• EVA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Este fáradt voltam és jólesett volna egy masszázs, ezért kerestem azok között aki elérhető volt. Szerencsém volt, azonnal felvette és tudtunk egyeztetni egy közeli időpontot.
  • Megközelítés:

    Sajnos elég messze volt tőlem, ezért volt vagy fél óra amíg odajutottam hozzá, de a környéken elég könnyű parkolni, legalább ezzel nem ment az idő. Este már nem volt fizetős a parkolás.
  • Helyszín:

    A lakás teljesen rendben volt, nem ma épült de szépen rendben van tartva. A szoba kifejezetten szépen van berendezve, hangulatos fényekkel. a Fürdő is tökéletes, sokféle tusfürdő is van amiből lehet választani.
  • Lány külseje:

    Amikor megérkeztem már tudtam hogy jó helyre jöttem. A képekhez képest kicsit alacsonyabb, de nagyon formás, nőies lány nyitott ajtót. A képeken látszik az arca, nekem elsőre bejött Detti.
  • Erotikus masszázs:

    Alapvetően lazítani mentem, ezért nem sokat beszélve elnyúltam és átadtam magam a masszázs örömeinek. Sikerült meglepnie.
    Mint kiderült gyógymasszőr volt, nagyon jól végigmasszírozott, pont eltalálta azt, hogy átgyúrja és átmozgassa ahol feszül és fáj, de ne túl erősen, legyen benne relaxáció is. Konkrétan majdnem elaludtam a masszázs aladt, annyira kellemes volt. Akkor ébredtem csak fel, amikor azt éreztem, hogy a kezem a combjai közt van, így masszírozza végig a karomat. Kellemes ébredés volt :-) A tükörben ekkor vettem észre, hogy már nincs rajta felül semmi, fogalmam sincs mikor vette le a melltartót :-) Rendes vendég voltam, megvártam amíg befejezi a masszázst, a lábamat is végig masszírozta, érintve finoman az intim területeket is, hogy ne legyen kétségem nem csak gyógy masszázs lesz. A fejemnél állva a hátizmaimat is kinyújtotta ráhajolva a hátamra, itt már éreztem, hogy Detti nem mindennapi lány, nagyon jó keze van és a szép nagy mellei finoman érintették a hátam, ez is kellemes volt.
  • Levezetés:

    Fordulás után kézzel kezdett el kényeztetni, miközben és simogathattam a fenekét, melleit (hihetetlen szép mellei vannak) majd a melleire élvezhettem, így ért véget a találkozónk. Részleteket ezzel kapcsolatban nem írok, legyen a mi titkunk.
  • Elszámolás:

    Extrái nincsenek, van egy és másfél órás lehetőség. Korrekt volt, késtem és előre jelezte, hogy így nem lesz egy teljes óra az alkalom, de végül mégis megoldotta.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes volt Dettivel, régen tudtam magam elengedni ennyire masszőznél. Gondolkodom hogy visszamegyek hozzá, rendszeres terápiára.
Happy Massage