• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Nuvolarim! ❤


    Köszönöm neked a csodás randit és azt is, hogy ilyen szépen megörökítetted nekünk. Imádom a beszijeid, mindig örömmel és széles mosollyal olvasom őket, hiszen olyankor felelevenedik a találkáink minden egyes pillanata. Olyan jó ezekre visszaemlékezni :)))

    Apropó az egyeztetés...
    Most már lassan én se tudom, hogy hogyan csinálod, de valahogy mindig jókor szoktál hívni. Lehet egy Isteni sugallat, hogy most elérhető vagyok?! Szerintem ezt még Te se tudod biztosan, de az tuti, hogy piszkosul ráérzel erre :))
    Van olyan aki heteken vagy hónapokon keresztül próbálkozik elérni, de valahogy mindig rosszkor hív.

    A randinkra visszatérve...
    Örülök, hogy újra felejthetetlen élményben tudtalak részesíteni. Tudod,hogy mindig igyekszek a kedvedben járni :))
    Én is nagyon szuperül éreztem magam veled! Szerintem nincs nehéz dolgunk egymással, hiszen minden egyes randinkon teljes összhang van közöttünk ;))

    Köszönöm szépen az ajándékot, mennyei volt! Valamint köszönöm azt is, hogy mindig nagyon figyelmes, kedves vagy és Nőként bánsz velem. Ez nagyon fontos és sokat számít :))

    Remélem még nagyon sok ilyen randiban lesz részünk amíg itt vagyok ;))

    Úgyhogy várlak vissza Drágám máskor is, ha szeretnél egy kis boszorkányos kényeztetést tőlem :))
    Amúgy is még valamit ki kell szednem belőled! :P


    CSÓKOL ÉS ÖLEL:


    A TE KIS BOSZID:


    Wandus :***❤


    IMÁDLAK! ❤

  • Egyeztetés:

    Egy nappal előtte hívtam, és mint szinte mindig, most is azonnal elértem. Még mindig nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen népszerű lány hogyan képes bármikor felvenni a telefont, pedig ez Wanda boszorkányságai között még csak nem is számít olyan nagy dolognak :) Könnyen ment az időpontegyeztetés, jó volt neki, amit javasoltam.
  • Megközelítés:

    Ahol a király találkozik a királynévall - ez akár jelképes is lehetne, mert aki Wandához elmegy, az királynak érezheti magát a királynéja társaságában. Nem annyira számít belvárosnak, de azért nem is a város széle, könnyen megközelíthető. A busz- és villamosmegállókból egy percen belül elérhető a helyszín, egy kis sétával pedig még a közeli vasútállomásról is. Az egyik buszmegálló pont a ház előtt van, ez kapóra jöhet annak, aki korán érkezik és diszkréten szeretne várakozni. Én már valószínűleg bekötött szemmel is odatalálnék, de aki először megy, az azért figyeljen, mert a kapu nem annyira feltűnő.
  • Helyszín:

    Új építésű társasház sokadik emelete. Igényesen néz ki a ház is, meg belülről a lakás is. Belépve a szokásos kellemes illat fogadott. Wanda kényesen ügyel a lakása kinézetére, és ez meg is látszik. A baszoba nagy részét az ágy foglalja el, ami akkoa, hogy bármilyen vad hancúrozáshoz elég. Mellette még jut hely egy széknek, egy szobainasnak és egy kisszekrénynek. A fürdőszoba is szép, új, tiszta. A tusfürdőválasztékot bármelyik DM-ben vagy Müllerben megirigyelnék, és természetesen szájvíz is van. Wanda egyedül fogadja a vendégeket, így a diszkréció adott.
  • Lány külseje:

    Wandán egyszerűen minden gyönyörű. A szeme, a szája, a bőre, a cicije, a popsija, mindene. Ha létezne fenékszépségverseny, akkor egyrészt mindenképpen zsűritag akarnék lenni, másrészt Wandának 10 pontból 11-et adnék :) Abban az öltözékben fogadott, amiben a legjobban tetszik nekem: meztelenül. Na jó, egy magassarkú azért volt rajta :) Szokták írni, hogy aki a topmodellekre bukik, annak nem jönne be, de én még annak is ajánlom. Hogy miért, az lentebb kiderül.
  • Action:

    Ahogy ez már nálunk szokás, Wanda csókkal köszöntött az ajtó mögött. Kicsit beszélgettünk, hogy kivel mi újság, majd innivalóval kínált. Abból is majdnem akkora a választék, mint tusfürdőből (még jó, különben tusfürdőt kellene innunk, he-he). Másik szokásunk, hogy egy közös fürdéssel kezdjük az együttlétet. Wanda most is mindent megtett, hogy ráhangoljon és beindítson: mindenütt letisztogatott, különös tekintettel a férfias részeimre, és mint amikor egy új filmhez megnézed az ajánlót, ízelítőt adott a szájával abból, hogy mi vár rám. Már tudtam, hogy ez egy olyan film, aminek a sokadik folytatása is legalább olyan jó lesz, mint az első rész :)
    Tisztálkodás után bevonultunk a szobába. Én szigorúan csak Wanda után, hogy addig is bámulhassam a fenekét. Kaptam is belőle rendesen, a már mások által is megénekelt lepedőhúzós mutatvány közben :) Wandus lefeküdt az ágyra és csókolózni kezdtünk. Ez bizony igazi, rendes, nyelves csókot jelent. Már haladtam volna lejjebb, amikor egyszercsak felpattant, hogy cseréljünk helyet. Nem tiltakoztam :) Folytatódott, ami a zuhany alatt elkezdődött, a hihetetlen technikával, a mélytorokkal, a boszorkányos örömökkel. Azért azt nem bírtam ki, hogy ne kényeztessem én is őt. Végigcsókoltam mindenhol, végül megállapodva a puncinál. Mint mindig, most is nagyon könnyen és gyorsan elröppent, könnyű neki örömet okozni. Még egy felvonás következett az isteni franciából, utána pedig következett a gumihúzás és lényeg.
    Először Wanda pattant nyeregbe. Csodálatos, amit a csípőjével tud ez a lány! Közben rám hajolt, öleltem, csókolóztunk. Nem lehetett kihagyni természetesen a kutyapózt sem. A popsija látványa most is nagyon beindított, annál csak egy dolog jobb: hogy közben markolászhattam is :) Megdolgoztuk egymást rendesen, végül így élveztem el, ezúttal a gumiba.
    Wanda letisztogatott és hozott nekem inni. Összebújva beszélgettünk kicsit egymás dolgairól. Amikor észrevette, hogy megnézem, mennyi időm van még, kedvesen rám szólt, hogy nehogy ilyet csináljak :) Wandus még szeretett volna egy második menetet, és mindent el is követett az ügy érdekében, de nálam ez ritkán jön össze (igaz, ha összejön, akkor ővele), most elmaradt. Nem bántam, az első is isteni volt. Végül lezuhanyoztam és elbúcsúztam. Közben megtanultam, melyik villanykapcsolók tartoznak a fürdőszobához, de következő alkalomra tuti elfelejtem megint :)
  • Elszámolás:

    A rózsacsokor mérete az egyetlen dolog Wandánál, ami átlag alatti. Pontosabbat a bővebb infóban láthattok. Nem kérte előre, de én mostanában az elején szoktam kirakni, nehogy a nagy barátnőfílingben elfelejtsem.
  • Összkép:

    Rengeteg szépet és jót írtam már Wandáról ebben és a korábbi beszámolóimban, így most csak nagyon röviden: ha kiderülne, hogy 24 órám van hátra, akkor ez alatt biztosan szakítanék időt rá, hogy őt meglátogassam. Remélem, ezzel mindent elmondtam :)
Happy Massage