• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Bicajos barátom!

    Köszönöm a beszámolódat.
    Furcsa ezt így kimondani: mi eléggé összeszokott páros vagyunk. Rutinból érezzük, mi jó a másiknak. Kicsit olyan, mint amikor két hajó random időközönként összetalálkozik a kikötőben.
    És mindig fergetegesen érezzük magunkat!
    Remélem, még sok ilyen és ehhez hasonló randevúban lesz részünk!

    Csókollak: Liza

  • Egyeztetés:

    Nem először voltam Lizánál. Időpontot néhány nappal előtte, telefonon egyeztettem. Ez szerintem mindkét félnek jobb, tervezhetőbb. Így sokkal kiszámíthatóbb számomra a mi kis randink.
  • Megközelítés:

    Nyugati környéke, ami a város talán legismertebb tere. Parkolni nem könnyű, leginkább a felüljáró alatt esélyes, amíg le nem bontják. Tömegközlekedést szerintem nem kell magyarázni. Hajó és repülőgép kivételével bármivel könnyen megközelíthető
  • Helyszín:

    Viszonylag új építésű ház, kétszintes lakással. Világos, tágas szobák, célszerűen berendezve, tökéletes tisztasággal. Kádas fürdőszoba. Tusfürdők számát korlátozott matematikai képességem okán nem számoltam meg... Viszont nehezen döntöttem el, melyiket használjam. Logisztika kitűnő.
  • Lány külseje:

    Legújabb fotói nagyon megtetszettek, a valóság senkinek nem fog csalódást okozni Liza egy magas lány. Szívesen nézek fel rá és nem csak a magassága miatt. Szeme, mosolya egyszerre megbabonáz és megnyugtat. Csábító kétrészes fehérnemű takarta selymes bőrét. Hangja is tetszik, már önmagában is felizgat.
  • Erotikus masszázs:

    Szóval a legkisebb fiú elindult szerencsét próbálni. Kapuból bejelenkezés után, kicsit lassúnak találtam a liftet. Érdekes, lefelé meg túl gyorsnak. Nem értem a fizikát..... Ajtón belépve átöleltem rég nem látott kedvesem. Örömünk kölcsönös volt, hogy újra látjuk egymást. Az első csók után, a megérkezés jóleső érzése lett úrrá rajtam. Már az emeleti szoba megközelítése is élmény. Persze csak akkor, ha vendéglátóm megy előttem. Igaz, én mindig előre engedem. Popsija látványa számomra bevezető a későbbi élményekhez. Liza kedvesen felsorolja milyen innivalókból választhatok magamnak. Fürdőszoba látogatás után már öleljük egymást, de a masszázst ki nem hagynám, ezért hasravetem magam. Izmaim ellazulnak, a csend és a nyugalom lesz úrrá rajtam. Érzi milyen erős kezet igényel kicsi testem. Masszázs végeztével kedvesem hanyatt feküdt, ami nem más, mint felhívás keringőre......
  • Levezetés:

    Az ilyen célzást nehéz félreérteni, pedig agyamban néha megszorulnak a keekek... Simogatni kezdtük egymást, majd a lábai közé kerültem, mindezt GPS nélkül. Azonnal bevetettem ízlelésre kitalált testrészemet és megpróbáltam kedvesem kedvére tenni. Miután sikerült, jó sportoló lévén visszavágót javasolt. Itt aztán francia nyelvből minden leckét hibátlanul felmondott. Színes szókincséhez kevés lenne egy szótár füzet és ritmusérzéke is kiváló. Miután elért a vég, hagyott lenyugodni, ajkával végigkísérte az ahhoz vezető utat. Megszólalásomig eltelt néhány perc, pedig elég beszédes vagyok. Szeretek Lizával beszélgetni, mert okos nő, aki őszintén felvállalja a véleményét, bármilyen témáról is van szó.
  • Elszámolás:

    Szerény kis ajándékom kíséretében tettem le, talán észrevétlenül, de látható helyre, Elszámolás korrekt, extrákról nem tudok.
  • Összkép:

    Számomra ő jelenti az igazi nőt. Intelligens, humoros, kedves és stílusos, de egy igazi nagymacska, ha erotikáról van szó.
Happy Massage