• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés telefonon történt. Az időpontot megbeszéltük egy hétvégi reggelre ami mindkettőnknek jó volt. Mivel voltam már nála tudtam mindent ami a bejutáshoz kell. Egyébként a megérkezéskor SMS-ben kapjuk az infót a bejutáshoz.
  • Megközelítés:

    A II.kerület határán található az ingatlan könnyű megtalálni a cím egyértelmű GPS odavisz.Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető villamos busz jár a környéken 5 -10 perc sétával a megállóktól. Én kocsival mentem, hétvége révén a reggeli órákban volt szabad parkoló közvetlenül a ház előtt is.
  • Helyszín:

    A lakás most is nagyon tiszta belépéskor az előszobában találjuk magunkat ahonnan egyik irányba a fürdőszoba a másik irányba az amerikai konyhás nappali található amiben a tett helyszíne egy franciaágy tiszta ágyneművel ellátva. A fürdőszobában többféle tusfürdőből lehet válogatni és a kihagyhatatlan szájvíz kis műanyag pohárkával is vár ránk hogy használjuk. Akinek szükséges még fogat is moshat mert Original csomagolásban ki van készítve fogkefe fogkrémmel együtt. Így minden adott hogy felfrissülve lépjünk a szobába.
  • Lány külseje:

    Lara egy csodálatos nagyon formás alakkal rendelkező finom nő mindig mosolyogva nyit ajtót amitől az embernek máris jobb kedve lesz. Egy szexi fekete felsőben és a hozzá illő kis tangában fogadott. Nagyon szép teste van helyes arccal. A melleiről és a szűk kis puncijáról ami olyan szépen nedvesedik, ha jól bánnak vele, ódákat lehetne zengeni olyan szépek. A mellei pont kézbe valók markolni is lehet őket, de csak finoman mert a bimbók érzékenyek.
  • Action:

    Megérkezésem után kis beszélgetés, hogy kivel mi történt az elmúlt időszakban, közben üdítővel kínált, amit elfogadtam.Mikor megbeszéltünk mindent megkaptam a törölközőt és irány a fürdőszoba. Felfrissülés után a szobában várt és a szexi fekete ruhához felvett egy piros magas sarkú cipőt ami nagyon kívánatossá tette. Finom érzéki csókokkal kezdtük egymás kényeztetését amiben kezünk egymás testét fedezte fel simogatásokkal majd leguggolt lábaimhoz és meredező férfiasságom szájában lelt gyönyörre, ahogy szopni kezdte először finoman majd egyre szenvedélyesebben miközben én a hajába túrtam kezemmel és mozgattam hímtagomon.Levettem róla minden ruhát mert gyönyörű testét imádom nézni és érezni csak a magas sarkú cipő maradt, majd ezt követően az ágyon folytattuk csókokkal simogatásokkal amiben elértem combja közepéhez és gyengéd simogatások közt becsúsztattam ujjam egyre jobban nedvesedő puncijába amit sóhajjal jutalmazott. Egy idő után lecsúsztam gyönyörű lábai közé én is hogy nyelvemmel illessem nedvedző punciját amit élvezett és nyögésekkel is párosított így ujjaztam és nyaltam egyszerre, de elröppenteni nem tudtam, majd mondta hogy basszál meg, amit én szíves örömest megtettem.Kutyusba fordult én meg gyönyörtől sóhajtva tövig nyomtam férfiasságom tocsogó édes kelyhébe finoman mozogva benne majd egyre szenvedélyesebben csattantam fenekén amibe bele is markoltam.Annyira vágyom kis popsijában lenni de engem nem enged be oda nagyobb méretem miatt ezért megkérdeztem hogy ujjam bedughatnám e popsijába amire igent mondott így benyálaztam ujjam finoman körözve szúk bejáratán míg kinyílt és beengedett egy kicsit majd egészen tövig nyomtam ami fenomenális érzés volt legalábbis nekem biztosan mert így dugni punciját ujjazva popsiját úgy hogy éreztem ujjammal hogy kitöltöm puncija kéjbarlangját minden érzést felülmúlt. Ki is élveztem a pillanatot majd szemből folytattuk együttlétünk mert látni ahogy élvezi a kényeztetést mámorító érzés de nem itt szándékoztam elélvezni.Felálltam ő letérdelt elém szájába vett és intenzíven szopni kezdett újfent kicsit kézzel is besegítve én meg nyögtem az élvezettől majd mondtam hogy az arcára szeretnék élvezni de ezt mert ő szerintem nem annyira szerette volna részben valósult meg mert amikor nem bírtam tovább szájában akart tartani de én kihúztam így szája szélére is jutott bőven nedűmből ami kicsit mellére és a szőnyegre is folyt.Annyira szexi volt hogy rögtön adtam neki egy puszit nem érdekelt hogy én is kapok nedvemből.A maradék utódok zsebkendőben végezték. Mivel időnk lejárt felöltöztem egy kicsit még beszélgettünk mert nagyon jó vele beszélgetni mindenre nyitott és van véleménye. Aztán sajnos távoztam ott kellett hagynom ezt a minden szempontból érzéki csodálatos nőt.:)
  • Elszámolás:

    Budai átlag alatt teljes mértékben megérte sőt többet is érdemelne, annyira jó vele lenni. A virágszálakat a végén rendeztem de ő egyszer sem hozta szóba.
  • Összkép:

    Lara egy minden szempontból fantasztikus nő! Mindenről lehet vele beszélgetni. Ami az együttlétet illeti abban a pillanatban csak te létezel számára egy percre sem érzed, hogy máshol lenne másra gondolna. Minden pillanatban azt lesi hogy tud neked örömöt adni. Végtelenül türelmes nem érzed hogy sürgetne. Minden vele töltött perc feltölt energiával. Ha tehetem még nagyon sokszor meglátogatom, már, ha lesz ideje rám.:) Élveztem minden együtt töltött percet remélem kedves Lara te is hasonlóan éreztél irántam? Csókollak édes! Köszönök mindent!
    Ez lehet nem ide tartozik, de azért megemlítem. Ha van egy megbeszélt időpontja férfitársaimnak a vendéglátókhoz kéretik nem hamarabb érkezni több mint 10 perccel kellemetlen helyzetbe hozva őt, sőt, ha már várakoznod kell emiatt ezt ne közvetlenül a kapuban tedd egyfolytában a telefonod nézve mikor kapsz bejutási kódot. Tiszteljük meg vendéglátónkat diszkrációval és odafigyeléssel ne hozzuk kilátástalan helyzetbe. Köszönöm, hogy elolvastad ezt is
Happy Massage