• Kamilla

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Személyes üzenetben, könnyedén és gyorsan.
 • Megközelítés:

  Általában gyalog szoktam menni a keletitől, vagy ha nagyon hideg van akkor busszal és trolival.
  De szerencsémre most egy barátom el dobott autóval:)
 • Helyszín:

  A lakás a tisztaság és otthonosság mintaképe!
  Minden alkalommal ez vár, sosincs felfordulás.
 • Lány külseje:

  Rövid fekete egyrészes ruhában fogadott, de hamar meg vált tőle.:)
 • Action:

  A szokásos heti feltöltődésemre mentem most 2 óra hosszára.:)
  Beszélgetés közben közös fürdés, utánna irány a szoba. Bevittük a szokásos üdítőt és csokit.
  Kamilla megvetette az ágyat és az ágy szélére helyezte a gyógyításomhoz szükséges kellékeket:) Azaz az óvszereket meg a síkosítót, valamint a kéztörlőt.
  Kicsit még sztorizgattunk de én közben simogattam szép arányos selymes testét.
  Egy hosszabb pettingbe kezdtünk. Ölelkezve csókolóztunk és simogattuk egymást. Én közben a punit simogattam és a csiklóját izgattam. Lejjebb a mellét nyaltam szívtam, de nem durván hanem finoman. Meg is volt az eredménye mert halottam a mély lélegzet vételét közben. Ez mindig be indít!
  Kértem, hogy helyezkedjen el kényelmesen mert most én szeretném kényeztetni.
  Végig csókoltam a belső combjait majd finoman rá tértem a puncira. Finoman lassan által neki, csókolgattam-nyaltam. Egyre intenzívebben, közben szívogattam a csiklót. Ezt felváltva csináltam, szívtam nyaltam még el nem élvezett. Majd helycserés támadás következett.
  Simogatott, belső combjaim-hasam- mellem. Ezt olyan finoman csinálja a kis kezeivel hogy a mennyben járok!:) Közben ő franciázik és néz a szemembe. Elkezdte szívni egyre intenzívebben és mélyebben, ezt kb 5 percig bírtam és szóltam hogy itt az ideje a guminak. Gyorsan helyett cseréltünk, kényelmesen hanyattfeküdt én meg elé térdeltem. Profin gyorsan fel helyezte a gumit, rá egy kis síkosítót és már mehet is.
  Előtte megbeszéltük hogy ki próbálnám a popsit, akár hogy próbálkoztunk sajnos nem jött össze, nem tudtam berakni. Na de semmi gond mert a pinusa maga a mennyország;)
  (Egyébként Kamilla innen is látszik hogy korrekt hirdető mert a popsi extrát nem számolta fel!)
  Szeretkeztünk, missziben ölelkezve csókolózva majd feltérdelve folytattam. Az egyik lába lent a másik a nyakamon volt, majd oldal fekvésben folytattunk tovább.
  Kértem hogy forduljon hasra és nyomja ki a popsit hátha úgy sikerülni fog de sajnos nem...
  De nem gond mert a látvány eszméletlen!:) Csak térdeltem felette és néztem a gyönyörű segget, kerek barna almákat és simogattam markolásztam de nem durván. Mondtam is neki, hogy nagyon szép, ilyet nem minden nap látni. Kicsi formás és rugalmas.
  Gondoltam pihenek kicsit és mellé feküdtem beszélgetni, én oldalt Kamilla meg maradt hason. Beszélgetés közben én azért simogattam fogdostam a kis popó meg csókolgattam a hátát.
  Megint ögsszeölelkezdtünk és most intenzív csókolózásba kezdtünk. Meg kértem hogy szájjal és kézzel végezzen ki. Olyan intenzíven franciázott egy idő után hogy el is nevettük magunk:) Kértem hogy feküdjön mellém, át ölelt és egy kézzel amit be nyálazott el kezdte verni és masszírozni a kupakomat. Jeleztem hogy ez nagyon jól esik ne hagyja abba! Neki is látott intenzívebben erősebben verni közben mindig nyàlazta a kis kezét hogy jó sikamlós legyen. Nem is kellett sok és hatalmasat élveztem.
  Kis tisztálkodás és beszélgetés.
  Aztán éreztem lassan itt az idő távozni, de azért még a kutyázást nem hagyhattam ki:)
  Elbúcsúztunk majd haza vettem az irányt.
 • Elszámolás:

  Ez nem is kérdés mennyire érte meg, mindig megéri és a legkorrektebb!
 • Összkép:

  Ki elégülve és feltöltődve távoztam!
  Kamilla mindent megtett, hogy ezt meg kapjam, és meg kapom tőle minden egyes alkalommal...
  Tudod Kamillàm mint mindig köszönöm, hogy segítettèl rajtam!!!:)
Happy Massage