• Natasha

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Na ez egy igen érdekes sztori volt. Alapvetően Nadettel volt lebeszélve a randi, VTR segítségével, jó előre, hiszen ő elég nehezen elérhető sokszor. Ergó, egy héten át cicáztunk egymással, hangolgattunk a randira, és természetszerűleg Nati szóba sem került, ergo egyeztetésről nem is tudok mit írni, ilyen csak Nati és Nadett között történt, a hogyanjára vonatkozóan csak halvány ötleteim vannak, de ez így a helyes :)
  • Megközelítés:

    Marina parton álló újépítésű házról lévén szó, a megközelítése igen egyszerű, akár autóval, akár tömegközlekedve érkezünk. Metrótól pár perc séte, autóval pedig általában lehet helyet találni, időnként talán több időt kell rá szánni, de mentő opcióként ott van a Duna Plaza parkolója.
  • Helyszín:

    Nagy, igényesen berendezett lakás, három foglalkoztató helységgel, és óriási fürdőszobával. Minden földi jó megtalálható, kád üvegfallal, tusfürdők, szájvíz, stb. A törülköző puha, jól szárít.
    A szobában hatalmas franciaágy, komód, rajta a zenét biztosító eszköz és szobainas, valamint a franciaággyal szemben nagy tükör a falon, lehet mozizni rendesen.
  • Lány külseje:

    Natasha alacsony, keskeny derekú, kerek popsis, őrületesen hosszú - popsi közepéig érő - hajú kedves lány, érzékeny, nagy cicikkel, gyönyörű szemekkel, mosolygós ajkakkal és finom izű selymes puhára borotvált puncival. Egy cseles rögzítésű bodyban csatlakozott a randi közepén

    Nadett pár centivel magasabb, vékony derékkal és kemény kerek popsival, pici cickókkal, csillogó szemekkel és csókra álló szájjal. Nagy fekete keretes szemüvege van, és puha borotvált jó izű puncija. Egy pici színes body volt rajta.
  • Erotikus masszázs:

    Mint már az egyeztetésnél kitértem erre, a randit eredetileg Nadettel két fő részvételével terveztük. Aztán ember tervez, Nadett pedig perverz, ebből az lett, hogy a bejutás viszontagságai után, amiben vastagon benne volt az ő keze is, a nyakamba ugrott, és közölte velem, hogy be fogja hívni Natit. Mondom - csak az illendőség kedvéért - mi a fene? Builkázni akarok, válaszolta, és egyébként már beharangoztam 1-2 apróságot Natinak, tehát jobb lenne, ha nem ellenkeznék, én pedig ha már lúd, legyen kövér, befogadtam az ötletet, azzal a kis csellel, hogy rendben, de kettesben kezdünk, aztán a második etapban csatlakozzon Nati.
    Itt a Nadettel kettesben történt eseményeket átugorva, az ágy tükör felőli szélén feküdtem, Nadett éppen a síkosítot bőven használva kezdett a becsesebb testrészeimmel foglalkozni, amikor szolid kopogtatás után belépett Nati a szobába. Egy szempillantás alatt felmérte a szituációt, és miközben Nadett nem hagyta abba a foglalkozást, kedvesen bemutatkoztunk egymásnak (bár már jártam Natinál is, de nem emlékezett), majd puhán lesmárolt, majd kedvesen felkért, segítsem levenni a trükkös kis bodyt., merthogy Ő ugye alaposan túl van öltözve hozzánk képest. Hát nem volt más választásom, megküzdöttem a ruhadarabbal, ami után újabb csók járt, majd Nadettal mindketten becserkészték a farkamat, és közösen kezdték kézzel-szájjal izgatni.
    Innentől datálódik az orgia, mivel ugye előzetesen Nadett promótált egy-két lehetséges skillt Natinak, ezért ő felfokozott várakozásokkal jelentkezett a játszótérre.
    Nem okozhattam csalódást, átrendeztük magunkat a hatalmas ágyon, én középre feküdtem hanyatt, Nati a szám fölé térdelt, Nadett a lábaim közé kuporodott és lecsapott két fergeteg rám. Miközben Nati sóhajai izgattak mentálisan, én Nadett tevékenysége következtében felváltva nyaltam és hörögtem Nati puncijába, a zenéből már semmi nem jutott be a tudatomba, közben kézzel Nadettet próbáltam lassításra bírni, mert így nem sokáig húztam volna a randit, de ugye őt nem lehet csak úgy irányítani. Szerencsére Nati puncija elégge lefoglalt ahhoz, hogy oda koncentrálva késleltethessem a durranást, majd áthelyezte a testsúlyát a másik lábára én pedig egy új módival kísérleteztem a puncihabzsolás terén. Ezt igen motiváló elhaló hangon közölt - "óóó ez nagyon finom, ezt így csináld" - kívánsággal díjazta, tehát úgy is csináltam, amitől igen hamar elröppent a drága.

    Felvetettem, hogy helyet cserélhetnének, mire pattantak is, és Nadett már tolta is a punciját a számra, miközben Nati pedig Nadettnél sokkal lágyabban, ámde nem kevésbé izgatóan kezdett szopni. Sokkal lágyabban, ám ezért legalább annyira veszélyesen szopta a farkam, mint partnernője, miközben én Nadett puncijában voltam egy-két ujjal és a csiklóját izgattam az összes elképzelhető módon, aminek hála nemsokára jött a menetrendszerű orgazmus és a kuncogás, majd miután magához tért a révületből, felröhögött, hogy "baszki, nem hiszem el, de megnyaltam a falat is"...
  • Levezetés:

    Na itt kicsit kezd összekeveredni minden emlékem, de ez csak annak köszönhető, hogy felhívtam a csajszik figyelmét, hogy műsort kérek és látványosat, amire válaszul hosszú smárolásba kezdtek, majd Nati visszamászott a szám fölé, mert az előzőek meg se kottyantak neki, Nadett pedig őrült bőnyálas mélytorkos szopásba fogott, miközben meglepő módon elkezdte izgatni a gátamat és az ánuszomat, majd hozott még a síkosítóból, és teljesen bepörgött. Itt már persze mindhármunkról folyt az izzadság, mondjuk leginkább rólam, bár Nati háta is kezdett gyöngyözni, ahogy egyre forróbbá vált részére is a parti, de tegyük hozzá, én voltam legalul, szóval nem is értem, miért én tehetek erről, ergo, szerettem volna egy kis pihenőt , de képtelen voltam rá, tudtam, hogy mindegy mit akarok, itt én ki leszek facsarva.

    Nati a punciját nyomta az arcomra, én Nadett szájában élvezkedve nyögtem és ziháltam, Nadett pedig azért lihegett, hogy kiegészítse Nati sóhajait és halkabb-hangosabb sikolyait, ettől a kakofóniától és érzéki egyvelegtől én nem bírtam tovább, és csipőmet magasba tolva élveztem Nadett szájába. Nem engedett ki a szájából, és én már szinte nyüszítettem, annyira érzékeny lettem, mire végre nagy nehezen megkönyörült rajtam és szabadon engedett.
    A csajszi ezután odahajolt fölém, lesmárolt, majd közölte, hogy nyaljam le, ami az orrára került - megtettem - majd felröhögtem, hogy ez nem az, hanem a síkosító, legalábbis az ízéből kiindulva. Azt mondja - Jaaaaaaa, azt hittem más volt... :D


    ttam egy kicsit az elején hozott tejből, mert konkrétan minden energiát elveszítettem eddigre, majd Natashával összebeszéltünk, és én alul, ő felül támadta le Nadettet. Az itt következő nem túl szolid és visszafogott részeket a diszkréció okán nem igazán lehet leírni, zanzásítva az történt, hogy Nadett csúszott és menekült egyre hátrébb, Nati pedig engem izgatott mindenféle módon, követve a mozgásunkat, simogatva a hátamat, golyóimat, folyamatosan izgatva a farkam, miközben Nadett vég nélkül sikított, majd egy óriási sikolyt követően felkacagott és konkrétan kilökött a combjai közül.
    Erre persze nem tudtam kajánul nem megjegyezni, hogy "te sem hagytad abba, amikor én élveztem el..."
    Kicsit volt egy olyan érzésem, hogy Natashát túlságosan is elhanyagoltam, szóval a végén még őt is hanyattlöktem picit, és befészkeltem a kezemmel a combjai közé, a számmal pedig a melleit kényeztettem. Miközben Nadett újra megpróbált a változatosabbnál változatosabb módokon újra kivégezni, simogatta a farkam, a hasam, a hátam, a fenekem, majd befészkelt aluról a combjaim közé is, és mint aki egy hete nem evett, rácuppant a farkamra, én Natin próbálgattam egy új konstrukciót, ami olyannyira jött be neki, hogy majdnem legurult az ágyról az orgazmus folytán. Na ezen meg Nadettel röhögtünk, szegény Nati nem is értette, amíg be nem avattuk, mert egy korábbi randi alkalmával Nadettnek sikerült ezt pont ugyanebben a szituációban eljátszania - igaz, akkor ő le is gurult....

    Itt kellett befejezni ezt a randit, bár úgy éreztem, mindkét lány folytatta volna még, de én nem erre terveztem a mai randival, egyszerűen nem voltam felkészülve erre a két energiabombára. Kicsavartak teljesen, alig jutottam levegőhöz, dőlt rólunk a víz, komolyan beforrósítottuk az amúgy elég nagy szobát, úgyhogy hozzámcsaptak egy friss törülközőt és elzavartak a fürdőbe ... Mondtam, hogy cö-cö, kérek hátmosást, Nadett felvállalta, hogy elkísér, majd kiugrott a kádból, hogy ő nem hozott törülközőt. Kisvártatva visszajött, cseppet duzzogva az útközben történteken felháborodva - a barátnők odakinn egymás fenekét csapkodták, majd megjelent Nati is, hasonlóképp és hasonló okból feltüzelve, majd még minket is lemart, hogy és akkor őt most kihagytuk volna a fürdésből?!
    Dehogy hagytuk volna, én beinvitáltam, Nadett meg kifröcskökte a kádból az összes vizet, miközben végigmostuk egymást, szolid röhögések közepette.
    Esküszöm, én ekkora disznóólat még sose csináltam sehol, mint amit itt összehoztunk, mind a szobában, mind a fürdőben, de hát ez most így alakult, és bevallom, cseppet sem bánom :)

    Végezetük visszatrappoltunk a szobába, felöltözködtem, megtörtént az ajándék kiegészítése a Natasha részére is, majd eltipliztem a következő - immáron másféle - bulika irányába.
  • Elszámolás:

    Az ajándékkal együtt az elején kitettem a komódra, majd a végén fürdés után Nati virágszálai is mellé kerültek.
    Egy meglepetésrandihoz mérten teljesen OK volt, mind részleteiben, mind összességében sokkal értékesebb volt szerintem, mint a rózsacsokor, ami a komódra került.
    Natashanál nem ismerek semmilyen extrat, Ő maga az extra.
  • Összkép:

    Ez egy tipikus Nadett szervezésű buli volt, mind Nati mind az én számomra teljes meglepetéssel és váratlanul. Nati nagyon jól követte le viszont le, és úgy érzem, nekem is sikerült hamar elkapnom a ritmusukat. Nati és Nadett igencsak összeszokott párosként jártak a kedvemben, fáradhatatlanul újabb és újabb fantáziákat vontak bele a játékba, amit ők is hasonlóképpen élveztek, mint én.
    Édes Nati és drága Nadett, köszönöm mindkettőtöknek ezt a felejthetetlen randit! Remélem, hamarosan megismételhetjük!
Happy Massage