• Angelina

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyen elértem, második csengésre felvette. Kedvesen tájékoztatott mindenről és aznap délutánra megbeszéltük a randit.
  • Megközelítés:

    Autóval érkeztem a helyszínre, belváros Deák környéki utca. Behajtani az utcába nem lehet a környéken szerencsém volt közel találtam helyet. Tömegközlekedéssel könnyebb, metró, villamos a közelben teszi ki az embert, néhány perces séta.
  • Helyszín:

    Lakás a földszinten található a bejárattól nem messze. Szépen felújított az egész lakás, baszoba nagy, tágas benne franciaágy. A fürdő szinté tiszta, tusfürdő választék széles. Mosdó melett szájvíz. Türcsi nagy és puha. A végén egy tisztát kaptam tőle.
  • Lány külseje:

    A képek tükrözik a valóságot, az arckitakarástól nem kell tartani, nagyon helyes arca van. Alakja is hibátlan, a cicik természetesek, feneke feszes formás. Fekete hosszú haj. Egyszóval egy olyan nő aki után az utcán is megfordul az ember.
  • Action:

    Amikor beléptem a lakásban kedvesen mosolyogva fogadott. Beinvitált a szobába megbeszéltük még egyszer mit szeretnék elrendeztük az anyagiakat amit az asztalra raktam és a randi végéig ott is maradt. Gyors vetkőzés aztán el zuhanyozni. Angelinán egy fekete bőr mini egyberuha volt és magassarkú. Miután visszatértem a fürdőből ott várt mosolyogva. Állva elkezdtünk ismerkedni egymással. Először finom puszik majd hirtelen nyelves csókok. Úgy szívja az ember nyelvét, hogy fennakadt a szemem. Elkezdtem vetkőztetni a drágát. Mikor a melleihez értem ott elidőztem. Csókolgattam, nyalogattam a bimbót szívtam. Jól reagált rá mert mire tovább mentem volna letérdelt elém és olyan mélytorkos szembenézős franciát kaptam hogy csak kapkodtam a levegőt. Változatos tempóban szopott a drága hol csak a hegyét kapta be aztán eltüntette teljesen. Ekkor már elkapott az ékszíj és húztam rá a fejét, nem ellenkezett. Ezt elég sokáig csinálta a kedves meg is kérdezte, hogy menjen végig, de nekem még voltak vele terveim. Magamhoz húztam és folytattam a vetkőztetését, közben folyamatosan verte a farkam. Mire megszabadítottam mindentől ismét elém térdelt és folytatódott a mélytorokos francia. Egy idő után kértem a védőfelszerelést amit szájjal rakott fel és utána nyeregbe pattant. Nem kényeskedett olyan tempót diktált, hogy alig bírtam követni. Aztán átfordultunk kutyusba és onnan is toltam rendesen. Kérte hogy húzzam a haját és nyugodtan üssem a fenekét. Ki tud ilyenen kéréseknek ellenállni. Utánna átraktuk a popsiba. Uraim az valami fantasztikus volt. Az elején finoman bejárattuk aztán ami a csövön kifért. Nem kényeskedik odateszi magát rendesen, ha lassítottam a tempón tolta a fenekét a rúdra. Így folytattuk még egy idelyig és ahogy közeledett a vég kértem, hogy franciázzon. Elém térdelt és ismét jött a mélytorkos szembenézős francia. Az utódokat a szájába lőttem, nem kapja el a fejét, sőt még szépen levezette. Utána mosolyogva távozott a fürdőbe. Amikor visszatért a szobába az ágyon beszélgettünk mindenről, jó beszélgető partner is. Mivel az egy óra vég felé jártunk kérdeztem, hogy tudok e még maradni azt mondta igen, amit még egyszer köszönök. Elkezdtük egymást csókolgatni és ismét jött a már sokat említett mélytorok. Elég hamar keményre szopta a szerszámot és ismét beleült. Meglovagolt megint aztán átfordultunk miszibe és úgy toltuk tovább. Mikor úgy éreztem jön a vég ismét elém térdelt és elkezdett szopni. Szopta szopta,de nem akart a második összejönni. Mivel nem akartam visszaélni a vendégszeretetével elmentem zuhanyozni. Öltözés közben is jót beszélgettünk, majd egy nagy ölelés és nyelves csók, aztán ajtón ki és el.
  • Elszámolás:

    Elszámolás menetét telefonba elmondta, a helyszínen még egyszer átbeszéltük és letettem az asztalra, ami a randi végéig ott is maradt. Extrákból a mélytoros franciát, a szájba élvezést és a popó sexet vettem igénybe. Átlagban magasabb, mint a legtöbb lány, de sokkal magasabb és minőségibb szolgáltatást is kaptam.
  • Összkép:

    Angelinába egy nagyon jó hirdetőt ismertem meg, akit még biztos meglátogatok. Azoknak ajánlom akik tudják értékelni az ilyen szolgáltatót és normálisan is viselkednek. Vigyázni rá, mert sajnos nem sok hasonló hirdető van.
Happy Massage