• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ramival az oldalon levélben egyeztettük le a hétvégi randinkat. Nagyon könnyedén ment, egyből igent mondott az általam javasolt időpontra.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel és kocsival is tökéletesen megközelíthető. Villamos, busz jár a közelben. Kocsival közlekedőknek a parkoló fizetős hétköznap.
  • Helyszín:

    Már csukott szemmel is letudom írni lakását. Nagy nappali, ahol most is rosszalkodtunk egy jót. Hálóban franciaágy, szekrény tükörrel. Fürdőben sok tusfürdő, mosdókagylón szájvíz, és kis műanyag pohár odakészítve.
  • Lány külseje:

    Kérésemre civil ruhában várt rám. Nagyon dögös volt a fekete szűk felsőjében, és fekete bőr miniszoknyájában. Alatta fekete melltartó, bugyi és harisnya. Cipője színére nem emlékszem, elvesztettem az eszem a látványtól. Arca véleményem szerint nagyon szép. Gyönyörű fekete haja tökéletes. Formás kerek popsijáig biztosan leér. Imádom karcsú testét, kézbeillő kerek melleit, s fazonírozott punciját kényeztetni.
  • Action:

    A megbeszélt időben hívtam, sajna nem értem el, de pár perc után röviden megcsörgetett. Már fejből tudva mindent repültem is kedvesem karjaiba. Pár pillanat múlva érezhettem is forró csókját, amint a lakásba léptem. Mohón, szenvedélyesen csókoltuk egymást. Cipőt és kabátot levéve átadtam neki kedvenc gyümölcsét.
    Nem igazán tudtunk egymás szájától elszakadni. Kezemmel simogattam formás fenekét, melleit felsőjén keresztül. Végig öleltük, simogattuk egymást. Rami az asztalra felülve szétrakta lábait, betekintést láttatva szoknyája alá. Lábai közé nyúltam, simogattam bugyiján keresztül. Teljesen felhúzott, lent már álltam, mint a cövek. Így gyors vetkőzés, utána zuhany következett.


    Amikor kiléptem a fürdőből Rami épp a lepedőt terítette le az ágyra. Mögé mentem és átkaroltam őt. Nyakát csókoltam és gömbölyű popsiját. Ismét csókolóztunk, csillagos ötös a csókja! Lehúztam felsőjét, szoknyáját és egy kis segítséggel a melltartóját. Imádom kényeztetni gyönyörű melleit csókolni, simogatni. Ezután a bugyi került le a harisnyával együtt. Rami nagy mosolyogva tárta szét lábait, hogy hozzáférjek puncijához. Nagyon szeretem tini punciját kényeztetni. Engem mindig totál felhúz. Idővel Ramit a csúcsra vittem. Szeretem ezeket a pillanatokat. Meg is dicsért, hogy imádja a nyelvemet.
    Pár perc múlva a kis Ayrton került a szájába. Tökéletes franciában részesített. Rami nagyon finoman csinálja. Végig szemkontaktus volt, ahogy hosszában végig nyalta rudamat. A környékét sem kihagyva, majd kéz nélkül bukik rá, s nyelvével is őrületesen jól bánik. Nagyon hosszan el tudja nyújtani az ember orgazmusát, szóval éjjel- nappal el tudnám viselni!:)


    Már nagyon vágytam, hogy belül is érezhessem őt. Gumit kértem, amit szájjal húzott fel. Hátulról kínálta fel magát a tükör előtt az ágyon. Istenem az a látvány! Azt hiszem nem finomkodtunk, egyből igen szenvedélyesen szexeltünk. Közben húztam a haját is hátra, ami lófarokba volt összekötve. Sokszor szemeztünk is a tükörben, és Rami is egyre jobban érezte magát. összezárta lábait úgy járt benne a farkam. Hangjára el is élveztem végül, gyilkos póz volt, már tudom. Hagyott magában megnyugodni és csak ezután raktuk magunkat rendbe.

    Szünetben mindketten felfrissítettük magunkat a fürdőben, ezután dumáltunk majd hamar bele is csaptunk a következő körbe.
    Nappaliban folytattuk a sarokülőn. Ismét élvezhettem Rami csókját majd kéjes, tökéletes franciáját. Hosszan kiélveztem minden pillanatát ahogy Rami játszott a hangszeremen. Gumit ismét szájjal húzta fel, és már meg is lovagolt. Hol érzékien hol gyorsabban mozgott felettem, melleit simogattam és csókolóztunk folyamatosan.
    Kutyusban folytattuk, ezt a látványt sokszor át kell még élnem ez biztos! Páratlan ahogy be tud pucsítani, muszáj is volt tovább őt igy szeretgetnem! Kőkemény voltam úgy fel izgatott mind a látvány, és kedvesem folyamatos sikolya is. Már az ágyékom is fájt, de látva őt milyen jól érzi magát, kitartottam. Végére el is fáradtam rendesen, pár korty frissítő és a hálóban folytattuk tovább.

    Repetázhattam farkam ismét a szájában volt, majd kérésemre rám feküdt, 69-ben folytattuk. Méltó zárása volt a randinknak, ahogy Rami egyre jobban izgett- mozgott felettem egyre érzékenyebb punciját nyalva. Abba is hagyta a farkam szopását és percek múlva el is élvezett remegve rajtam. Elnézést kért, hogy csak magára figyelt a végén. Csúcsra vinni ilyen gyönyörű fiatal lányt, nekem megtiszteltetés, öröm. Szikrányi csalódottság sem volt bennem, hogy a második nekem nem jött össze. Pár percet még beszélgettünk, gyors zuhanyt vettem, végül fájó búcsú Istennőmtől.
  • Elszámolás:

    Pesti átlagnál magasabb az ajándék mértéke. Egy pohár alá helyeztem el, ami végig ott is maradt.
  • Összkép:

    Ramona a tökéletes szerető. Az oldalon még senkihez nem jártam vissza ilyen gyakran, mint ahogy hozzá szoktam! Mind a külső adottságai, mind a belső tulajdonságai, nekem nagyon kedves, szimpatikus. Imádom gyönyörű testét, és nekem tényleg ünnepnap, amikor vele randizhatok! Várom már a következő randinkat, amit természetesen meg is beszéltünk.
Happy Massage