• Nadett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár sorban kezdeném azzal, hogy az első találkozásunk alkalmával Nadett nagyon mély nyomokat hagyott bennem, amely találkozó a tavalyi év december hónapjának közepére, méghozzá egy szerencsés péntek 13-ára volt datálható. Egy csodás hangulatú és mámoros élményekkel teli randit töltöttünk el akkor, amelyet Nadett kisebb kitérője után most újra közösen átélhettünk.
    Mikor a hirdetése ismét aktív lett, gondolom sokunk nagy meglepetésére és örömére, ahogy lehetőségem engedték én is igyekeztem egy új időpont egyeztetéssel, melyet privát üzenetváltásokkal még a tervezett randi napját egy héttel megelőzően nagyon könnyedén megoldottunk. Szándékaim komolyságát jelezve VTR-en is megerősítettem az időpontot, melyet Nadett villámgyorsan visszaigazolt.
    A rend kedvéért még megemlíteném, hogy ez a mostani randink már jó egy hete történt, de az időbeni korlátaim miatt a megosztásra csak most adódott lehetőségem.
  • Megközelítés:

    A helyszín és a lakás változatlan, XIII.kerület patináns része a Marinán. A lakás megközelítése nem okoz gondot. Tömegközlekedéssel talán a legegyszerűbb metróval a Duna Plázáig menni, majd onnan még egy kisebb séta egészen a már jól ismert Marinás háztömbökig. Az autóval érkezőknek a parkolást figyelembe véve viszont célszerű lehet előre tájékozódni, ugyanis a ház előtt parkoló nincsen, de a környékbeli folyamatos építkezéseket tekintve, talán később lesz majd az is. Ezért jelenleg a járműveket csak a környező utcákban lehet hagyni, vagy pedig a Pláza parkolója lehet még erre megoldás.
  • Helyszín:

    A helyszínre egy rossz szavunk sem lehet… a megszokott Marina parti feeling …szép, új építésű társasházak sokasága. A lakásban Nadetten kívül több lány is várja az erotikára kiéhezett látogatókat. Három szobában lehet huncutkodni, ezekből kettőt már ismerek, de gondolom a harmadik is ugyanazt a kényelmet és hangulatot biztosítja, mint az előzőek, amelyekben egy kényelmes és széles franciaágy, hangulatos fények és a mozizáshoz a falon hatalmas tükrök gondoskodnak a szuper élményről.
    Nadettal most a folyosó végén a legutolsó, a fürdő melletti szobában töltöttem el felejthetetlen élményeimet.
    A fürdő is patináns, a fürdőkád ezúttal már megkapta a zuhanyfalat, így a tusolás is kényelmesebb volt, nehezebb eláztatni a fürdőt :). A szokásos tusfürdő választék és a szájvíz úgyszintén rendelkezésre áll, azaz minden megvan, ami csak kellhet.
  • Lány külseje:

    Nadett lényegében csak egy pár hetes időtartamra volt távol, de a szépsége, kedvessége, temperamentuma bátran állíthatom, semmit sem kopott az eltelt rövidke idő alatt. Ugyanolyan bájos, édes, bújós leányzó, mint tavaly volt.
    Bár most megemlítette nekem, hogy egy pici pluszt felszedett és emiatt többet kellene mozognia, de én semmi olyan felesleget nem tapasztaltam rajta, ami ezt indokolná…karcsú derék, csodás kerek popsi, kecses vonalak, gyönyörű formás lábak, szexi combok…egyszóval mindene úgy tökéletes, ahogy van.
    Az Édes pici cickói egyszerűen csodásak, melyek bimbói a finom kényeztetésre az izgalomtól keményen meredeznek, hol az égnek, hol pedig nagy örömünkre az ajkunk között :). Haja változatlanul rövid a tarkójánál tüsire nyírt szőke frizura, amely baromi jól áll neki. Kevés lányt ismerek, akinek ennyire jól áll a rövid haj… Nadett ebben is kivételes.
    Szépséges nagy kerek szemecskéivel az elmaradhatatlan fekete szemüvegkeret mögött csábít el bennünket már az első pillantásra… csodás, szívet melengető, nagyon kedves látvány és azonnal beindítja a vágyakat :). Mindezt fokozza a szexi fogadóruhája, amely ezúttal egy igazán csábító fekete szexis combfixből, fekete vékonyka csipke bugyiból és egy fekete kombinészerű felsőből állt. Szőke haj, gyönyörű formák, fekete szexis fehérnemű…Nadett, mint egy kis földre szállt Angyal :).
    Bőre finom, puha bársonyos tapintású, kezeit, vállát és a combjait kisebb-nagyobb tetoválások díszítik, de ezek is jól állnak neki. Pörgős leányzó, ami az együttlét alatt rendkívüli élményt nyújt, olykor-olykor villámgyorsan mozog, teszi sőt többször dobálja magát ide-oda az ágyon, szinte nehéz követni…közben huncut módon bújik, csókol, simogat…egyszerűen szédítő leányzó.
  • Erotikus masszázs:

    Lehet nem fogjátok elhinni, de a masszázs az előző találkozónkhoz hasonlóan most is elmaradt. Tulajdonképpen szóba sem hoztuk, csak a randink végén én jegyeztem meg, hogy erre most sem kerítettünk sort. De megmondom őszintén nem is bánom ezt a „hiányt”, mert a mostani találkozónk lényegében az első randink totális folytatása volt, ami kronológiailag a következő képen zajlott.

    Már az elején azért kijutott nekem egy pici izgalom, amikor a ház kapujához értem. A megbeszélt időpontban hívtam Nadettet, de nem értem el…és máris beindult a fantáziám. Mi van akkor, hogy ha a visszatérésekor új telószámra váltott és én még naivan a régin hívom, ugyanis nem beszéltünk telefonon, csak üzenetben egyeztettünk és persze a telefonomon sem volt éppen akkor net, hogy ellenőrizem a számát…kész… kezdtem becsődölni.
    Pörögtem forogtam a kapuban, mint egy tojógalamb, aztán pár percre rá megpróbáltam újra, bíztam a szerencsében és sikerült… akkor már Nadett végre a bájos hangján köszöntött. Kért még pár perc türelmet tőlem és utána már mehettem is fel…szerintem ő is hallotta, ahogy mekkora kő esett le a szívemről :).
    A Drágaság a szokásnak megfelelően az ajtó mögé bújva fogadott. Belépésem után megpillantva bámulatos látványban és élményben lett újra részem, Nadett máris ugrott a nyakamba és ölelt, csókolt mindenhol. Nagyon örültünk a viszontlátásnak, majd a cipőlevétel után gyorsan besurrantunk a leghátsó szobába. Nadett, mint egy kis szöcske, azonnal felpattant az ágyra és szexis táncmozdulatokkal és a kacérkodó tekintetével rögtön nekikezdett a megbolondításomnak. Nem voltam rest, az ágy mellé lépve magamhoz húztam, majd egymást végig simítva és csókolgatva bele is csaptunk a közepébe.
    Nadett térdre ereszkedett és mire még egyet pillanthattam volna a nyelve már a torkomban is volt. Vad smaciba kezdtünk, szinte körbe nyaltuk egymást mindenhol, persze főleg az ajkakon, közben Nadett már a farkamat simizte a nadrágon keresztül, majd az ingemet kezdte rólam lehámozni. Én eközben a nadrágomat csúsztattam le és így ketten megoldva pillanatok alatt sikerült boxerra vetkőznöm.
    Leültem az ágyra Nadett az ölembe feküdt a combjaimra tette a fejét és egymásra borulva smároltunk eszeveszett módon tovább. A farkam a boxeren keresztül a tarkóját ekkor már eléggé bökdöshette, ugyanis alaposan beindított engem ez a heves kezdés. Javasoltam is Nadettnak, hogy vennék egy gyors tusit és utána máris itt vagyok. Kézen fogva húzott a fürdő ajtajához, ahol újra szenvedélyes csókokkal estünk egymásnak…uhh még a fürdőbe is alig tudtam bejutni…gondoltam magamban mi lesz még itt a továbbiakban, ha már most az elején ilyen heves felvezetést kapok, de sokat nem is tévedtem…egy fergeteges élményekkel teli szédítő kalandba csöppentem…
  • Levezetés:

    …a fürdőből visszatérve Nadett az ágyon térdelve várt még a szexis fogadó rucijában. Az ágy mellett megállva kicsalogattam az ágy szélére és összebújva kényeztetni kezdtük egymást. Rendkívül forró lett a hangulat, éreztem, hogy egyikünk sem fog fázni az elkövetkezőkben :).
    Nadett egy csábító mozdulattal kibújt a fekete kombinészerű felsőjéből, a bugyi és a fekete combfix maradt már csak rajta. Ismét egymáshoz simultunk, de ekkor már az édes pici cicik bimbóit is az ajkaim közé szippanthattam, amelyek az izgalom hatására alaposan megkeményedtek és szinte felszántották a nyelvemet.
    Aztán lábait a derekam köré fonva hirtelen a nyakamba ugrott. Olyan könnyű volt, hogy szinte az egekbe tudtam volna vele szárnyalni. A karomban szorosan tartva, nehogy leessen a drága, szenvedélyesen és olyan vehemensen csókolóztunk, mintha évekkel ezelőtt láttuk volna egymást utoljára. Nagyon élveztem ezt a felettébb romantikus szituációt, majd egy lassú mozdulattal Nadettet a hátára fektettem. Finoman felkúsztam egészen a csókos ajkáig, ahol egymás száját újra a szűnni nem akaró finom nyelves csókokkal árasztottuk el, aztán a cickókon át csúsztam egyre lejjebb a szexis combjai közé. Harisnyás lábacskáit végigcsókolva a belső combokon át a szám a puncijához került, amit ekkor még a bugyiján keresztül élvezettel kezdtem ízlelgetni. Éreztem, hogy Nadett is nagyon élvezi, sőt…már kérte is, hogy vegyem le a bugyiját. Lábacskáit egyenesen a magasba emelte és egy mozdulattal lehúztam a fehérneműjét, majd combjait nagyra tárva puncija máris a birtokomba került.
    a nyelvemet, csodás élmény volt, amit Nadett is egyre hevesebb reakciókkal élvezett. Ekkor még olyannyira az ágy szélén voltunk, hogy én csak az ágy előtt a földön térdelve tudtam a puncijához hozzáférni, de annyira élvezetes volt így is, hogy észre sem vettem, hogy hol - merre vagyok :). Néha lassabb, néha gyorsabb technikával nyaltam a punciját, kényeztettem az egyre duzzadó csiklóját, amit Nadett finom kincse egyre intenzívebb nedvesedéssel hálált meg. Majd lassan feljebb csúsztunk az ágyon, ahol nagyobb kényelembe helyezve magunkat folytattam gyorsabb lendülettel a kényeztetést. Nadett ekkor már két kézzel a hajamba kapaszkodva, nemcsak a hajszálaimat, hanem a vágyaimat is erősen borzolta, szédületes vonaglásba kezdett, hangos sóhajtásokkal élvezte a nyelvem játékát.
    Aztán csípőjét nagy ívben meghajlítva elemelte az ágyról, két kézzel így a popsiját alulról megtámasztva még jobban magamra tudtam húzni és a számat, nyelvemet erősen a puncijára tapasztottam. Hosszú percekig nyaltam, kényeztettem finom kelyhét, majd a csúcs pillanatában a két combjával hatalmas erővel satuba fogta a fejemet, csípője szédületes hullámzásba kezdett, hangosan nyögdécselt, dobálta magát ide-oda az ágyon, alig tudtam követni gyors mozgását, attól féltem a végén még lepördülünk mind a ketten az ágyról, majd a nagyon édes hangos kuncogásával a csúcsra jutott.
    Mesés élmény volt ez a számomra is, bevallom ebbe már én is belemelegedtem, mindkettőnkről folyt a verejték. :).

    Pihenés képen a combjai lassan enyhülő szorításából felkúsztam Nadetthez és összebújva újra csak smároltunk-smároltunk szakadatlanul tovább. Elképesztő, ahogy ez a csajszi csókolni tud, nyelve nagyon fürgén és izgatóan jár körbe-körbe, egyszerre vad és érzéki a smacija, közben nyalja és finoman harapdálja az ajkakat, egyszerűen csodálatos. Közben valahogy misszi pózba rendeződtünk, szorosan magához a lábai közé húzott, combjaival a derekamnál átkulcsolt, a meredező farkam közvetlenül a puncijánál…ahh nem is csoda, majdnem fel is robbantam az élménytől :)
    Majd az egyik kezével lenyúlt és farkamat kezdte vágykeltően izgatni, húzogatni, közben lassan előre-hátra ringatóztunk…az élmény szinte felért egy aktussal.
    Az időérzékem ekkor már teljesen cserben hagyott… egy örökkévalóságnak tűnt minden, csak sodródtam az élményekkel…nem is tudom mennyi ideig, de hosszú perceken át biztosan összefonódtunk ebben a pózban.
    Élvezettel ringatóztunk és hangosan nyögdécseltünk mindketten, aztán egyszerre fordultunk át és cseréltük fel a pozíciót. Én kerültem alulra Nadett pedig rajtam vonaglott tovább. Nyaltuk-faltuk egymást majd a kényeztető ajkai lassan elindultak rajtam lefelé. Csókolgatta a mellkasomat, végig a hasamat, míg az ágyékomhoz nem ért. Bebújt a lábaim közé és nekem esett ott is, amit már nagyon nagyon vártam :).
    Nyalta a zacsit, mélyen bekapva szopogatta a golyóimat, hangosan cuppogott, közben keze lendületesen járt a farkamon, majd a szárát végignyaldosva egészen a makkomig mélyen a szájába is vette. Brutális franciát kaptam, néha még levegőt is alig tudtam venni olyan heves volt a tempó.
    A gyors szopizás közben Nadett a popsiját magasra kitolta, ringatta csípőjét és a falon lévő tükörben a puncija látványa mindezt az élményemet még jobban fokozta. Nyögdécselt cuppogott hangosan az ajkával a farkamon, amit többször koppanásig erős szívás mellett közéjük engedett, közben a makkomon fürge nyelvmozdulatokkal kényeztetett tovább.
    Az intenzív élmények megállíthatatlanul vittek fel egészen a csúcsig, amit elérve egy nagy robbanással élveztem el az ajkai között. Az élvezésem után még sokáig nem engedett el, hosszasan tovább szopogatott, míg teljesen elernyedtem az ajkai között. Ekkor elengedett, majd a testemet végig csókolgatva felkúszott hozzám és rögtön egy mély nyelves smacival jutalmazott meg. Az anyagom még a csók előtt gondosan eltüntetésre került, semmit sem láttam belőle.
    Erős menet volt, mindketten alaposan kimelegedtünk a végére, jól is esett egy kis pihenő, amit egymással, mint két kígyó teljesen összetekeredve töltöttünk el. Nadett nagyon hajlékony, olyan pózokban feküdtünk össze, hogy sokszor nem is tudtam, kinek a keze, lába merre van…csodás volt :).

    Persze a pihenőm nem tartott hosszasan, mert így összetekeredve Nadettal nem lehet ám sokáig tétlen maradni :). A szánk hamar újra egymásra talált, a nyelvem hol Nadett szájában volt, hol pedig a cicije bimbóin pörgött, egyszerűen elveszi az ember eszét ez a lány. Ekkor levette szemüvegét és a csábító nagy kerek szemecskéivel vágykeltően mélyen a szemembe nézett…nem is kellett nekem több, felajánlottam Nadettnak a kényeztetésemet, amit nagy örömmel fogadott és egy izgalmas kényeztető pózt felajánlva megkértem, hogy helyezkedjen kutyusba. Nadett ezt egy picit furcsállta, de izgatottan várta a fejleményeket.
    Az ágyon mélyen előre dőlve gyönyörű kerek popsiját csúcsosan kidomborította felém…hát az a látvány, ami akkor a szemeim elé tárult életem végéig elkísér.
    Lábait széttárta és a gyönyörű puncija előbújt a combok rejtekéből. Nagyajkakat óvatosan széthúzva nyelvemet mélyen becsúsztattam puncijába. Pár nyelvcsapást követően Nadett észvesztően vonaglani kezdett, punci nedve teljesen eláztatta a számat, olyan nagy izgalmak és élmények törtek a felszínre.
    Nadettől aztán nagyobb terpeszt kértem és a hátamra feküdve becsúsztam alulról a combjai közé. Punciját gondosan a számra igazította és lendületes nyalásba kezdhettem. A fokozódó izgalom hatására egyre gyorsabban csúszkált előre-hátra a pucijával a számon, többször levegőt sem kaptam, annyira betapasztotta a szám, de ezt egy cseppet sem bántam, élveztem ezt a fuldoklást :) Közben amikor a combjai közül felpillantottam Nadettra, láttam, hogy az élvezettől a cicijeit gyömöszöli, az ajkát harapdálja, nagyokat sóhajtozik és teljesen átszellemülve élvezi amit csinálok.
    Engedélyt kérve egyik ujjamat a nedves forró puncijába csúsztatva folytattam a kényeztetést, ami végül másodjára is egy óriási, hangos kacagással tarkított orgazmusban végződött nála.
    Bevallom ekkora már a nyelvem is és az ujjam is elfáradt, de kit érdekel ez ilyenkor, mennyei élmény volt ez számomra is.

    Nadett az élményektől megszédülve lassan leszállt rólam, hozzám bújt, csókolt, simogatott, majd magához szorított, harapdálta a fülemet a nyakamat, fantasztikus élmény volt. De a véghajrá, még csak ekkor kezdődött…
    Nadett a bal oldalamra fordulva, testem millió csókokkal elhalmozva ismét a farkam kényeztetésébe kezdett. Miközben hevesen cumizott, bal kezemmel a punciját simiztem.
    Tolta igazgatta egyre szorosabban hozzám a csípőjét, combjait megnyitotta és ekkor már az ujjamat is finoman a puncijába csúsztattam. Nadett elsöprő lendületű ajakmunkát végzett, kezezés nélkül nagyokat cuppogva járatta a farkamat a szájában, majd ahogy növelte a tempót az én kényeztető ujjam is annál fürgébb lett a forró puncijában. Fokozódtak a vágyak és az ingerek, érezni is kezdtem, hogy rövidesen végem lesz és egy újabb mindent elsöprő orgazmussal Nadett a szájával ki is végzett.
    A srácaimmal együtt még az erőmet is kiszívta, tisztogatásra újfent nem volt szükség… Nadett káprázatos, reklamáció nincs, nem ad vissza semmit :)

    Mint egy zsák úgy kidőltem, elfeküdtem az ágyon, de ez a huncut leányzó nem hagyott magamra, mellém bújt és ölelkezve élveztük tovább egymást. Pár percig elvoltunk így, de Nadett folyamatos incselkedése újból vágyat ébreszt az emberben, de az időm ekkor már vészesen fogyóban volt, be kellett lássam eljött a randink vége.
    A gyors frissítő fürdőmet követően Nadett sietve tért vissza hozzám a szobába, ahol újra csókoltuk, simogattuk, kényeztettük egymást, közben azért üggyel-bajjal, de sikerült felöltöznöm :). Nehezen ment a búcsúzás, a szobából kijövet az előtérben is incselkedtünk egymással. Az ajtóban még elcsattant pár csók és közösen megállapítottuk, hogy rövidesen innen folytatás következik :).
  • Elszámolás:

    Szokásunk szerint a végén történt az elszámolás. Átlagos a rózsaszálak mértéke, de az élmény, amit Nadettal átélhetünk az messze átlagon felüli. Az NFVSZ extra ajándék, amit én a plusz ajándékommal együtt a komódra helyeztem a szobában.
  • Összkép:

    A második randim volt ez a mostani Nadettal, amely az első páratlan élményű találkozónk hű folytatása volt. Úgy érzem ez a kapcsolat, amibe közösen belevágtunk, még sok-sok felvonást fog tartogatni.
    Nadett Fantasztikus leányzó, odaadó, kedves és emellett rendkívül nagy energiával, habitussal rendelkezik és mindezek óriási erotikus vonzerővel párosulnak. Figyel a vendégre, figyeli az igényeket, ráérez, hogy mire van szükséged és azokat maximálisan teljesíti. Rendkívül ért a férfiak nyelvén, zsigerből jön nála a csábítás. Nagyon pörgős lány, nincsenek vele üres járatok és ha a partnere is vevő erre, akkor aztán beindul a hullámvasút és kő kövön nem marad :).
    Újra egy fantasztikus élményben lehetett részem Nadettal, amit Drága nagyon köszönök Neked, óriási élmény Veled lenni ;)
Happy Massage