• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés itt történt VTR-ben. Szerencsére az általam javasolt neki is jó volt, így egyszerűen és gyorsan ment. Cseréltünk biztos ami biztos telefonszámot is, ha valami mégis közbejönne.
  • Megközelítés:

    Én autóval érkeztem, és az esti órák miatt vagy épp ellenére de könnyen találtam a közelben parkolóhelyet. Amennyire meg tudtam ítélni tömegközlekedés szempontjából is elég frekventált helyen van, így azzal érkezőknek sem jelenthet gondot a megközelítés. Érkezés után a kapu elől hívtam, és megkaptam a bejutáshoz szükséges információkat.
  • Helyszín:

    A helyszín egy panel épület egyik emeleti lakása, ami nem túl modern, de mindennel felszerelt, ami szükséges lehet. A szobában egy kellemes ágy található, a háttérben zene vagy tv aláfestéssel. A fürdőben kellő mennyiségű tusfürdő, friss törülköző, szájvíz. Egyébként nagyon diszkrét a helyszín, ott létem alatt senkivel nem találkoztam.
  • Lány külseje:

    Timi a képeknek megfelelő csinos lány, kérésemre egy aranyos (szomszédlányos) utcai ruhában fogadott, ami különösen kiemelte idomait. Arcra is nagyon szép, és ami a képek alapján nem tudható, kedves aranyos személyiség. A ruhától megszabadítva tűnik fel, hogy gyönyörű melle és feneke van.
  • Action:

    Érkezés után rögtön a lényegre tértünk, mármint olyan értelemben, hogy a small-talk kihagyásával egyből kaptam törülközőt, és megmutatta, hogy hol a fürdő. A fürdőből visszatérve kérésemre még mindig az érkezésemre felvett ruciban várt, és kérdezte, hogy mit és hogyan szeretnék. Megbeszéltük, hogy egy lövés lesz, azt próbáljuk minél jobban elhúzni, és kellemes barátnős simogatós együttlétre vágyom. Így is vágtunk neki a szeánsznak és meg kell mondjam nagyon élveztem már azt is ahogy ruhán keresztül simogattam. Majd ruháitól szép sorban megszabadulva egy-egy csókot is váltottunk, és elkezdtem végigpuszilgatni a testét. Mindene nagyon finom volt, és olyan hatással volt rám, hogy egyből gumit is húztunk, majd kértem hogy lovagoljon meg. Ez is aranyosan finoman történt, nem volt semmi durvulás. Többen megírták, hogy csendes lány, én sem tudtam hangokat kicsalogatni belőle, bár sokáig ebben a pózban az ő ritmusában mozogtunk. Majd váltottunk és doggyban folytattuk, amiben a popsija látványa miatt nem sokáig bírtam. Mivel már korábban elhatároztam, hogy szájba élvezéssel szeretném majd befejezni a kalandot, váltottunk. Én a hátamra feküdtem, ő pedig mellém guggolt és a szájába vett. Itt megtapasztalhattam a sokak által már említett csodás francia tudását. Felemelő élmény, ahogy fel le szánkázik rajta ajkaival, miközben nyelvével folyamatosan a makkomon körzőzött. Közben simogattam ahol értem, és nem soká a szájába robbantam. Nem sietett, nem kapkodott ezt követően sem, megvárta míg teljesen lenyugszom. Csak ezután fordult el zsepibe üríteni.
    Utána még egy kicsit beszélgettünk, majd öltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Elszámolásról nem esett szó. Amint visszaértem a fürdőből, ő lépett ki egy pár percre, ezalatt helyeztem el a TV előtt az ajándékot. Extrát nem vettem igénybe, bár szerintem nincs is. A rózsaszálak mértéke megéri a kapott élményért.
  • Összkép:

    Az első alkalomként nem volt hiányérzetem. Nem tudom, hogy többedik találkozó esetén még jobban egymásra tudnánk-e hangolódni, talán igen. Jól éreztem magam így is, talán egy picit hiányzott csak valami, de mint írtam, szerintem az első találkozónak tudható csak be. Szóval én ajánlom a hölgyeményt
Happy Massage