• LARA38

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en történt, az első fixált időpontot sajnos - vis maior miatt - le kellett mondania, de a következő napon szerencsére összejött a dolog.
  • Megközelítés:

    11. kerület Kondorosi uszodához - de nem a Fehérvári úthoz - közeli része, több busz is megáll kb. öt percnyire a háztól. Parkolás ingyenes, hely is akad. GPS-t nem használtam, jól ismerem a környéket.
  • Helyszín:

    Négyemeletes panel nem sokadik emelete, lakás átlagos, tiszta, fürdőszoba kicsi, de a célnak megfelelő, irgalmatlan mennyiségű tusfürdő, többféle szájvíz, tiszta, nagy nedvszívó törülköző; szóval minden van megfelelő minőségben és mennyiségben, ami ilyenkor kell. B@(ba)szoba tiszta, minimalista: ágy, szék, egy szekrény. Nagy francia ágy, megfelelő keménységű matraccal, nem kapsz tengeri betegséget akció közben...
  • Lány külseje:

    A retusálatlan képeknek megfelelő a valóság is. Egy szép - és szimpatikus - sudár, kora negyvenes nő fogad. Sehol egy tetoválás, szilikon, piercing. Lara minden porcikája kecses, a keze, a formás, hosszú lábai; az arca nagyon szép, szabályos, hátközépig omló haja festetlen sötétbarna, majdnem fekete, ami kihangsúlyozza selymes, fehér bőrét és nagy, kékeszöld szemeit.
    Idomai nyilván nem egy húszévesé, de még nagyon rendben vannak. Megemlíteném Lara hangját is, ami selymes, kellemes. A képeken látható fekete "csíkozott" minidresszben és piros bugyi - melltartó kombóban, valamint combfix harisnyában fogadott (ez utóbbi kérésemre végig fennmaradt, mert kiemelte, hosszú, szép lábait).
  • Action:

    Puszi-kézfogás-vetkőzés-fürdőszoba után egymással szemben állva kezdtük az ismerkedést. Kölcsönösen simogattuk és csókoltuk egymást, közben megszabadítottam partnerem a ruháitól (a combfixet kivéve). Lara érintése-csókja lágy, selymes, az egész lénye ilyen finom, nőies, a szívemnek (is...) kedves. Gyakorlatilag a megérkezésem percétől egyértelmű volt, hogy működik a kémia... Mivel nagyon kellemesen éreztem (reményeim szerint és a sóhajokból ítélve: éreztük) magunkat, ezért a "bevezető" ezúttal a nálam ilyenkor szokásosnál hosszabb ideig tartott.
    Ezután Lara az ágyra ült, én elé álltam és kezdetét vette orális kényeztetésem. Partnerem közepes erővel és tempóval vette kezelésbe haverom, a golyókat sem kihagyva a jóból. Mélytorok nincs, de az adott szituban ez nekem csöppet sem hiányzott; ahogy lenéztem és egy kecses hosszú combú nőt láttam szorgoskodni a koronaékszeremen az nekem így is hibátlan élmény volt.
    Később én kezdtem el kényeztetni Larát; egy tiszta, illatos, az előzmények hatására már eléggé nedves kehely fogadott, aminek a közepén egy nyelvvel már jól kitapintható igazgyöngyre leltem. Kedvesem a kényeztetésre jól reagált, egyenletes tempóban, kezemet szorítva jutott el a csúcsig, majd kb. fél perc csönd következett...
    Gumihúzást követően missziben folytattuk. Lara szűk puncija az előzmények hatására könnyedén fogadta be kéjrudam; csókolózva, egymást simogatva, a tempót hol fokozva, hol csökkentve szórakoztattuk-élveztük egymást. Bár a terveim közt a kutyus és a lovacska póz is szerepelt eredetileg, de missziben a köztünk lévő harmónia - és Lara mézédes csókja miatt - annyira jól éreztem magam, hogy képtelen voltam rávenni magam a pozíció cserére. Fokozatosan közelíttetünk a csúcshoz, ahova együtt sikerült megérkeznünk...
    Mivel még bő negyed órám maradt - és mert nem szeretem az erölködős, ínhüvely gyulladásveszélyes, számomra különösebb örömöt nem okozó második meneteket - ezért kértem és kaptam egy teljes testre kiterjedő - a golyókat, a farpofákat és a hímtagomat sem elkerülő - masszázst. Ezt Lara esetében kihagyni vétek, egyrészt mert képzett masszőr, másrészt mert a selymes kezeinek finom érintése a masszázs alatt különösen jól érvényesül. Közben jót beszélgettünk, partnerem intelligens, kedves csevejpartner, ennek megfelelően a barátnős érzés egy csöppet sem hagyott alább a randink vége felé sem.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban leírt, budapesti átlagsáv alsó értékének megfelelő rózsacsokor. Az elején elfelejtettem odaadni - ahogy megláttam partnerem minden más kiment a fejemből - ezért a randi után tettem le a szoba asztalára. Addig Lara meg sem említette; mivel első találkozás volt, úgy érzem ez is Lara emberismeretét és stílusát dicséri.
  • Összkép:

    Lara a barátnős vonalat viszi, szerintem kitűnően; az ilyen típusú együttléteket kedvelőknek jó szívvel ajánlom Őt.
Happy Massage