• Jasmine

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Jasmine reagálása

    Koszonom szepen kicsim en is nagyon jol ereztem magam :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Elsőre fel is vette. Könnyen sikerült közös nevezőre jutni a időpont szempontjából. Nagyon bájos hangja van. Telefonon elmondott minden információt nagyon kedves és segítőkész volt.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel utaztam hozzá. Rendkívül egyszerű eljutni hozzá. Villamos és buszmegálló is van a közelben. Autóval parkolni azthiszem fizetős de sok hely van az utcában mindig van szabad hely.
  • Helyszín:

    Béke tértől nem messze egy csendes környéken újépétésű épület felsőbb emeletén egy kis lakás. Tisztaság jellemezte a lakást. Fürdőszobában egy szép tiszta fürdőkád sok tusfürdővel és törölközővel. Minden megtalálható ott. Szoba nem túl nagy de az ágy igen nagy és kényelmes. Nagyon diszkrét hely elvileg van barátnője de vele nem találkoztam.
  • Lány külseje:

    Mivel már nem először jártam nála így tudtam mire számítsak. Képeknek abszolút megfelelő sőt élőben még szebb. Kb 165 cm magas formás lány. Minden a helyén van. Gyönyörű hatalmas szilikoncicik és elképesztően feszes kerek popsi. Azt se tudtam hova nézzek. Már a gondolattól is feláll. Arca szépen kisminkelve kisugárzása is gyönyörű. Magassarkúban és szexi fehérneműben várt. Kaptam törölközőt és miközben vetkőztem le hogy gyorsan elmegyek fürödni aközben ő az ágyra dobta magát és elkezdett vetkőzni. Alig vártam hogy visszaérjek. Igazi bombázó de emellett egy rendkívül értelmes okos intelligens lany.
  • Action:

    Ahogy vissza értem már vette is le a törölközőt és kaptam pár csókot tőle miközben kézzel markolta a szerszámomat amit megdícsért hogy milyen nagy ami elég jól esett. Majd végig simogattam a testét nagyon selymes bőre van neki. Majd elkezdtem csókolgatni a testét. Ciciknél kicsit elidőztem mert az valami fenomenális volt majd lejjeb mentem és elkezdtem lent kényesztetni. Mondta hogy ő ezt nem igazán szereti így megfordultunk és ő kezdett el engem. Először szép lassú tempóban kezdte majd rá kapcsolt. Nagyon jól csinálta kezét alig használta és fel is nézett néha közben nagyon jól csinálta. Mielőtt végem lett volna inkább gumit kértem és kezdődött az aktus. Missziben kezdtük nagyon jó volt látni közben az arcát és a melleit miközben fel le mozognak és jó volt markolászni őket. Majd pózváltás és hátulról doggyban folytattuk. Azt a kerek popsit ahogy kitolja neked nehéz szavakkal leirni. Lassabban kezdtem aztán egyre jobban toltam neki amit kélyes hangos nyögésekkel viszonozta. Eszméletlen volt de még nem akartam elmenni ezért kértem hogy lovacska pózban nyergeljen meg. Rám ült majd elkezdte a vágtát. Tekerte a csípőjét közben pár csókot is kaptam illetve fejemhez nyomta az óriási ciciket. Na itt már nem bírtam tovább és kértem hogy a szájába mehessek el amit minden szó nélkül teljesített. Hatalmasat élveztem a szájába de rendkívül jól bírta minden cseppet megvárt majd utána elment a mosdóba tisztítank én pedig leültem az ágyra kicsit kifáradva mert elég húzós menet volt. Majd vissza tért és kicsit beszélgettünk az élet nagy dolgairól. Majd kérdezte hogy mehet-e a második menet. Hát ilyen kérésre nehéz nemet mondani így elkezdte szájjal hadrendbe a szerszámomat állítani amit sikerült is neki. Kicsit kényesztette majd kértem hogy üljön rám de ezúttal arccal hátra. Fuu az látvány is elkepesztő. Lovagolt rendesen majd kértem zárásnak a kedvenc pózomat. Hasra feküdt popsit kicsit kinyomta én rafeküdtem és úgy kezdtem el tolni neki ahogy csak birtam. Élvezte ő is remélem hangokból kiindulva igen. Majd a végén a mellekre kértem a zárást jól telilőttem a ciciket de itt se húzta el hagyta szépen hogy rámenjen. Nagyon jó zárás volt egy fantasztikus együttlétnek.
  • Elszámolás:

    Azt az egy extrát kértem tőle ami van. Csokor mérete egy kicsivel a pesti átlag felett van de egy ilyen lánnyal lenni megéri. Az elején diszkréten lehelyeztem az asztalra.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam vele ismét. Már várom hogy újfent találkozhassunk és hogy legalább ilyen jól teljen el az egy óra. Remélem te is jól érezted magad drága Jasmine. :)
Happy Massage