• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Kapitányom!

    A mi találkozónk "násztáncáról" egy vicc jutott az eszembe :) (természetesen jó értelemben)

    "Egy hernyócska levelet rág az egyik fa ágán. Figyeli őt egy madár. A madár gondolkozik: -megvárom, míg a hernyócska megeszi a levelet, mert annál kövérebb lesz, jobban megtelik a begyem. Közben a madárkát egy macska figyeli, aki eképp gondolkozik: -megvárom, amíg a madár megeszi a hernyót, így kövérebb lesz, jobban jóllakok vele. Telnek a percek, a hernyó egyszer csak végez a levéllel, a madár abban a pillanatban lecsap! A macska is résen van, már mászik is a fára, szökell ágról-ágra... és egyszer csak megcsúszik... Zsupsz, beleesik a fa alatt lévő pocsolyába!
    Mi ebből a tanulság?
    "Minél hosszabb az előjáték, annál nedvesebb a cicus!"

    Szóval, kellő időt hagytál, hogy felkészüljek a verbális petting által előidézett "belső feszültségre" ;)

    Most, ha pasi lennék, azt mondanám: "ha tudnád, fejben hányszor megvoltál...!" ;)

    Egy pillanat mélyen belém ívódott: mikor egymás mellett pihegtünk a tatamin, Freddie barátunk stílszerűen rázendített: "Too much love will kill you" . Szerintem ez a dal végigkísérte az egész együtt töltött időnket...

    Fergeteges volt! Minden értelemben!

    És köszönöm, hogy a tudomány javára tett felajánlásoddal a gyakorlati masszázstechnikám csiszolhattam, finomíthattam a fogásokat!
    Köszönöm a megemlékezést erről a rendhagyó találkozóról!

    Várlak vissza szeretettel!

    A névre szóló tusfürdőd a biztosíték erre ;)

    Csókollak: Liza

  • Egyeztetés:

    Már egy bő éve figyeltem oldalát, olvastam kommentjeit és már nem is tudom, hogy milyen apropóból keveredtünk csevegésbe, mikből egy jó humorú, vagány nő jelleme körvonalazódott. Itt az oldalon csevegtünk és váltottunk privát üzenetet és ahogy Ő fogalmazta meg, határozott "virtuális petting" - be kezdtünk.

    Pikáns levélváltásaink az egymás megismerése mellett lassacskán egy randi felé sodortak. S mikor meghírdette "full masszázs" programját szinte azonnal jelentkeztem, csak az idő egy kegyetlen ellenfél volt, mert ehhez a programhoz minimum három órára volt szükség. Ennek a programnak az volt a lényege, hogy Ő a suliban tanult fogásokat gyakorolja, cserébe egy igen kedvező csokorért mi tartalmazza még az "ezt-azt".

    Rugalmasan alkalmazkodott az én időbeosztásomhoz és így jöhetett létre randink, minek minden részletét megbesztünk. Szándékomat még VTR-en is megerősítettem mire hamarosan jött a válasz és a pontos cím.
    Huncut pajzánságára jellemző, hogy beigért egy meglepetést, mit majd csak a helyszínen fogok megtudni. /Megtudtam/
  • Megközelítés:

    A találka egy nagy forgalmú csomópont közvetlen közelében található. Hármas metró, 4-es 6-os villamos, kicsivel távolabb még az agancsos busz is szóba jöhet, ínyenceknek meg ott a vasút. Mivel hajnalban taxival mentem dgozni így a nap derekán maradt a BKV. adta lehetőség. Kőhajitásnyira ott a hiper, szuper, giga, mega pláza, minek parkolóházában le lehet parkolni és távozáskor időarányosan lehet fizetni és nem kell túletetni az órát vagy aggódni, hogy lejár az idő. Meglepett, hogy ott a belvárosban fél tizenegy környékén több üres parkolót láttam ötven méteren belül. De lehet ott virágot és meglepetést is vásárolni.
    A cím egyértelmű és a bejutás az útbaigazítást után lifttel egyszerű és diszkrét.
  • Helyszín:

    A nyolcvanas évek elején épült társasház tiszta és rendezett, a benne található lakás úgyszintén. Többen rendelnék a lakásban, de a jó logisztikának köszönhetően nem tapasztaltam semmi zavaró körülményt.
    Szobában a ruhát szobainasra lehet "rábízni" a táskát a fotelba az apróságot meg az asztalra lehet tenni. A fürdő makulátlan, benne megtalálható a kellő kémiai hatás eléréséhez minden. Sőt még ezen is túl, a kád szélén a nevemre szóló kedvenc tusfürdőm várt.
  • Lány külseje:

    A régebbi és új fotói nem hazudnak. Mindazon túl, hogy egy kívánatos, sexy mosolygós nőt mutatnak, a szemeiben lehet látni, hogy - mint ahogy egy kollégám fogalmazta ezt meg- "ott ragyog a rókafény". S ez a rókafény takar minden pozitív női tulajdonságot az erotika terén mit férfiember el tud képzelni és még sokkal többet.
    Ahogy Ő fogalmazta meg, - Az átlagos külső mögött egy átlag feletti "dög" lapul. Olyan tüzes az erotikus kisugárzása, hogy nehéz megállni, hogy az ajtó becsukódása és az illedelmes protokoll után meg ne csókolod. Én nem is erölködtem ezen és ott sebtében felmértük, mire számíthatunk a következő órákban. Számomra felettébb kellemes volt az előrejelzés.
  • Erotikus masszázs:

    A virág és kedvenc édessége átadása közben is csókkal köszönte meg figyelmességemet és egyfolytában Lizás mosolyával bűvölt, mint jógi a kígyót.
    A fürdőből visszatérve már csak egy tangában várt, - mi nem tudom mikor került le róla, a rakoncétlan szatén köntös, mi rendszeresen félrecsúszott és teret engedett a szolibarna természetes halmok látványának, már lekerült testéről. Úgy egymásnak estünk állva, mintha szűkös lenne időnk és minden másodpercet hiba lenne hagyni kárba veszni, mit erotikával is meg lehet fűszerezni. Mire a csókolózástól kimelegtünk és levegő után kapkodtunk megjegyezte, - Itt fel lesz borítva a sorrend. - és kézenfogva a tatamira csábított. (Nem volt nehéz)
    A tatamin összeszokott párosként már nyugodtabb tempóban fortak össze ajkaink és siklottak tova éhes tenyereink egymás testén. Csókjából kibontakozva apró puszikkal haladtam jól reagáló kebleihez, mik nyelvem, szám játékától még hegyesebbek lettek és innen haladtam a frissen borotvált jó illatú, ízű öléhez. A fejemet nem is kellet mozgatnom csak a nyelvemet, mert csípőjével úgy tekergett, hogy mindig a legjobb legyen. Kebleit felváltva masszírozva a bimbókat olykor ujjam megnyálazott hegyének körkörös mozgásával kényeztetve jó ideig elidőztem combjai között mindkettőnk örömére. De mikor már kettő ujjam is combjai résében volt megjött a hangja és ez csak erősödött orgazmusa közben.
    Fordulás után beolajozta kebleit, férfiasságomat a koronaékszerekkel együtt és egy kellemes, incselkedős csúszkába kezdet. Előszőr csak egy kis szemezgetős ízelítő, majd egyre inkább terelődött a kényeztetés férfiasságomra. Lent egészen combjaim közepéig csúszott halmaival, hogy miközben szemembe néz eltüntesse az ágaskodó vágyam. Fent pedig mindig egy forró csók volt a végállomás.
    Aztán nem volt fent, csak lent. Érzéki játékossággal vett kezelésbe és mindent bevetett élvezkedésem egyre magasabb szárnyalására. Szinte mindig szemkontaktussal mosolyogva figyelte reakcióimat. Mikor érezte hogy,...... akkor visszavett és nyelvével kezével elkalandozott kevésbé érzékeny területekre, változatlan játékossággal.
    Harmadik vagy a negyedik pihentető szakasz után bekövetkezett az elódázhatatlan, nem kicsit hangos örömmel a szájába élveztem. Gyönyöröm Tündéri szerzője men szaladt ki, nem pattant fel, nem matatott törlőkendő után, hanem egészen lenyugvásomig szájában tartva, simogatva hagyta kiélveznem minden pillanatot. Azt sem tudom, hogy megtörölt-e vagy egyáltalán megkellett-e törölni, csak arra eszméltem, hogy mellém bújik és újra csókolózunk.

    Masszázságyon kezdődött ennek a fejezetének az érdemi része. Megbeszéltük milyen sérüléseim voltak, milyen nyavalyáim vannak és ezek figyelembevételével kezdődött testemnek egy egészen másfajta kényeztetésre.
    Egyik levelében kérte, hogy nézzem el neki, ha egy kicsit szemellenzős lesz, mert nagyon fog koncentrálni, hogy minden a frissen tanultak szerint haladjon, de a végén kivetkőzik a szakmázásból és nagyon jól fogjuk érezni egymást. Ez az utóbbi megvolt, jöhetett a szakmázás.
    Illatmentes olajjal történt a masszázs és valóban csak az történt és semmi huncutkodás. Az első muzdulataitól érezhető volt, hogy jó tanítvány volt /van/lesz, ki az alapos és hathatós eredmény híve. Tetőtől talpig alaposan átgyúrt és hosszasan többször is visszatért a problémás területekre. Ahol jeleztem, hogy ez most nagyon jól esek, ott tovább elidőzött. Az erősség jóval fájdalom küszöböd alatt volt, de érezhető az eredmény orientáltság. Amit nagyon élveztem és ezt kevés masszőz teszi, hogy a csukjásizom, nyak, tarkó hármasát is kezeli úgy, hogy a lapockákra tér át. Ettől még most is jól tudom tekergetni a nyakam, - ez strand időszakban nagy előny! A talpaimnál megbeszéltük, hogy elöjegyzésbe vehet, ha elvégezte a tapreflexológiai sulit, mert azt is bírom. Igazából nem volt egyetlen mozdulata mi ne esett volna jól. A tenyereim is kaptak a jóból, hogy stabilabban tudjak majd kapaszkodni a kádban, - de erről majd később.
    Mikor végetért a masszázsommal egybekötött tanóra betakart egy törülközővel és mondta, hogy pihenek, Ő felkészül a megigért meglepetéshez.
  • Levezetés:

    Halvány fogalmam, de még ötletem sem volt mi lesz a meglepetés.
    Visszatért a szobába, hónunk alá kaptunk egy-egy friss törülközőt és kézenfogva elmentünk tusolni. Volt már máskor is ilyen. Kellemesen meleg vízzel locsolgattuk egymást, kölcsönösen behaboztuk mindenhol egymás testét (hú, de jó volt megint), majd lemostuk a habot. Mikor megvoltunk ezzel, kérte, hogy folytassam mellkasomra a vizet. Álltam ott mint egy nyeretlen kétéves és csak akkor esett le a tantusz, mikor elkezdett testemet puszilgatva legugolni. Mire arca magasságába került falloszom addigra már újra harci állapotban volt. Kaptam egy olyan franciás kényeztetést, hogy kapaszkodtam egy kézzel amiben tudtam. Behunyt szemmel álltam és arra koncentráltam, hogy össze ne essek. Nem sietett, de kellő tempót diktálva sodort az orgazmus felé. Hagyott a szájában lenyugodni és közben folyamatosan dédelgetett szájával,kezével.
    Következő kép, hogy már elöttem áll, orronk összeér és mosolyog, mosolyog, mosolyog.
  • Elszámolás:

    Már említettem, hogy ez a randi egy nem szokványos találka volt. Neki szüksége volt tananyaga én meg élvezettel adtam át testemet gyakorlásának. A csokor úgy alakult, hogy egy része el lett bartelezve (pénzügyi forgalmat nem igénylő árú vagy szolgáltatás csere) a maradékot egy kicsit átszabtam, mert így éreztem korrektnek.
  • Összkép:

    Nagyon tud Liza!
    Masszírozni is, mert kezelése jótékony hatása a mai mapig tart és az erotika világában is nagyon otthonosan mozog. Nagyon tudja hogyan lehet egy szemvillanás alatt egyetlen mozdulattal kihozni egy férfiból a maximumot.
    Ő meg olyan nő, kinél ha jó húrokat pengetsz meg, akkor néhány hangból egy egész szimfóniával válaszol.
    Ilyen koncertre boldogan veszek bérletet.
Happy Massage