszajöttem egy kedves masszázst kaptam, miközben egy jó hangulatú dumapartival ütöttük el az időt.

    De a természet újra hívott. Ügyes keze és szájmunkájával Viki működésbe hozta az ezredest. Kicsit én is elmaszatoltam lent, hogy bemelegítsem a fogadó pontot. Gumi és misszivel kezdtünk a szobában lévő masszázságyon, de az kényelmetlen volt Vikinek, ezért visszatértünk az origó ponthoz, azaz a normál ágyhoz.Gondolkodtam, hogy váltunk pozit, de végül úgy ahogy van missziben durrantam el.

    Ismét zuhi és némi kedves dumcsi után indultam ki a napsütötte, gyönyörű külvilágba folytatni éltem virágát.
  • Elszámolás:

    A pesti átlag körüli rózsaszámot szurkoltam le Vikinek. Mindent megkaptam amit igért nagyon jó minőségben, tehát nem kérdés, hogy nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kedves, jó humorú leány Viki. Végig nagyon jó hangulatú volt a randi, ahol egy bomba nővel tölthettem el egy órát. Varázslatosan éreztem magam vele.
Happy Massage