• Zaya

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Zaya reagálása

    Szia miamano . Köszi szépen a beszámolót , nekem tetszett :) az “irigykedő” kommentelőkkel pedig ne törődj , mi tudjuk amit tudunk , ők csak olvashatnak :D
    Csókollak

  • Egyeztetés:

    Telefonon nehezen értem el a napokban, de utólag mondta is, hogy más elfoglaltsága miatt nem nagyon elérhető. Reggel dobtam rá egy SMS-t, erre küldött időpontot, amire le is csaptam.
  • Megközelítés:

    A IX. kerület kifejezetten konszolidált része. A kapott pontos cím alapján BKV-val vagy biciklivel remekül megközelíthető, kocsival valószínűleg nem lehet egyszerű a parkolás - ahogy az a belvárosban lenni szokott.
  • Helyszín:

    Ízlésesen berendezett modern lakás, a társasház az elmúlt 10-20 évben épülhetett. Zaya egyedül rendel, a diszkréció garantált. A fürdő minden igénynek megfelel, számtalan tusfürdő, a hálóban óriási franciaágy a kellemes félhomályban, kisszék a ruháknak, tévé, bár nem mozizni jöttem.
  • Lány külseje:

    Zaya igazi bombázó. Kedves arc, vékony, de izmos test, lapos has, kerek popsi, őrületes cicik - még ha sebész kezek munkáját is dicsérik. Többször jártam már nála, de a testével nem lehet betelni, egy sok mindent sejtető miniruhában fogadott.
  • Action:

    Már a lakásba érve a nyakamba borult, megadva az alaphangot. Kis verbális petting ("Úristen Zaya, de jól nézel ki?!"), majd lopott popsi simi után még eljátszotta a megszeppent leányzót, de miközben kedvesen vízzel kínált, már rámarkolt a már ekkor meredező farkamra - egyelőre ruhán keresztül. Kis csevegés (kifejezetten értelmes lány) után ruhák le, közös fürdés (imádtam), majd a kádból kiszállva kicsit belenyaltam a babapunciba.

    Sajnos ezúttal csak fél órája volt rám, így gyorsan az ágyon találtam magam, Zayát a farkamon, kezemet a tarkóján. A franciája őrületes, változatos, cuppogós, nyálas, kis híján torkon is lőttem, de még időben megkaptam vegyvédelmet, és ami ezután következett, minden képzeletemet felülmúlta. Már éppen keltem volna fel az ágyról, amikor Zaya izmos hátát pillantottam meg magam előtt, ahogy háttal nyeregbe pattant. Farkam szűk puncijában dolgozott, kezeim hol elképesztő melleit markolták, hol popsijába, hol lábaiba kapaszkodva próbáltam tartani a tempót. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve a tükör elé állítottam, és melleibe kapaszkodva néhány percig hátulról, állva keféltem - nincs erre jobb szó, fantasztikusan ölelt körbe a szűk punci, miközben gyönyörködhettem a látványban is (úristen, az a test??!?). Zaya néha hátranyúlt, és húzott magába, mintha ő is annyira élvezné, mint én. Őrületes ez a nő.

    Irány az ágy, és Zayát hanyatt fektetve jött a csúcspont: a popsi. Néhány óvatos mozdulat után bombázóm sóhajai jelezték, hogy mehet a komolyabb tempó, így alaposan (már amennyire 2-3 perc alapos lehet :P ) megdugtam a fenekét is. Nem tudom, van-e ennél kellemesebb látvány egy férfi számára: alattad fekszik egy bomba nő, hol a száját, hol a fantasztikus melleit csókolod, farkad ki-be jár a popsijában, miközben ő a puncijával játszik. Nem is bírtam sokáig, a gumiba lőttem. Egymásra borulás, #ezdek.rvajóvolt, "Mikor jöhetek újra?" :D

    Mivel kezdtük túllépni az időkeretet (megjegyzem: TP sehol) villámzuhi és balra el.
  • Elszámolás:

    Visszajáró vendégként a végén rendeztük, extrával az átlag felett lehet, de erre érdemes spórolni kicsit, ilyen élményben ritkán van részed.
  • Összkép:

    Imádtam a randi minden percét, Zaya fantasztikus szerető. Visszaolvasva elsőre úgy tűnik, mintha egy pornós randi lett volna, de inkább olyan, mintha 2 hétig nem látod a csajodat, és aztán egymásnak estek, és 20 perc alatt olyat dugtok, hogy szétesik a ház. Köszi szépen Zaya, remélem, legközelebb hosszabban élvezhetlek.
Happy Massage