• Dominika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon elsőre sikerült elérnem és találtunk is még aznap estére alkalmas időpontot. A címet azonnal megadta. Legközelebb már a kapuból hívtam, amit ugyan nem vett fel elsőre. mint kiderült még foglalt volt az előző vendég által. De pár perc múlva visszahívott és felnavigált a lakásba.
  • Megközelítés:

    Számomra jól ismert új építésű lakópark a Kondorosi uszoda közelében. Bár ebben a lépcsőházban még nem jártam, tudom, hogy elég közkedvelt a hirdetők körében. Busz és villamos is van a közelben. Parkolóhely a ház előtt viszont szinte soha. Érdemes az uszodánál hagyni a járművet.
  • Helyszín:

    A lakás tiszta mindenhol. A szobában a franciaágy mellett ruhainas is megtalálható, Aki kényes a ruhájára az is szépen elrendezheti rajta. A fürdőszobában van kikészítve szájvíz és kis műanyag poharak is hozzá. Az előszobából számomra csak egy cipős-kanál hiányzott a végén a távozáskor. Illetve a törülköző is lehetne nagyobb, amit én kaptam azt otthon kb. kéztörlőnek használnám.:)
  • Lány külseje:

    Szuper szexi combfixes setben fogadott a képeknek tökéletesen megfelelő gyönyörű fiatal lány. Arca is szexi főleg a vastag csókos szája miatt. A mellei igazi remek művek. Vékony alkatához képest elég nagyok, szépen állnak, de fogásra mégis természetesen puhák, szép nagy bimbókkal. A popsi viszont bámulatosan feszes, főleg annak tükrében, hogy erről csak a gének tehetnek. Elmondása szerint nem sportolt soha semmit. Gyönyörűen zárt szeméremajkai kislányos feszes puncit sejtetnek.
  • Action:

    Miután bevezetett a szobába, mindjárt az elején elrendeztük a rózsaszálakat. Kérdezte akarok-e fürdeni, de mivel frissen fürödve érkeztem, csak kézmosásra és szájvizes öblítésre szorítkoztam az elején.
    Mire leöltöztem a szobában ő is visszatért. megkértem, hogy szabaduljon meg ő is s felesleges textíliáktól. Készséggel le is vette egyből a melltartót és a bugyit. Előszór csak ültem az ágy szélén ő meg állt előttem és gyönyörködtem a tökéletes testében..
    Aztán elkezdtem csókolgatni a testét a melleit és a nyakát, végül a finom érzéki ajkainál kötöttem ki. Az én definícióm szerint nem lehet igazi csókba belevinni. De mégis van valami rendkívül érzéki abban, ahogy távolságtartó módon, de azért csak hozzá lehet érni a vastag ajkaihoz és némi nyelves játék is lehetséges.
    Hanyatt fektettem és némi kitérő után bele kezdtem a punci kényeztetésbe. Előszór csak nyelvvel óvatosan, később egy, majd két ujjammal is besegítve. Néha egészen kellemes finom sóhajokkal jutalmazta ténykedésem. De őszintén szólva esélytelen voltam célba juttatni partnerem. Hosszas kényeztetés után végül átadtam a kezdeményezést, hadd mutassa meg ő is a francia tudását. Egészen bámulatosan profi technikákat alkalmazva játszott igencsak változatosan a szerszámon. Időnként a nyelvével a makkot izgatva, máskor szinte tövig bekapva mély-torkozott, de volt amikor a kezével is ügyesen besegített. Engem nem szokott az orális kényeztetés nagyon lázba hozni, de itt most én is elidőztem egész hosszan és élveztem partnerem ténykedését.
    Pont mikor már úgy gondoltam, hogy na lépjünk tovább, már nyúlt is a gumiért felöltöztetett és bele is ült a szerszámba. Pontosan ezt akartam volna neki mondani, de magától kitalálta a gondolatomat..)
    Egészen fantasztikus látvány ahogy a csodás nagy cicik remegnek előttem, látom ahogy szűk punciban tövig eltűnök, partnerem pedig időként lehajol hozzám és az érzéki ajkaival ad néhány puszit a számra..
    A folytatásban végig vettem a kedvenc figuráimat, volt amit többször is. Volt misszi, kutyus és nyakba visszahajtós is. Voltak lágy és keményebb menetek is egyaránt. Jól állta a sarat, bár egyre jobban látszott rajta, hogy borzasztóan fáradt már.
    Megint csak azt éreztem, hogy néha volt egy két sóhaj, amiből arra következtetnék, hogy jól esik neki is, de igazából biztos nem élvezte. De jó néhány adag síkosítóval azért hősiesen helytállt, amíg meg nem adtam magam.
    De mivel halottam, hogy a szomszéd szobában mászkál valaki, olyan csöndben élveztem el, hogy a partnerem ezt észre se vette. Vicces volt ahogy még hosszú percekig várta szét tett lábakkal és nedves kinyílt puncival a folytatást, miközben én már csak ültem előtte és beszélgettem vele. Egyszer csak megkérdezi, hogy nem akarom befejezni? Gondolod, hogy menne még egyszer? kérdeztem meglepődve. Mire ő , miért már meg volt? Na ekkor pikk pak felpattant és gyorsan felöltözött.:)
    A végén még beszélgettünk kicsit. Ekkor tudtam meg, bár ezt az infót inkább kihagytam volna, hogy én hányadik vendége voltam aznap. Maradjunk annyiban, hogy nagyon durván futószalagon dolgozik a hölgy. Így már érthető volt az a fáradság amit egész végig láttam rajta.
  • Elszámolás:

    Előre történt, hajszállal a pesti átlag alatti értékben.
  • Összkép:

    Sokat gondolkodtam rajta, hogy ezt most jó vagy nagyon jó kategóriába soroljam majd. A lány szépsége és technikája, valamint a hozzáállása, nagyon rendben van. Viszont nekem nagyon nem jön be, ha azt látom egész idő alatt a partneremen, hogy ő baromi fáradt és igazából neki ez egy küzdelem. Azt hiszem ő túl sok partnert vállal egy nap ahhoz, hogy létrejöhessen egy igazi barátnős élmény, amire én leginkább vágyok. Ettől függetlenül remegő lábakkal, tökéletesen kielégülve távoztam tőle. Azt gondolom, bár lehetne ez jobb is, de soha rosszabbat.:)
Happy Massage