• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Leszoktam már a beszámoló írásról, de Panna megérdemli, hogy írjak pár sort róla. Jó bornak is kell a cégér! Az egyeztetés abból a szempontból könnyű, hogy a telefont mindig felveszi valaki, viszont nekem csak harmadik próbálkozásra sikerült bejutnom hozzá, mert sosem volt szabad időpontja. Szóval azt gondolom, hogy egy igazán elfoglalt lány.
  • Megközelítés:

    A parkolás hétköznapokon fizetős, BKV is bőven képviselteti magát a környéken, Óbuda központi része. Hétvégén mentem autóval, parkolóhelyet könnyen találtam a közelben.
  • Helyszín:

    Az épületbe lépve először a garázson kell keresztül menni. Vasárnap lévén szinte minden parkolóhelyen álltak autók, de senkivel sem futottam össze. A lakás egyértelműen megtalálható, nem lehet eltéveszteni. Belépve a lakásba nem nézem körül. Az előtérben Panna már várt rám, üdvözöltük egymást, majd javaslatára kiléptem a cipőmből, és irány a szoba.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő lány várt a bejárati ajtó mögött. Szép szemek, bájos arc, formás alak. Ha jól emlékszem egy fekete hálóruha szerűségben fogadott (de nem igazán tudom ezeknek a női holmiknak a pontos nevét). Csinos volt és szexi. Természetes szépségnek mondanám, na és azok a szemek és az a tekintet... Hmmm...
  • Erotikus masszázs:

    A fürdés után felpattantam a masszázságyra, és következett egy meglepően erős, és szakszerű masszázs. Amikor megjegyeztem, hogy milyen erősen masszíroz, akkor elárulta, hogy tanulta is, meg komolyan is veszi ezt a részt. Meglepődtem, hogy honnan van egy ilyen pici lányban ennyi erő... Még mindig sajog ha nem is az összes, de jó néhány porcikám. :) Igazából meglepően profi volt, szinte hozta azt a szintet, amit máshol "sima" masszázsnál kap az ember. Masszázs közben kicsit beszélgettünk, de jobbára igyekeztem átadni magamat az érzésnek és élvezni, hogy egy ilyen szép lány foglalkozik velem. Néha amikor felnéztem, láttam a tükörben, hogy keresi a tekintetemet és azok a pillantások... Tipi-tapi a részemről nem volt, mivel elkövettem azt a hibát, hogy elfelejtettem előre tisztázni, hogy mit lehet és mit nem lehet, így inkább passzív voltam, ami ahogy haladtunk a "másik rész" fele, egyre nagyobb nehezemre esett... A masszázs közelgő végét az is jelzi, hogy a keze be- betéved a lábaim közé, érintve, simogatva ezt-azt... :)
  • Levezetés:

    A fülembe súgta, hogy fordulhatok, majd kaptam egy párnát a fejem alá, és elkezdődött a kényeztetés. Instrukciókat nem adtam, hagytam kibontakozni, és csinálni azt, ahogy jónak gondolja, vagy ahogy szereti csinálni. Ez a "taktika" nagyon jó döntésnek bizonyult, ugyanis ösztönösen ráérzett arra, amit szeretek. Nehéz visszaemlékezni pontosan a részletekre, mivel félig voltam csak magamnál, és bizonyos pillanatokban félig se... Először kisebb simogatásokkal indított, majd szájjal folytatta. Finoman indított, pont annyira használta a kezét, hogy változatos legyen a program ezen része, a másik kezével a golyókat, a gátat és az ánuszom környékét izgatta. Külön-külön is fantasztikus élmény volt, néha picit nehezemre is esett, hogy épp melyik érzésre figyeljek jobban. Egyáltalán nem volt pornós, inkább intim, érzéki, bensőséges élményként maradt meg bennem. Néha-néha rám pillantott azokkal a gyönyörű szemeivel, és egy idő után tudtam, hogy itt a vég. Hosszú gyönyörben volt részem, a "termés" nagy része hol kötött ki nem is tudom, mert akkor épp máshol voltam... Ha teljesen végig szeretnéd a NF-t, azt külön kérni kell (ha jól értettem). Ezután újabb fürdés, beszélgetés következett részben amiatt, mert a fürdő épp foglalt volt. Kicsit túl is csúsztunk az időből szerintem.
  • Elszámolás:

    Annyira örültem, hogy végre kaptam Pannához időpontot, hogy el is felejtettem megkérdezni a virágcsokor nagyságát és a szabályokat. Utólag rendeztem, meglepetés nem volt, maradt a régi. Valaki egyszer azt írta, hogy "ennyiért máshol egy ölelést adnak"... Nem tudom, hogy máshol mi az átlag stb, nekem megérte.
  • Összkép:

    Feldobódva távoztam, és igazából csak még inkább felhúzott (jó értelemben véve) a program. Panna határozott lány, aki pontosan kijelöli a kereteket, ami miatt kissé távolságtartónak is tűnt nekem, viszont így legalább nincsenek félreértések és csalódások. A megadott kereteken belül viszont alapos, odaadó és gyengéd, már-már barátnős. De csak a megadott kereteken belül. Nekem most pont erre volt szükségem, feltétlenül megérte őt meglátogatnom. Már várom a következő alkalmat, mindenképp szeretnék visszamenni, amennyiben lehetséges. Voltaképpen teljesen elégedett vagyok. 10/10 :)
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2020-03-02 00:09:56
Happy Massage