• Lívia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már többször találkoztunk, s mint általában mindig az egyeztetéssel most sem volt probléma, telefonon hívtam és ugyan elsőre nem sikerült - gondolom az általa nyújtott minőség miatt továbbra is közkedvelt és sokan keresik fel - de kicsit később az újabb próbálkozásom sikert hozott. Sajnos már elég régen jutottam el hozzá, így amikor arra jártam mindenképpen szerettem volna vele tölteni a szabadidőmet, s szerencsére közösen találtunk is egy mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Én továbbra is autóval járok, s mivel ismert számomra már a cím így most sem volt probléma időre odajutnom. A budai forgalom sem volt nagy és parkolót is találtam közvetlenül a ház előtt. Buda egyik legfőbb útja és a GPS is könnyen odaviszi azt aki még nem járt nála, de a buszmegálló sincs messzebb 30 méternél a háztól.
  • Helyszín:

    Lívia továbbra is ugyanabban a budai házban rendel, csak már egy másik lakásban. Ez a lakás kisebb mint az előző volt, de ebből adódóan nekem sokkal barátságosabb és közvetlenebb élményt nyújt. Természetesen a megszokott minőségből Lívia itt sem engedett és rendkívül színvonalasan rendezte be a "kéjkuckót"! A higiénia kifogástalan, s a berendezés a már megszokott mivel a másik lakásból került áthelyezésre. Minden rendelkezésre áll amire szükség van ahhoz, hogy egy magamfajta férfi rendkívül jól érezze magát abban a 1,5 órában amíg egy ilyen gyönyörű masszőz kényeztetését élvezheti.
  • Lány külseje:

    Elég régen találkoztunk, de Lívia "szerencsére" semmit sem változott, ugyanazzal a közvetlenséggel és a rá jellemző sejtelmes mosollyal fogadott mint mindig. Egy nagyon szexi "színesnemű" volt rajta amit egy lenge felsőrésszel próbált eltakarni, de annak anyaga legnagyobb örömömre semmit nem takart el, inkább a sejtelmességével még jobban felizgatta vágyaimat. A teste ugyanolyan izmos mint volt, de mindenhol formás ahol arra szükség van, nekem a huncut mosolyán kívül a természetes keblei és a hihetetlenül formás popsija a kedvencem továbbra is.
  • Erotikus masszázs:

    Mivel hónapok óta nem találkoztunk ezért egy rövid áttekintéssel kezdtünk és elmeséltük egymásnak hogy melyikünkkel mi történt az utolsó találkánk óta. Továbbra is nagyon jó vele beszélgetni, s közben élvezni huncut mosolyát és gyönyörködni testének vonalaiban és domborulataiban. Természetesen már nagyon vágytam az érintésére és ezért el is vonultam a fürdőbe megtisztálkodni. Ő már természetesen megtisztálkodva, jó illatúan vár megérkezésemkor, így visszatértemkor már le is parancsolt a tatamira, ahol kezdődhetett a szakszerű kínzás :-) A tudása mit sem kopott, sőt megítélésem szerint az idő előrehaladtával ugyanúgy egyre érettebb lesz, mint ahogy azt egy finom bornál megszokhattuk. Hason feküdtem és a talpamtól a fejem búbjáig alaposan átmasszírozta minden porcikámat, közben természetesen mindig érdeklődött hogy változtasson-e valamit, de én rá bíztam magam a kezeire, melyet így utólag is állíthatom egyáltalán nem bántam meg, sőt még ma is érzem jótékony hatását a hátamon és a nyakamon. Miután már érezte hogy eléggé kiélte fizikai kínzó énjét rajtam egy kaján mosoly kíséretében levette a felesleges ruhadarabokat - melyet természetesen a tükörből én is végig moziztam - és megkezdődött az érzéki kínzás. Beolajozta teste minden szükséges porcikáját és kezdődhetett a csúszka, amelynek során kemény mellbimbói mély nyomokat véstek a hátamba. Több irányból csúszkált rajtam, nehogy egy porcikám is kimaradjon a jóból. S miután érezte hogy már nehezemre esik a hason fekvés megkönyörül rajtam és fülembe súgta hogy megfordulhatok ha szeretnék...................
  • Levezetés:

    ......... természetesen eszemben sem volt nemet mondani a kedves kérésnek és gyorsan megfordultam. Innentől kezdve az élmények még fokozottabban értek, mivel már nem a tükörből kellett csodálnom teste domborulatait, hanem már a saját szememmel közvetlen közelségébe kerültem. Hát a csúszka masszázst folytatnia már egyre nehezebb volt, mert folyton akadályba ütközött amit állandóan kerülgetnie kell ....... volna, de nem tette :-) Közben mint mindig most is engedélyt kaptam hogy közben simogassam izmos testét, finom lágy domborulatait amivel még inkább fokoztam türelmetlenségemet. A legkellemesebb az a rész volt amikor a két gyönyörű kemény keble közé irányította és úgy csúszkált rajta fel, s alá. Ez tökéletesen arra emlékeztetett mintha egy hüvely szorítását kellett volna élveznem. Szerencsére tökéletesen tisztában volt azzal, hogy meddig feszítheti a húrt és jöhetett a csúcspont. A lábaim közé térdelt és mindkét kezével elkezdte kényeztetni a meredező férfiasságomat. Természetesen nem hagyta ki a csatolmányokat sem a simogatásból és olyan lágysággal és természetességgel siklottak végig rajtuk kezei ami abszolút tudatosságot éreztettek. Nagyon lassú és finom, de határozott mozdulatokkal addig fokozta bennem a vágyat míg a szétdurranás közelébe nem kerültem, de ekkor mindig egy kaján mosollyal mozdulatot váltott és még tovább izgatott. Így ment ez talán háromszor is mire látta, hogy már tényleg nem bírom tovább és engedte hogy teljesen ellazuljak és megszabaduljak a bennem szunnyadó feszültségtől. Hát nem emlékszem hogy mikor sajtoltak ki belőlem utoljára ennyi "feszültséget". Fantasztikus volt. Utána percekig tartott amíg a pulzusom visszatért a normális tartományba, de addig odabújt hozzám és türelmesen kivárta míg visszatérek a való világba. Majd együtt elmentünk zuhanyozni és segített megszabadítani attól az olajtól amit addigra már régen beszívott a bőröm, tehát inkább arra gyanakszom hogy még tovább akart ingerelni a mihamarabbi viszontlátást elősegítve.
  • Elszámolás:

    A már korábban jól megszokott mértékű ajándékot helyeztem le a találkánk végén az asztalra. Sem előtte, sem közben, sem utólag szóba sem került, mivel ismerjük és megbízunk egymásban. A kapott élménnyel továbbra sincs egyáltalán arányban, de ennek azt hiszem csak mi örülhetünk igazán akik élvezhetik a gyógyítását.
  • Összkép:

    A korábban megszokott kényeztetést kaptam ami továbbra is az egyik legmagasabb színvonalú az általam ismert hölgyek közül. Egy gyönyörű nővel tölthettem kellemes 1,5 órát és teljesen elégedetten távoztam és amint lehet újra meg fogom látogatni.
Happy Massage