• Dotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon ment, egész egyszerűen. Elsőre nem vette fel, de visszacsörgetett. Megbeszéltünk mindent gond nélkül.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel egyszerűen megközelíthető. Parkolást nem néztem. Én gyalog mentem, könnyű volt megtalálni a házat, sőt egy éve voltam is itt egy másik lánynál, így ismerős is volt a helyszín.
  • Helyszín:

    Teljesen korrekt fürdőszoba, stócban állnak a puha törölközők. Tusfürdő, szájvíz rendelkezésre áll. Maga a szoba apró, de rendben van, kényelmes nagy ággyal
  • Lány külseje:

    Képek elég jól visszaadják, de életben azért karcsúbb és formásabb, szóval a különbség abszolút pozitív irányban volt. Nem volt elképzelésem arcra milyen lesz, de örültem amikor megláttam, nagyon szép vonásai vannak. Cuki mosolya és nevető szemei vannak. Nagyon édes nő, nekem baromira bejött. Igencsak egyben van, remek az összkép, bájos gyönyörű nő, világlátott és értelmes.
    bugyi+melltartó+harisnya kombóban fogadott, remekül nézett ki...
  • Action:

    Szóval belépéskor megörültem amikor megláttam, tudtam, hogy jó helyen járok. Megmutatta a szobát, ledobtam a göncöket és mentem pancsizni.
    Az ágyon várt engem még fehérneműben mikor visszaértem, egy-két szót váltottunk, de nemigen bírtam magammal így egyből csókoltam. Csuda illatos és puha a bőre. Viszonylag gyorsan vízszintesbe kerültünk és finom csókcsatát vívtunk. Úgy tűnt tényleg szeret csókolózni, finoman is műveli :) A felesleges ruhadarabok lekerültek, a neccharisnya maradt, nem zavar az senkit, sőt :)
    No itt tulajdonképpen egy hosszú előjáték indult el. Folyamatos csókok, simogatások közben foglalkozott kézzel a műszerrel vagy épp dörgölőztem hozzá, Dotti feladata volt a keretek megtartásának felügyelése. Nagyon ügyesen tette ezt, egy percig nem éreztem, hogy ez arról szól, hogy tartsa a határokat, egymást húztuk fel, szabályokat betartva. Amikor már nagyon nem bírtam magammal, délnek vettem az irányt, felfedezve a ciciket, a pocit, a combikákat, majd pedig a finom kis punciját. Hosszasan kényeztettem, úgy tűnt kedvére való volt. Én nagyon élveztem az biztos, finom és szép is a jól nedvesedő kis jáde barlang. Váltottunk még pár csókot, majd mivel úgyis teljes hőfokon izzott a testem, kértem, hogy elsőre a kis kezével intézzen el. Finoman meg is oldotta.
    Itt kis pihenő és beszélgetés jött. Előzékenyen felajánlotta, hogy megmasszíroz, de inkább összebújásra vágytam.
    Egy idő után megszaporodtak a csókok, elkalandozott a kis keze és megint fölötte találtam magam, ideje volt beöltözni. Kézzel-szájjal felrakta a védőruhát, majd missziben csúsztam a finom kis csuporba. Sok csókkal, lábak hajtogatásával jó ideig elvoltunk így, finom kis dugást abszolváltunk, majd időnk vészesen a végéhez közeledett így a hátamra dobtam magam ő pedig kézzel szájjal odaadóan dolgozott az örömömön (spoiler: sikerrel). A franciája igen finom, de sokat nem mertem belőle kérni, mert nincs nála NFVSZ és kezdett már beszűkülni a világ az óra végére.
    Kifújtam magam és még egy gyors zuhanyra elpattogtam.
  • Elszámolás:

    Extra nem volt, talán nincs is. Mértéke átlagos, bár ez talán már régi átlagnak minősül. Lényeg a lényeg: totál megéri.
  • Összkép:

    Kedves, mosolygós, bájos, vendég centrikus NŐ. Csodás alakja, jó természete van és őszintén szereti a szexet. Szerintem nagyon jó választás, ajánlom mindenkinek :)
Happy Massage