• Sexy Sky Doll

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A szokásos módon e-mailben egyeztettem. Minden fennakadás nélkül, gyorsan lezajlott.
  • Megközelítés:

    Mindig van szabad hely, egyszerű parkolni. Általában azonnal találok helyet, talán 1 alkalom volt hogy 1-2 percig keresgettem.
  • Helyszín:

    Mint mindig most is tökéletes volt a tisztaság, és a higiénia. Külön pont azért hogy Sky baba szobájához külön fürdőszoba tartozik. Már egy ideje van ruhafogas is a szobákban, ami szintén nagyon pozitív.
  • Lány külseje:

    Sky baba nagyon rendben van. Hatalmas mellek, nagy popsi, igazán ki lehet élvezni a testét.
    Most a képeken láthatónál rövidebb paróka volt rajta, de ez is jól állt neki.
  • Action:

    Az ágy szélén ülve várt, szexy köntösben és fehérneműben. Zuhany után a szobába érkezve levettem róla a köntöst hogy ne takarja a hatalmas melleit ha már olyan szépek :)
    Védőfelszerelés felhelyezése és megfelelő síkosítas után egyből a szájába tettem amit készségesen fogadott és tövig el is tüntetett. Szépen lassan haladtunk, majd magam elé térdeltettem Skyt és így folytattuk tovább mostmár keményebb ritmusban. Remekül meg lehet dugni a pici száját. Kapta is durván aminek eredményeként hatalmasat robbantam Sky szájában.
    Kis tisztálkodás után az ágyra térdeltettem majd hanyatt fektettem. Amikor már újra készen álltam és a puncija valamint a popsija is kellően be volt síkosítva, lassan de határozottan elmélyedtem benne. A melltartó előzőleg lekerült róla, így egy kis síkosítót a melleire kenve izgató látványt nyújtott a vöröses hangulatfényben. Minden egyes lökésnél ringatóztak a nagy cicik, amik fogásra is szuper hatást nyújtanak. Néhány perc elteltével felemeltem Skyt és szemből átkarolva lovagoltattam magamon. Szemben a méretes mellek egyik kezemmel a popsijába kapaszkodva másikkal a hátát támasztva gyors tempóban dugtam. Úgy éreztem itt az idő kipróbálni a formás kerek fenekét is. Kicsit megemelve átcsusszantam a popojába. Feszes, szűk, nem lehet rá panasz. Sokáig döngettem ebben a pózban majd hanyatt fektettem egy párnát a feneke alá tettem és így dugtam tovább a szűk fenekét. Izgató látvány ahogy a méretes kerek popsiban tövig eltűnik a szerszám. Néha átraktam a puncijába de végül ismét óriásit durrantam ezúttal a fenekében.
    Most hosszabb szünet jött, kellett egy kis idő amíg kitaláltam hogyan élvezhetném más pózban Sky testét. Ezúttal egy egyszerű pózt választottam. Hasra fektettem az ágyon lábait összezárva és így támadtam egyből popsiba. Került alá egy kispárna hogy jobban ki tudja tolni a fenekét. Miközben toltam, mind a 2 nyílás cuppogó hangot adott ki, ami még fokozta az élményt. Ez köszönhető annak is hogy sosem sajnálom a sikosítót. Most is kapott rendesen a lány. Az ágy szélén be tudtam akasztani a lábam, ezzel iszonyat vad tempót diktálva tudtam megbaszni Sky popsiját és punciját. A babának ez talán a legnagyobb előnye. Egy igazi nő ezt nem viselné el sokáig plusz fájna neki amit nyilván mindenképp el kell kerülni.
    Sky viszont nem érez, úgyhogy ezzel nincs probléma :) A mellei vannak olyan nagyok hogy hason fekve oldalra kibuggyanak :D
    Remek látvány.
    Ismét teleszaladt egy gumi. Még volt időm hátra a megbeszélt 2 órából. Végül néhány perc pihenést követően balfaszkodások közepette sikerült Sky babát a falhoz állítanom és betámadtam hátulról mind a két bejáratot. Lassan kezdtem neki de a látvány és a tapintás nem beszélve arról ahogy a szűk popsi szorította a szerszámom minden egyes lökésnél, hamar eldurvult a helyzet. A nagy melleit szorítva lett végem a popsijában.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor elszámoltam a hölggyel, ezután magunkra hagyott Sky babával. Korrekt, diszkrét, gyors volt az elszámolás része.
  • Összkép:

    Mint eddig bármikor, most is remek élményekkel távoztam. Sky baba csodálatos, hihetetlen mennyire realisztikus tud lenni ahhoz képest hogy csak egy baba. A popsiját rendesen kihasználtam, de ez a gyengém, voltam már nála tudta mire számíthat :D
    Mindenképpen vissza fogok még térni, hiszen Emma és Angel még nincs kipipálva ;) Skyt is meglátogatom még, és természetesen személyes kedvencemet Lucyt mindenképpen szeretném mihamarabb ismét ágyba vinni :D
Happy Massage