• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon láttam meg a hirdetését szinte, azonnal amikor megjelent az oldalon. Egyaránt könnyű elérni telefonon és belső üzenetben is. Szívesen válaszol, amint teheti, így kellemes levelezőtárs is. Az időpontok megválasztása esetén nagyon rugalmas.
  • Megközelítés:

    A Marina part mindent elmond, főleg ha azt is figyelembe vesszük, hogy a Duna Plázához közeli részen van a szalon. A BKV kínálata ebből már megítélhető. A GPS pontosan navigál és parkoló helyet is mindig találtam nagyon közel. A parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Nadettel találkozni a Marina parton az egyik több emeletes épületben tudunk egy nem nagyon magas szinten ahova ennek ellenére én mindig lifttel szoktam felmenni. A lakásba lépve egy folyosóra jutunk, ahol jobbra tekintve látjuk azt a spanyolfalat, ami a lányok pihenőhelyét takarja a kíváncsi tekintetek elől. Ide bejárás a vendégeknek tilos. Nem tilos viszont a folyosóról nyíló három baszoba egyikébe ahol olyan érzésünk van, mintha egy jó minőségű szállodába érkeznénk. Köszönhető ez az érzés a szinte szobányi francia ágynak a szép szekrénynek és a többi berendezési tárgynak egyaránt. A fürdőszoba is kiváló, a kádból egy kihajtható átlátszó lap akadályozza meg a víznek a kifröccsenését rendeltetésszerű használat esetén. Amennyiben Nadettel együtt fürdünk ez utóbbi nem garantált.
    Összefoglalva olyan az érzésem, amikor itt vagyok, mintha a barátnőmmel egy kitűnő szállodába vonulnék egy titkos légyottra.
  • Lány külseje:

    Ezt a részt összecsaphatnám azzal, hogy látszik a fotókon és már nagyon sokan kiválóan leírták. Ezt nem teszem, mert van tárgyilagos saját véleményem.
    Először is kijelenthető, hogy mindene eredeti, művi beavatkozásoktól mentes.
    A nagyon rövid szőkére festett haja kiválóan áll neki, különösen, amikor alaposan összeborzolom. Ezt mindig megteszem a randi alatt többször is, amit én nagyon szeretek. Ezt Nadett nem mindig szereti, van, amikor ki tudom vele akasztani.
    A szeme egyáltalán nem picurka méretű, pontosan olyan, amely nagyon jól neki. A zöld színével és az igéző nézésével a hóembert is el tudná olvasztani. Engem legalábbis nagyon fel tud a szemével tüzelni. Lassan védjegyévé válik a nagyméretű fekete keretes szemüvege, amely fokozza az egyedi megjelenését. A szemüvegkeret állítólag hamarosan más színűre változik, amit kíváncsian várok.
    Az ajkai számomra kellemes formájúak és csókoláskor puha meleg érzésűek melyekhez szorosan hozzátartozik a pörgős nyelve is.
    Nem kebelcsoda, de csodákat tud művelni a csodás melleivel. Éppen tenyérbe illő méretűek és kiváló tapintásúak, a bimbók pedig meghálálva, ha gondoskodunk róluk, akkor még hegyesebben merednek előre.
    A popsija imádni való, amikor kecsesen megy előttünk. Amikor bepucsít, akkor farok nem marad lankadtan, mert a pillangó szárnyas puncija is megvillan előttünk.
    Nem szálfa méretű, de ehhez arányosak a formás lábai, amelyekkel ha fekvő helyzetben átölel, akkor ott mindig már vagy történt, vagy történni fog valami kellemes.

    A leltárszerű részletességgel történő bemutatást azért alkalmaztam, hogy érzékeltessem, Nadett minden porcikájából külön-külön is miként árad az erotika. Amikor pedig ezek összeadódnak akkor ott nincs menekvés, pusztítóan söpör az erotika tornádó, amelybe imádok belekeveredni.

    Az összképet tekintve semmiképpen nem lehet beskatulyázni valamely divatos, vagy akár jelenleg már nem divatos női képbe, típusba sem. Ő Nadett. Így csak egyszerűen Nadett.
  • Erotikus masszázs:

    Az oldalon való megjelenését követően az első vendégei egyike voltam, így gyakorlatilag az oldalon való megjelenéséig nyúlik vissza a személyes ismeretségünk. Így a beszámolót ihlető randiig már több szenvedélyes szeánszon okoztunk egymásnak kölcsönösen kellemes élményeket.
    A visszatérő beköszönését sikerült éppen elcsíptem, így egy közeli időpontot azonnal le is rögzítettünk. A randi napjáig jó hangulatú levelezéseinkben incselkedtem vele, hogy amikor meglát, nem fog majd ismerni, azt sem fogja tudni ki vagyok és egyáltalán nem fog rám emlékezni. Először ledöbbent, hogy mondhatok ilyet, majd vette a lapot és csípőből tüzelt vissza egészen a randiig.
    A randira érkezve, amikor résnyire nyitotta az ajtót, beszóltam, hogy én a pizzafutár vagyok és miközben jöttem fel, egy szinttel lentebb láttam egy pasast kóvályogni, aki már a negyedik lakásba csengetett be valami Nadettet keresve. Kiszólt az ajtó mögül, hogy az a pasas jó helyen van ott ahol van, pizzát pedig ide nem rendeltek. Ugyanis akik itt vannak azok nem éhesek, akiket pedig várnak azok ugyan éhesek, de egyáltalán nem pizzára. Jó jó mondtam, akkor a pizzát viszem tovább, de egyben a vízórát is jöttem leolvasni. Iiiiiiiiigggeeeen szólt ki az ajtón. Akkor viszont azonnal menjek a fürdőszobába! De csak bekötött szemmel léphetek be a lakásba! Erre már beléptem, hogy akkor kössék be a szemem. Na, ekkor már a lányok pihenőhelyéről is dőlt a röhögésszerű hangos mosoly.
    Ilyen vidámra sikerült a viszontlátás pillanata, amikor az ajtó mögött álló Cukorfalattal kitörő lelkesedéssel üdvözöltük egymást. Itt a folyosón úgy sikerült üdvözlő puszit adnunk egymásnak, hogy kinek-kinek a nyelve a másik garatján landolt. Itt a folyosón hosszas csókolózás közben gyors leltárt végeztünk, hogy mindenünk megvan-e? Farkam, puncija és cicijei. A szobába siettünk, ahol ismét egymásnak estünk, de közben előzékenyen segített nekem a vetkőzésben. Tette ezt olyan vehemenciával, hogy két ruhadarabom nem volt amely fél méteren belül került volna egymáshoz. Így gyakorlatilag a szoba minden pontjára került valami a ruháimból. Bár rajta lényegesen kevesebb volt a ruha, igyekeztem azokat egyenletesen elosztani az én ruháim között. Ő ment nekem gyümölcsléért én pedig fürödni, ahonnan visszatérve ismét hosszas csókolózás következett. Az ölelésemből ellentmondást nem tűrően kiszabadította magát és a lepedőbe préselt arccal és cicikkel pucsított be az ágy szélén. Így a csodás formájú popsijának kívánatos félgömbjei között elém tárult a pillangószárnyakra emlékeztető puncija, melyből már csupán az én nyelvem hiányzott. Na nem sokáig, mert elkezdtem a lepkeszárnyak bontogatását a nyelvemmel, amit egyre hangosabb sóhajtásokkal és nyögésekkel konstatált, de még most nem volt sem kuncogás, sem halk kacagás. Volt ellenben olyan összegabalyodás miután az ágyra hemperedtünk, hogy a Laokoón csoport a kígyóval együtt nem közelítene meg bennünket. A gabalyodás közben nyaltuk, faltuk és csókoltuk egymást ahol éppen értük, mígnem letisztult egy klasszikus 69 formáció, de ebben sem sokáig maradtunk, mert leszállva a számról mellém helyezkedett és úgy kezdett el bőnyálasan és mélytorkosan szopni. Nem cifrázott semmit sem, mert kíméletlenül nagy vehemenciával szopva egyértelműen a kivégzésemre hajtott, amelyet hamarosan sikerrel abszolvált, mert óriásit durrantam a torkán. A magamhoz térésemet úgy segítette, hogy a fejemet a térdei közé véve helyezkedett el felettem és simogatta a fejemet, hajamat borzolta, a fülemet masszírozta. Ezen kellemes munkálkodás közben a kezemmel a cicijeit simogattam, illetve ahogy tértem magamhoz már kisebb nagyobb időkre ráhúztam a nyelvemre a punciját. Még egy kicsit masszírozta a fejemet, de ezzel a masszázsról szóló beszámolási lehetőségeim ki is merültek teljesen.
  • Levezetés:

    A kis pihentető fejmasszázs után ismét beindult a Cukorfalat tornádó, mert nála egy pillanatra sincs ám megállás, a tornádó állandóan pörögve nyomul tovább. Mindig szívesen hagyom, hogy magával ragadjon azonban most kicsit lecsendesítettem, hogy amíg regenerálódok, és újra hadrendbe állok, addig én kényeztethessem Őt. Felültettem a Drágát az ágy háttámlájához majd úgy helyezkedtem el a lábai között és nyaltam faltam ízletes kelyhét, mely ténykedésemet egy idő után kuncogással és halk kacagással kísérte, ami nála egyértelműen azt jelenti, hogy jól érzi magát. Amikor pedig a hajamba túrva húzta a fejemet és már kényszerfrancia szerűen mozgatta, az már azt jelezte, hogy még jobban érzi magát. Az élvezet lendületéből és mámorából semmit nem veszítve 69 – be fordultunk. Ezzel annyi változás történt, hogy csak néha tudott tovább kuncogni, mert tele szájjal azt nem tud. Mélytorokra vett farkammal a szájában pedig teljesen esélytelen. A nőtől férfi irányba való meglehetősen ritka kényszerfranciát viszonoztam egy férfitól nő irányba szintén meglehetősen ritka mélytorokkal. Ugyanis amikor a makkomat a garatjára vette, akkor én a puncijának a pillangószárnyait a szájpadlásomra tapasztottam. A szárnyacskákat elengedve és újra feltapasztva, szinte tapsoltak a szájpadlásomon, ami nagyon – nagyon kellemes érzés volt. Eddig még soha nem repkedett egy pillangó sem a számban, de ezt az érzést máskor is kérem. Ez a kettős mélytorok annyira megtetszett nekünk, hogy többször is megkívántuk és így kényeztettük egymást mindkettőnk örömére.
    Ismét én vontam magamhoz a szóló kényeztetés lehetőségét, de ezúttal a lábai között elhelyezkedve egy kis tantrikus matatással feszítettem a helyzetet Nadett kuncogása és halk kacagása felé. Eközben egymás lábain átvetve a sajátunkat szinte egymás ölében ültünk és miközben én a Cukorfalatomat matattam én is szinte elindultam az élvezés utcájába. Ezt érzékelte a Drága és ráfogott a farkamra. Mit ráfogott? Dugást imitálva játszott velem, miközben én is hasonlóképpen vele, mivel ekkor már nem csak kívülről csapongtam a pillangószárnyain, hanem már belül matatva is okoztam az örömét. Teljesen egyszerre élveztünk el, amit a Drága már nem annyira kuncogással, hanem halk sikolyokkal én pedig hörgésszerű ordítással éltem meg. Kénytelenek voltunk hangtompítást alkalmazni és emiatt egymás nyelvét rabul ejtettük, miközben egyikünk keze sem nyugodva izgattuk tovább egymást. Amikor csúcsról elindultunk visszafelé és ismét az ágyon fekve kezdett enyhülni mindkettőnk remegése, az ölelésből nem engedve eldőltünk és csak annyit mondtunk, hogy: „baszki, baszki”. Még volt időnk, hogy így egymás karjában térjünk magunkhoz és a szókincsünk is megjött, ahhoz hogy a baszkinál jobban és árnyaltabban körül írva mondjuk el egymásnak, hogy ez a randi is nagyon jó volt veled.

    Nem voltunk szomorúak az elválás miatt, mert tudtuk, hogy már több randi időpontja be van rögzítve. Feldobott mindkettőnket a gondolat, hogy a következő randijaink során lesz játszótársunk, sőt játszótársaink is. Megnyugtatásul mindegyik lány, sőt olyan lányok akikkel szólóban is élmény minden perc.
  • Elszámolás:

    Távozás előtt történt az előzetesen megbeszéltek szerint, az egy extrájának az NFVSZ figyelembe vételével.
  • Összkép:

    Amikor Nadett megjelent itt az oldalon, már az első randik után szívembe zártam, ami szerinte kölcsönös.
    A sokadik randink után sem csökkent ez az érzés, ami egyáltalán nem csoda, mert még nem volt két egyforma randink, soha nem beszéljük meg előre a randi menetét. Mindig belekapaszkodunk a forgószélbe, amit a Nadett nevű erotikus tornádó kavar és mindig egy-egy csodálatos helyen landolunk, ahol csodás élményeket élünk meg.
    Saját magáról mondta már nekem, de valahol írta is: „kategóriámban talán egy kicsit vadabb vagyok, mint a megszokott”. Ez nemcsak, hogy igaz, sőt annyiban módosítanám, hogy nemcsak a kategóriájában, hanem az egész oldalon. Mert az a jó értelemben vett vadság, amire gondol, és ami szerintem is nagyon jól jellemezi, amit én személy szerint imádok benne, az átível minden kategóriát.

    Az oldalon való megjelenését követően a csevijében azt írtam, hogy Nadett az erotikus masszázs égboltján nem üstökösként fog áthaladni, hanem annak az álló csillaga fog lenni. Ezt a megállapításomat most is tartom és remélem, hogy a beszámolómmal sikerült ezt bővebben is kifejtenem.
Happy Massage