• Mimi74

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mimit másik oldalon találtam meg kettőn is igaz a másikon Timi néven van fenn és nem 40 hanem 42 évesnek tünteti fel magát. Telefonon hívtam, de az aznapi megadott időpont már nagyon közel volt. Mimi már nem volt benn , de mondta, hogy másnap lesz tíz órától. Jelezte azt is, hogy nem Egerben van hanem attól pár kilométerre lévő településen. Megegyeztünk, hogy másnap már reggel 8 órakor hívhatom. Gondoltam nem nagy baj úgy is a munkám ebbe a városba szólított három napra utána meg irány Dunántúl, de addig is belefér egy találka. Másnap hívtam 8-kor semmi, majd 10-kor megint semmi. Sebaj gondoltam majd hívom délután. Így is tettem du. kettő körül hívtam és fel is vette. Mint első alkalommal is nagyon kedvesen tájékoztatott, most arról, hogy az a hely ahol előző nap volt végül is nem alkalmas az ilyen találkozók lebonyolítására így aznap nem tudunk találkozni, de másnap igen mert keres helyet Egerben.
    Eljött a másnap. Reggel megint nem vette fel a telefont pedig jelezte, hogy 8-tól hívhatom. Hívtam 10 órakor mert megint csak azt a megerősítést kaptam, hogy ekkor fog kezdeni. A nap folyamán hívtam még kétszer , de nem vette fel, de kicsengett. Déltől ellenben már automatikusan üzenetrögzítő fogadta a hívásomat.
  • Megközelítés:

    Az nem volt, annak ellenére, hogy a hirdetésben szereplő város melletti települést megadta, meg kb, hogy a hely hogyan helyezjkedik el.
  • Leírás:

    Igazából leírtam mindent az egyeztetési résznél. Problémám az, hogy két napot vártam rá. Az elmondottakat el tudtam volna fogadni, mert nem megfelelő hely az sokat ront a találkozó minőségén. Úgy gondolom, hogy korrektebb lett volna az első alkalommal mondani, hogy a hely nem megfelelő és korrektebb lett volna ha azt ajánlja fel, hogy ha tudja már, hogy hol lesz akkor jelzi, hogy tudok menni ha még aktuális. Ebben a formában nekem azért kicsit inkorrekt volt a tájékoztatás. Három napot vártam rá, igaz ezt is csak azért mert a többi hirdető, vagy nem jött be nekem, vagy a telefonba mondottak eltértek az adatlapétól.
    Képet fel tudok róla tölteni, de nem tudom, hogy kamu vagy sem és azt sem , hogy jelenlegi kinézet vagy sem (egy biztos ez alapján tetszett). Remélem azért ez legalább valóságos és nem annyira vagylagos, mint a megbeszéltek betartása.
Happy Massage