• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága No-Kecmec!

    Köszönöm a beszámolódat!
    Azért maradjunk annyiban, hogy kiharcoltam magamnak a kaktuszt, hiszen szúrkáltalak épp eleget a 1.5 év alatt ;))) (mondjuk, meg is küzdöttél érte ;) )
    Amin viszont meglepődtem ajtónyitáskor: hihetetlenül előnyödre vált az elmúlt időszak! Az ajtóban már tátva maradt a szám. Ezért nem csuktam be odafent sem indításkor ;) muszáj volt felrúgjam a koreográfiát... többszörösen is :)
    Jó volt újra látni!
    Bocsánatkérés elfogadva ;)
    További "vezeklésekre" szívesen látlak, de akkor még több hangsúlyt fektetek majd az erotikára.

    Csókollak: Liza

  • Egyeztetés:

    Másfél éve kezdődött a történet, Lizához kértem egy időpontot, amit valamelyikünk lemondott. Én nem emlékszem rá melyikünk, de Liza pontosan emlékszik, hogy én voltam, sajnos arra is konkrétan emlékszik, hogy miért. :-( időközönként azért néha tartottuk a kapcsolatot. Most a magánéleti dolgaim miatt tényleg egy profi masszra volt szükségem, Lizáról meg tudtam, hogy nagyon jó benne! Meg is beszéltük, hogy most nem az erotikára helyezzük a hangsúlyt, hanem a masszázs lesz a lényeg. Pontosan meg is tárgyaltuk a dolgok menetét, mindent alaposan megbeszélve elmondtam neki a problémákat, ami miatt masszra van szükségem.
    Beszéltünk telefonon, írogattunk egymásnak, a másfél órás programunkat végül egy VTR-el pecsételtük meg.
  • Megközelítés:

    Tudtam, hogy a Nyugatinál nem egyszerű dolog parkolót találni, ezért Újpesten leraktam az autót és Metróval haladtam tovább. Útközben megnéztem Kedvesünk adatlapján a kedvenc édességét és a kedvenc virágát. Az édességet nem volt gond beszerezni, de a virággal komoly problémáim akadtak, mert kedvesünk kedvence a cserepes virág. Vakartam is a fejem rendesen, na mondom most legyek kreatív, végül sikerült! (ezt nem biztos, hogy Lizus is így gondolja) :-)
    Még útközben küldtem neki egy üzenetet, hogy 2-3 percet késni fogok, persze már akkor tudtam, hogy lesz az 10-is, de az rosszul mutatott volna az üzenetben.
    Megnyugtató válasz érkezett " Nyugi, nélküled nem kezdem el " A ház előtt tudtam melyik kapucsengőt kellene nyomni, de az illendőség kedvéért inkább telefonon kerestem a bejutás miatt.
  • Helyszín:

    Liftel érkeztem a helyszínre, ami tökéletesen van berendezve egy massz program lebonyolításához, minden megtalálható ami csak szükséges. A szobában van tatami meg masszpad, meg fotel, és szobainas is akad. A szobán kívül található a fürdő, száraz kilépővel és zuhanyfüggönnyel. Kádban tusolhatunk, amiben még egy figyelmesen elhelyezett csúszásgátló is van. Ha valakinek lesz türelme megszámolni a rengeteg tusfürdőt és deót, majd legyen kedves megírni a pontos számukat, én bevállaltam a szájvíz számolást, abból pontosan háromféle volt. Van egy csigalépcső is, direkt szóvá lett téve, hogy csúszós, kéretik vigyázni, mert volt itt már baleset.
  • Lány külseje:

    Kedvesünk eredeti arcképes fotókkal hirdet, itt minden látható a külsejével kapcsolatban. Igen vidám természetű, mindég mosolygós teremtés, csillogó szemekkel és igen kacér tekintettel. Az külön jó érzés ahogyan a vendégének örülni tud, na és igen tud kedveskedni az érkezőnek. A beszélgetés sem okozhat gondot, Liza igen beszédes teremtés, vele nem nehéz megtalálni a közös hangot. Egy fekete kombinéban fogadott, ez szinte azonnal le is került róla. Volt egy szünetünk is, itt egy törölközőbe öltözött, ami gyakran szétnyílt, de ez senkit nem zavart. Engem meg pláne nem, mert szabad rálátást nyertem a hatalmas eredeti kebleire.
  • Erotikus masszázs:

    Mint fentebb írtam mindent pontosan megbeszéltünk a dolgok menetével kapcsolatban, szigorúan tartottuk is a menetrendet egészen addig amíg ki nem jöttem a fürdőből. Innentől kezdve borult mindenféle terv, nem is kicsit. Volt masszázs is, Liza mellettem térdelve alaposan megmasszírozta a hátamat, meg a fenekemet, a vállaim is kaptak a jóból. Igazán szakszerűnek nevezném és rendkívül jól esett. A csúszkamasszást is fontosnak tartanám megemlíteni, mert a hatalmas kebleivel csudát tud csinálni, és köztük lenni sem egy gyenge élmény. Az események többi részét át kell tolnom a kényeztetős részbe, mert különben értelmetlen lesz a történet.
  • Levezetés:

    Valahogy úgy alakult, hogy nem a masszázs programmal kezdtük, hanem csókokkal. Liza rögtön észrevette, hogy előbb könnyítenie kell rajtam, mert így reménytelen a hasra fektetésem. Először csak a kezével húzgált, majd nagy mosollyal mondta " na gyere csak " beült a fotelbe én meg mentem. Rögtön a szájába vett, és a nyelvével játszadozott velem, a szájában tartva ingerelte a makkot. Annyira tetszett ez az érzés, hogy rögtön fejjel meg is támasztottam a falat, csak a stabil pozícióm megőrzése érdekében. Olyan stabilan és olyan sokáig támasztottam a falat, hogy már kezdett fájni a nyakam, a lábam meg remegni, így a tatamin folytattuk. Nagyon leleményes ez a lány, mert sokféle kényeztetési fajtát mutatott be kecmeckén és a tojásokon, nem engedett elszállni, nagyon sokáig fokozta az izgalmi állapotom. Mikor durranás közelébe kerültem, olyankor mindég egy lágy csúszkamasszra váltott, ezt sokszor megismételte, már én sem tudtam mi lenne jobb, elszállni vagy tovább élvezni ezt a maratoni kényeztetést, mikor úgy döntött, hogy befejezi a történetet. A szájában ért a végzet, de tovább ingerelt, mindent elkövetve, hogy ez a pillanat emlékezetes legyen számomra, hát ez sikerült!

    Ezután jött a massz, mikor megvoltunk mindennel, letusoltam, felöltöztem és Lizus meghívott egy kávára a lányok pihenőszobájába. Itt találkoztam egy másik lánnyal, aki két puszival üdvözölt. A nevét nem említem, mert nem részese a további történetnek és rövidesen távozott is, hazament.

    Már majdnem elfogyott a kávé és a történet is majdnem véget ért, de ekkor megérkezett Zsuzsi, aki lelkesen üdvözölt és egy kicsit megpuszilgatott. Azt tudtam róla, hogy most tanulja a profi masszást Lizától, meg azt is tudtam, hogy most a négykezes massznál kettő az egyben akció van náluk a tanulás miatt. Beszélgetés közben néztem a két lányt és beindult a piszkos fantáziám, rá is kérdeztem, hogy ráérnek- e most mindketten, ők meg azt hitték viccelek és kinevettek. Én nem nevettem, inkább megint rákérdeztem, végül sikerült meggyőznöm őket, hogy nem vicc. Mindkét lány belement a folytatásba, Zsuzsi türelmet kért amíg letusol. Én csak a szájvizet használtam az előbbi tusolásom miatt. Kicsit furcsának tartottam volna, ha közben még VTR-en is bejelentkezek, pedig megfordult a fejemben. :-)

    Most a masszpadra lettem fektetve, mindkét lány ruhátlanra vetkőzött, így kezdődött az oktatás. Ezt tényleg úgy kell elképzelni mint egy oktatást, Liza mutatta a teendőket és a szakszerű fogásokat, Zsuzsi pedig ismételte őket. A kezem közben kalandozhatott a két lány idomain, gyakran meg is lettem csókolgatva, valamelyikük még a fenekembe is beleharapott. Nem gondolnám, hogy ez is a szakszerű fogásokhoz tartozna, de a másikuk megismételte ezt is. Sok szakkifejezés is elhangzott közben, de egyet sem tudtam megjegyezni, kicsit módosult volt a tudatállapotom, annyira élveztem ezt a különleges foglalkozást. Mikor megkértek a fordulásra már pördültem is (volna) de olyan lazára lettem dolgozva, hogy segítség kellett hozzá. :-)
    A belső combommal folytatódott az oktatás, ez már kecmeckét is érdekelte, a lányok is észrevették és mindketten egy kicsit megpiszkálták, később a cicikkel is megdörzsölgették.
    Innentől nem túl komolyan folytatódott a történet, inkább játszadoztak velem, végül rákérdeztek, hogy melyiküktől igénylem a levezetést. Zsuzsit kértem meg rá, Liza pedig magunkra hagyott, mondjuk az én erkölcsi tartásomba simán belefért volna az is ha végignézi. :-) Fergeteges levezetést kaptam, de ez egy másik történet, ez a beszámoló Lizusról kell, hogy szóljon, vagyis kellett volna de ez a program így alakult.
  • Elszámolás:

    A csokor mértéke nyilvános, erről nincs mit írni! Mindkét esetben a programom elején előre kiraktam a virágszálakat egy asztalkára. A második esetben a végén még rápótoltam, mert a másfél órás programom, lazán túllépte a két órát is, ezt a pótlást akkor tettettem, mikor egyedül maradtam a szobában. Már úton voltam hazafelé, mikor a második program virágszálai miatt kaptam egy telefonhívást, rá lett kérdezve, hogy nem cseréltem-e véletlenül össze a címleteket, mert ez több mint amiben megegyeztünk. Hát van ilyen is, a lányok részéről ezt nagyon korrekt hozzáállásnak vélem, gondolom ezt nem vitatja senki!
  • Összkép:

    Nagyszerű dolog, hogy Lizával előre meg lehet beszélni a dolgok menetét, az talán még jobb, hogy gyorsan alkalmazkodik a hirtelen fellépő egyedi igényekhez.
    Végül semmi nem úgy történt ahogy meg lett beszélve, inkább próbálta kitalálni az éppen aktuális vágyaimat, igényeimnek tökéletesen próbált megfelelni és minden téren tökéletes ellátásban részesíteni. A másfél órás programunk úgy alakult, hogy az egész délutánomat ott töltöttem, ez csak azért volt mert piszkosul jól éreztem magam. Nem hinném, hogy ehhez a délutáni szeánszhoz még hozzá lehetett volna valamit pakolni amitől még jobb lett volna!
Happy Massage