• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, gyorsan és egyszerűen sikerült elérnem. Hamar fixáltuk az időpontot, 1 órán belül már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Parkolni könnyen lehet, a ház előtt találtam helyet. Szerencsére ingyenes. BKV-val kicsit kiesik, de 200 méteres körzetben jár busz és troli is.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta, célnak megfelelő. Fürdőben bőséges tusfürdő választék. A baszoba kicsi egy nagy franciaágy kényelmesen még pont elfér benne. Bevallom, Amy a konyhában is fogadhatott volna, nem keseredtem volna el.
  • Lány külseje:

    Amy a képeknek teljesen megfelel, sőt talán még karcsúbb lett a képek óta. Szerencsére ez a fenekén egyáltalán nem látszik. Betonkemény markolni és csapkodni való popsi, apró, de érzékeny mellek, bájos szomszédlányos arc és gátlástalan attitűd... mi kell még?
  • Action:

    Érkezés után hívtam, gyorsan beengedett, nem találkoztam senkivel. Ajtó mögé bújva várt. Mivel már találkoztunk, nagy mosollyal és kedves, hogylétem felől érdeklődő kérdésekkel kezdtünk. Eközben a szobában már szabadultam meg ruháimtól és gyorsan elrohantam tusolni. Visszatérve nem sokat csacsogtunk, hamar csókokba fonódtunk össze, miközben kézzel kezdtük egymás testrészeit izgatni. No nem hagytam, hogy elterelje a figyelmem, lassan egyre délebre vándoroltam, ahol is mézédes punci lefetyelésébe, majd finoman és egyre nagyobb lendülettel ujjazásába kezdtem. Nem is lassítottam amíg nem kaptam egy pár remegést visszajelzésként. Ezután kértem, hogy kíméletlenül vegyen a szájába...hát ezúton sem csalódtam: körbenyalja, leköpi, bekapja tövig, végigszívja, megint leköpi, golyókat is elkapja, megszívja, ismét tövig bekapja, lenttartja, közben a szemembe néz, kiveszi rácsorgatja a nyálát miközben egyre nagyobb elánnal veri és huncutul rám néz...röviden nincs mese, a velőt is kiszívja az emberből. Egy idő után nem is bírtam tovább és elengedtem magam a hasára. Rövid törölgetés után mindketten úgy láttuk, hogy itt még nincs lankadás, ezért egy rövid, de annál vadabb biztos ami biztos szopás után gumit kaptam és már el is kezdtük hátulról a finomkodónak csöppet sem mondható együttlétünket. Közben verbálisan is izgatjuk egymást, nagyokat smárolunk, majd misszibe fordulunk és folytatjuk. Lehet, hogy lovacskáztunk is? Egyszerűen összefolynak az események...arra viszont nagyon jól emlékszem, hogy egy idő után mindketten támogattuk a popsizást, méghozzá elölről, mert Amy így szereti a legjobban. Kis síkosító majd eleinte szép lassan alig mozogva vettem be a hátsó bejáratot. Egy idő után mozgásával és sóhajaival nagyobb tempóra ösztökélt, nem is kellett több biztatás, elkezdtem ami a csövön alapon döngetni. Húzott is magába, tolta magát obszcén kifejezésekkel tüzelt, ez így ment szerencsére hosszú percekig, majd hírtelen megfeszült és éreztem az élvezet hullámait rajta. Nem kellett nekem se sok és a gumiba robbantam. Hagyott magában még lenyugodni, majd rövid összebújás után fürdés és tipli.
  • Elszámolás:

    Elején rendeztük. 1 órás pesti átlagnak megfelelő full extrás csomag. Érték arányban teljesen pozitív a mérleg.
  • Összkép:

    Amyt szerintem mindannyian a gátlástalan bujaságáért keressük fel. Ő az akinél normál keretek között azt érezhetjük, hogy a barátnőnk pornósztárrá változott. Azért írom ezt így, mert Amyből árad egy megfoghatatlan nyugalom és kedvesség amellyel a nagyfokú rosszalkodást tökéletes balanszba helyezi. Tessék vigyázni rá!
Happy Massage