• Leena

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon, hosszabb keresgélés :) után bukkantam adatlapjára, minden fontos információt megnéztem, elolvastam.
    Rövid levélkékkel indult ismerkedésünk, én voltam a kezdeményező. Leginkább a lego készségeit firtattam, majd érdeklődtem, mikor hívhatom. Nem "tököltem", inkább csak eludvariaskodtam az időt, félórát késve nem a megbeszélt időben hívtam. Be kellett érnem Dóra kedves hangjával, mivel leendő partnerem kezecskéi már foglaltak voltak. Telefonos munkakörről, nincs információm. Alig több, mint egy óra múlva már hallhattam kellemes hangját, kértem, a részletekre ne térjen ki, a helyszínt már ismerem, megelőlegezett a bizalom. Ha velem kapcsolatban van kérdése, tegye bátran, no udvariaskodás, őszintén válaszolok. Kapásból az életkoromra kérdezett rá, na meg a lányom is szóba került, az adott válaszaimon jókat derültünk. Javasoltam, egyeztessünk mindkettőnk számára megfelelő időpontot délutánra. Címre, kapukódra még halványan emlékszem, amint odaértem megcsörgetem. Még a VTR-en kölcsönösen megerősítettük szándékunkat, a ráhangolódásnak nem láttam akadályát. Rugalmasan kezelte fogyatékosságaimat, a hajlékonyságával sem voltak a későbbiekben problémák.
  • Megközelítés:

    Idézek, egy aránylag friss írásomból.
    Városliget mellett, viszonylag biztonságos környezet, a régi villanegyed század elején épült egyik épülete. Könnyen megtalálható, megközelíthető helyen van. GPS bárkinek segítség lehet, nem használtam, jól ismerem a környéket. A forgalom sűrűsége, persze napszaktól is függ, változó. Tömegközlekedés bőven, van olyan troli járat, ami majdnem a kapuban "tesz le". Parkolóhelyet, a mellékutcában ismét könnyen találtam, kellemes volt az idő, így nem igazán zavart a 200 méteres séta. Díjfizetős övezet hétköznap.
  • Helyszín:

    Idézett folytatása, apróbb, szerintem lényeges információkkal kiegészítve.
    Ízlésesen berendezett, korábban egy komplett felújítással újraélesztett lakás, nem éreztem szalon hangulatot. Próbáltam amit csak lehet megfigyelni, ami nem volt nehéz a kora délutáni napsütésnek köszönhetően, ismét "fényárban úszott" a tágas előszoba, amihez már csak Leena tudott hozzátenni. Fogas a ruháknak, szék a megfáradt seggnek, na meg cipőkanál, igazán figyelmesség. Ahol csak lehetőségem volt bejárást tartani, mindenhol tisztaságot tapasztaltam, megfigyeltem, no porcicák, partneremnek tiszta volt a talpa. Fürdőben sarokkád, tusfürdő hegyek az ablakban, száraz, türcsi, kérésemre egyszer, száraz kilépő, aminek állagát igyekeztem megóvni. Csuklást elkerülendően írom, a gázkazán öreges ritmusa nem változott, a hőtárolós víztartályból, a megszokottól kicsit lassabban érkezett a meleg víz. Nem probléma, no kapkodás. A mosdó tükör előtti polcon, kétfajta Listerin palack elhelyezve az ápolt lehelet érdekében. Több pohárka is kikészítve, ismét a cool mint ízvilágból töltöttem 2 centet. A tetthely-babaszoba változatlan, fürdőszoba melletti közepes méretű, ízlésesen berendezett, "jól felszerelt" helyiség. Természetes fény kizárva, kellemes színes hangulatvilágítás jól esett a szememnek, jól láthatóak a földön elhelyezett nagy tükörben a részletek. Falmellet masszázspad, Leena, az ismerkedő beszélgetés idejére erre heveredett le, majd ruháimat ide helyeztem el. Ablak alatt kényelmes, kétszemélyes kanapé, szándékosan meghagytam, az "útra valót", masszázs végén olajos seggel ne üljetek "bele". Ajtó mellet kb. 1.4m magas komódszerűség, rajta zenedoboz, most más hangvételű zene szólt, kikészített bubis, illetve mentes üdítők. Legozás egy viszonylag nagy és kényelmes tatamin történt.
  • Lány külseje:

    Kevéske kép van, amik különösebben nem "fogtak meg" és azok is, inkább csak sejtetik a figyelmesebben szemlélődőnek. milyen lehet Leena a valóságban. Az adatlapon korrekten megadott méretek, 178/78 szerint, inkább telt alkat, valószínűleg nem egy nádszál kisasszony. A bemutatkozó szöveg, a megjelent beszámolók tartalma is figyelemfelkeltőek, mindent összegezve, indulásra serkentőek. Összegezve, sokkal több segítséget adnak egy jó döntéshez, na meg nagy úr a kíváncsiság.:) Érkezésemkor, a nyitott ajtón berongyoltam az előszoba közepéig , majd hirtelen megfordultam. Kit látnak szemeim? Leena gyönyörű arcocskája mosolyogva nézett rám. Gyors bemutatkozás, puszicsere, közben egyfolytában az arcánál leragadva, mosolyában elmerültem, így csak halványan emlékszem mi volt a fogadó ruházat. Valami lenge, talán rózsaszínű lepelszerűség , fekete szoknya, fekete combfix és ennyi. Mikor a frissítő fürdéssel végeztem, a szobában megszabadultam a türcsimtől, Leena a fogadóöltözetét lecserélte egy szinte semmi fehér színű bugyiszerűségre, így egy kicsit eltudtam engedni az arcát, másban is gyönyörködtem. Magas testalkatán, arányosan oszlanak el a kilók és a dekák, persze némely helyen szerencsésen több is akad, mint a szépen álló kemény cicik. A tenyeremben éppen, hogy elférnek, bár a bimbók kicsit lusták, többet törődést igényelnek, szeretik a figyelmes és érzéki kényeztetést. Térjünk csak vissza az arcához, kerek, állandó mosoly, ami sokat ad szépségéhez. Orra kicsi, nekem pisze, a lehető legjobb helyen van. Kék szeme, volt az a pillanat, mikor különösen csillogott és szépen ívelt szemöldöke, jól illeszkednek az összképbe. A szája természetesen húsos, érzéki, benne ápolt fehér fogazat, mindkettőt igen tehetségesen használja. Nyelvéről csak röviden, igen kutakodó, egyben lelkesen pörgős, a makkomon "profin" táncoló élmény. Haja szépen "körbefogja" arcát, mint mindene, ápolt, válláig érő, egyenes szálú, most éppen szürkés szőke.
    A poci kicsit pluszos, olyan igazán nőiesen asszonyos, persze nincsenek gerezdek, inkább csak gömbölyű élmények. Erős vádlik, hosszú combok, azok találkozásában az aranymetszés arányának megfelelő kemény félgömbök és a szívemnek oly kedves csupasz-kopasz (no kukac) szép szeméremajkakkal "felszerelt" érzéki punci, kedveskedésem egyik középpontja.
    Persze a "csomagolás" is lényeges a számomra, finom, feszes, bársonyos bőr mindenhol, jó érzés érinteni. Jó tudni, a tatoo kedvelők táborát erősíti, több, szerintem elég igényes varrás található a bőrén, különböző helyeken. A testékszert, önző módon, egy kicsit hiányolom.
    A kétórás randi, egyben lehetőség arra is, hogy egy gördülékeny beszélgetéssel minél többet megtudjunk "egymásról ", kialakuljon egyfajta személyiségkép. Milyen is, amikor a vízöntő és a skorpió túlbeszéli egymást. Jó, voltak csendesebb időszakok is.:)
    Milyen is összességében Leena? Nem kérdés, ismét "kifogtam" egy gyönyörű Nőt, egy aranyos kis boszorkányt.
  • Erotikus masszázs:

    Részben és ismét idézek, egy elég friss, korábban megírt írásomból.
    Türcsi padlóra hajítva, hasmánt fekve a tatamin, csendben szemléltem partnerem készülődését, Melegített, egyenletes hőfokon tartott olajjal, elkezdődött, testem karbantartása. Nem a szokványos, bokától felfelé haladó kezdés, mellém helyezkedve terpeszcsücsülésben, a hátam volt a kiindulópont. Mint kiderült volt mit kicsutakolni, egy hét alatt sikerült begyűjtenem főleg a lapockáimnál, jó pár csomót, . Képzett masszőz, magabiztos, igazi masszázs fogások a jellemzőek. Leena a "világot" bejárta, többünk "kínjain" segítve és a helyi élményeket begyűjtve. Ismét azt éreztem, a hozzáértés, a képzelőerő párosulása az alkotóképességgel Nála is megtalálható, elnyúlva élveztem érintéseit. Az erősség folyamatos, ujjai nyomását jól éreztem, főleg a csomók szétmorzsolásánál. Érzékiség, inkább a derekamnál és attól lefelé érezhető, felsőtestem jól meglett gyúrva, időnként jólesően nyögdécseltem. A seggemnél kellőképpen elidőzött, az izomkötegeket teli tenyérrel gyúrta, mint a kelt tésztát, no besimítások. Majd lassan továbbhaladva, combjaim és a vádlik kerültek sorukra. Váltakozó mozdulatok, ujjhegy, teli tenyér voltak a jellemzőek.
    Idézet folytatása. Összességében? Bocs, baromira jól esett, hogy egy ilyen gyönyörű Nő olyan "színvonalon" masszírozott meg, amiben alig egy hete volt részem, időnként "szétfolytam", mint meleg olaj a testemen. Szerencsés egy fickó vagyok az biztos. Végig dumcsiztunk több mindenről, sok volt a közös pont, hasonlóság, a lila szín, most egyikünknek sem a kedvence. Bokámhoz érve csendben megjegyezte, áttérhetnék más jellegű tevékenységre, vagy folytatja még a masszázst, ha ahhoz van inkább kedvem. Naná, hogy ahhoz volt, csak egy kis szerepcserével, helycserés támadás az aktuális ajánlatom, nagyon vártam már a közelebbi ismerkedés lehetőségét minden "porcikájával", testközelből. Részletesebb leírásától most inkább megkímélnék mindenkit.
  • Levezetés:

    Lelkes maszatolásommal, már a csodálatos, kemény popsiján munkálkodtam, amikor is késztetést éreztem apróbb besimításokra, a punci irányába. Itt, közben már megtörtént részemről a bugyimentesítés, a combfixek eltávolítása. A másik kezem közben lelkesen gyúrta a félgömböket, hamarosan érezhető volt Leena érdeklődése. Apróbb, kavaró, majd emelgető mozdulatok, csábítva a bátrabb benyúlásra. Jut eszembe, remélem segítek,fájdalom ide, vagy oda, itt bizony nincs puncicsuszka, tessék-lássék ezt tudomásul venni! Folytatva, ha valamit elkezdek, igyekszem korrektül végigvinni, befejezni. Folytattam derekán, hátán a maszatolást, nem tagadom nem kicsit élveztem mozdulataim Leenára gyakorolt hatását. Érkeztek, az apróbb sóhajok, nyögdécselések, ha valaki nem figyelne, zömmel nem a puncijánál kevertem, csak időnként tértem vissza "ellenőrzésre." A fordulópont sem váratott magára, mivel az órára pillantva érzékeltem, kevéske 40 perc van már csak hátra, a VTR pluszt ehhez nem kalkuláltam. Elölről inkább csak alibiztem a vádlikon és combjain, egyre sűrűbben tértem vissza a cicikhez és puncija felületéhez. Spontán jött belőlem az érintés, a nyelvemet, mint valami aduászt akkor még tartalékoltam. Már nagyon éreztem a szemmel látható és tapintható, bennem felgyülemlő erőt, tudtam, nem szabad a továbbiakban önzősködni, meg kell Leenával mindent "osztani", míg nem késő. Élvezkedésem, már így is többször az orgazmus határáig sodort, mikor a nyelvemet, majd finoman ujjamat is "bevetettem". Amint Leena "elszállt", vitt magával, belső orgazmusom rendesen leterített. Apróbb simítások, puszik a combokra, komótos helycsere, visszaadtam az irányítást partnerem kezébe. Semmi időhúzás, felesleges mozdulat, farkam egyből és mélyen a helyére került, körülölelt a forróság. Valahogy megsejthette, mi az ami nekem nagyon bejön, persze azért bemutatta mit tud, elég széles a felhozatal, választék. Maradva nálam, amit velem "művelt", beszédes és sűrű nyelvcsapások a makkomon, enyhe fogazás és az elmaradhatatlan szívóerő, váku(u)m fáradhatatlanul. Sajnos, a korábbi élmények felemésztették erőmet, az agyam és a farkam között nem volt meg a megfelelő összmunka, cserbenhagytak a kis "szemetek". Leena, azt hitte, valamit elrontott, vagy nem megfelelően csinált, ezért gyorsan megnyugtattam arról, amit szerintem Ő is érzett korábban, minden a lehető legnagyobb rendben, lesz még ismétlésre alkalmunk,alakítunk kicsit az erotikus koreográfián, jöhet egy újabb felvonás. Nagyon lényeges. Hiányérzetem nem maradt, úgy éreztem magam, mint egy jóllakott kisgyerek.
  • Elszámolás:

    Idézet ismét, remélem mindig így is marad.
    Maximális program, az erotikus masszázs keretein belül maradva, viszont zömmel kölcsönös szimpátia az alapja. Az ár érték arányt nézve, a kapott élményekhez képest nagyon kedvezményes. Kis ajándékom érkezésemkor átadva, elégedettségem jele, a program végén mécses alá helyezve.
  • Összkép:

    Csak részben idézet.
    Konklúzió? Az én nyelvezetem szerint, következmény, esetleg tanulság? Igen, nem tagadom, a mostani randi tartalma ismét, akárcsak az egy héttel korábbi, igen mély nyomot hagyott bennem. Véleményem változatlan, testem rendszeres és váltott karbantartását eszem ágában sincs másra bízni, remélve, hogy egyik lánynak sem lesz ez ellen kifogása. Persze a kitekingetés lehetőségét nem eresztem el, most éppen csikiz egy páros masszázs lehetősége, a részletek még egyeztetésre várnak.
    Na és akkor az összegzés. Nagyon jól éreztem magam, ezért az írás, persze kicsit miattatok is. Leena, nagyszerű személyiség, tehetsége és annak megjelenítése az erotikus masszázs egyre szegényesebb világában, nem véletlen kimagasló, én legalábbis ezt, éreztem, tapasztaltam.
    Végre egy "hely", ahol nem csak az erotikára van kihegyezve minden, ha megérzésem, szimatom nem csal, vannak ma még számomra ismeretlen, rejtett, viszont biztosan csodálatos "tartalékok".
    A "tetthely" is megérdemel pár méltató szót. Most sem éreztem szalon hangulatot. Csupán, amit a fentiekben leírtam, kellemes hangulat, diszkréció magas fokon. Az eddigi legideálisabb helyszín, fellépéseim során.
Happy Massage