• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem őt, egyből felvette és tudtunk is egyeztetni egy későbbi időpontot, egyértelmű és világos információkat adott . Mivel már többször jártam nála, ez gyorsan ment.
  • Megközelítés:

    Cím pontos, könnyű odatalálni, parkolás a ház körül nehézkes, a környék fizetős és zsúfolt,a bevásárlóközpont parkolóját javaslom. Onnan pár perc gyalog.
  • Helyszín:

    A tetthely modern új építésű lakás, tiszta szoba és higiénikus fürdő. Minden feltétel adott egy nagyszerű találka lebonyolításához.
  • Lány külseje:

    Mindig lenyűgöz, amikor ajtót nyit. Szexi, fekete köntösben fogadott, széles mosollyal, átölel és egy hosszú csók keretében beinvitált. Nagyon jó alakja van, jó értelemben van rajta mit fogni. A cicik egyszerűen lenyűgöznek, formás, nagy popsija van, bájos arca. Vannak tetkói, ha valakit esetleg zavarna. Értelmes és tagadhatatlan hogy szeret játszani a férfiakkal, szeret csábítani. Jó emberismerő, mert titkok sorát bízta rám úgy fest tudja kinek mit mondhat el. A haja színe szőkés-barna, a képekhez képest kicsit világosabb.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve még állva egymásnak estünk . Az alapban lévő csókokkal kezdtük az ismerkedést és egymás testének feltérképezését. A lágyabb, simogatós-kedveskedős együttléteket kedveli, részemről rendben volt. Kértem, feküdjön hasra, simogattam, puszilgattam, fel-alá vándoroltam a testén. Miután fejből ment a térkép, megfordult, és az itteni domborulatokat is alaposan felfedeztem. Végül kikötöttem odalent, ahol fincsi punci várt. Elidőztem odalent, próbáltam nagyon finoman kényeztetni, hálás nedvesedéssel jutalmazta ténykedésemet.
    Éreztem, itt az idő, hogy elkezdődjön az a rész, amiért igazán jöttem. Hátamra feküdtem, és elkezdett ő foglalkozni velem. Lágy simogatás után érzéki franciába kezdett, bekapva a kistesót inkább a nyelvével izgatva. Nem az a köpködős, hanem igazi művészi hangszerkezelés volt. Rövidesen váltani kellett, mert nem akartam még befejezni, egyre jobban éreztem magam. Így hát kértem, öltöztessen fel, és lovagló pózban folytattuk, amit nagyon élveztem, mivel ott ringtak előttem a mellei, melyeket kényeztettem kézzel is és szájjal is. Nagyon jó volt érezni belülről is a kis puncit, a lila köd erősen közeledett. Átfordulva misszibe csókolózva lett végem, amit kellemes, nem túl megjátszós élvezethangokkal kísért .Gumi le és Szilvia tüntette el amit el kellett tüntetnie. A végén még beszélgettünk egy kicsit, miközben végig cirógatott.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt, pesti átlag. Van bővebb infó is ahol minden le van írva, teljesen korrekt.
  • Összkép:

    Fanni egy vagány, szókimondó nő, akivel hamar egy hullámhosszra kerültünk. Öröm volt újra látni, megnyerő személyiségével együtt maximális barátnő feelinges randi volt.
Happy Massage