• Lollo

  • Beküldte:
  • Lollo reagálása

    Udvozollek kedves ....koszonom a velemenyed :)
    Annyit szeretnek hozzafuzni a leirtakhoz ,hogy nem lehet mindenkivel fergeteges kaland :),mert ehez bizony ket ember kell.
    Szeretem a programot ..amit nyujtok ,szeretem azt aki velem van ebben a kalandban :) hmmmmm.....:)

  • Egyeztetés:

    Telefont Ő kezeli, egyből felvette, időpont megerősítést kért randi előtt 30 percel. Amint ez megvolt, a többi gördülékenyen ment.
  • Megközelítés:

    Parkolás elég macerás de megoldható, egyszerű a BKV, mert egy forgalmas budai főuttól és villamosmegállótól mindössze 100 m van a helyszín. Kivételesen a BKV a jobb megoldás. A telefonon megkapja az ember a fontosabb infokat a megközelitést illetően, erre érdemes odafigyelni.
  • Helyszín:

    Új építésű lakás, minden rendbe, fürdő tiszta sok tusfűrdő stb.Talán a törölköző lehetne kicsit jobb nedvszívó , de az is rendbe. Szoba nem tul nagy, de azért elégséges.
  • Lány külseje:

    A fotok erősen retusáltak és lehet, hogy régiek is, de azért van némi hasonlatosság. Az életkor talán egy kicsit lefele lett kerekítve, inkább milf mint a kiírás szerinti. De hát ilyenek a nők :) A képekhez képest kicsit teltebb a hölgy, de engem nem zavart, mert amugy is a teltebb formákat szeretem.
  • Action:

    Megérkezés a kapott infok alapján aránylag simán ment, beérve az előtérbe nem sokat láttam olyan sötét volt a lakásba. A tetthelyen először lerendeztük az anyagiakat, majd a kötelező tisztálkodás következett.
    Visszaérve egy kis masszirozással oldotta a kezdeti feszültséget. Kis idő után kutyus pozba állítot, így izgatott hátulról simogatva, be be nyúlva , majd valami bizzegtető segédeszközt is bevetett az ánusz izgatására.
    Amint ennek hatása elkezdett érezhető modon jelentkezni, gumit huzott és Ő helyezkedett kutyus pózba, így lehetővé téve egy hátsó behatolást. Sajnos ebbe a pozicióban nem sokáig tudtam magam visszatartani ( talán nem is nagyon akartam ) és hatalmasat durrantottam a gumiba.
    Kicsi pihi és egy pohár viz elkortyolása után , megprobálta újra kezdeni az egész műsört, de hiába volt a francia tudásának egész repertoárja , nekem ez túl gyors lett volna, így inkább leállítottam. és maradtam egy kis extra masszírozás mellett.
    Ezzel lassan a órám is letelt, fürdés majd lelépés.
    Összegezve : ha már nem a hamvas tiniket részesiti előnybe az ember , hanem a tapasztalt Milfeket, akkor mindenképp jó választás. Technikáján látszik , hogy nem most kezdte a szakmát, tudása inkább átlag feletti.
  • Elszámolás:

    Előre kérte el, mértéke átlagos, szinte minden alapba van, így már akár jutányosnak is mondható
  • Összkép:

    Volt jobb és rosszabb randim is. Nagyjából azt kaptam amire számítottam és amiért odamentem. tehát ez így rendbe is volt.
Happy Massage