• Laura

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban beszéltem már vele telefonon, szimpatikus hangja, személyisége volt, dél körül hívtam,
    17h-ra beszéltünk meg egy találkozót, aznap csak 18h-ig volt, így ez volt aznap az utolsó időpont.
  • Megközelítés:

    Fehérvári, Kondorosi, aki ismeri, szokta látogatni, annak jó helyen van,nyilván a város másik végéből átjönni nehezebb. Sok villamos, Eteléről, Kelenföldről is jól be lehet jutni.
  • Helyszín:

    Rend, tisztaság, hangulat úgy mindenhol, nem lelakott újépítésű. Fürcsi, fürdő tiszta, van hely hova lerakni a cuccodat.
  • Lány külseje:

    Hmm, elsőre nem ismertem volna fel a képek alapján, utólag visszanézve azonban egyértelműen beazonosítható volt, hogy vele találkoztam. Szerintem fogyott az utóbbi időben, kibuggyanó ciciket vártam de szerintem onnan is ment le a fogyással. Viszont azért maradtam, mert elbűvölő kedves arca és kedves személyisége van. Én a vékonyabb lányokat szeretem, nekem abszolút bejött egyébként az alkata, annak ellenére, hogy ciciben nagyobbat vártam. Ami még kiemelendő, gyönyörű, selymes bőre van.
  • Action:

    Elsétáltam a fürdőbe, rendbe tettem magam, meg az ezredest, a végére bejött a fürdőbe, hogy a visszautat koordinálja a kolleginához éppen megérkező vendég miatt.
    Visszaérve ledobta a textilt, ekkor konstatáltam, hogy ciciből is fogyhatott. Mondta, hogy helyezzem kényelembe magam, majd ezután szemből támadott. Én jobban szeretem, ha oldalról kényeztetnek, mert akkor lehet közben simizni, szóval kezeim hatósugarán kívül volt, de a francia abszolút rendben volt, vagyis ahogy szeretem. Nekem a lassabb tempó jön be, nem bírom, hogyha másodpercenkénti kettes fordulattal elkezdenek rajtam bólogatni. Tényleg lassan, érzékien, az ezredes állapotára hangolva franciázott, némi hanghatással kísérve. (szünetben elmondta, ha már ezt csinálja, akkor igyekszik beleélni magát). Mélytorok nem volt, de nekem nem is kedvencem, meg a bőnyál sem. Elég jó állapotra hozta az eszközt, ezért kértem gumit, majd szemből, misziben támadtam.
    Én egy kicsit vastagabb, ő meg kicsit szűkebb alkat, így elég szépen feszült a farkamra. Közben magát simogatta, szerintem valamennyire neki is tetszett az action. így az első menetet misziben pár perc alatt kivégeztük. (nekem nem igényem az egy actionben történő poziváltás, kiesek a ritmusból,így nagyon nem variáltam. Szünetben kérdezte, hogy megmasszírozzon-e, mondtam, hogy inkább egy kis beszélgetést szeretnék ezen az elbaszott hétfői napon, aminek végére muszáj volt lazítást keressek. Kellemes beszélgetőpartner volt. De azért nem ezért jöttem, így nekiláttunk kis beszi után a második körnek. Ismét szemből kezdett franciázni, nyilván minden férfiembert, feldob, ha egy lánynak tetszik a farka, vhogy így éreztem, nagyon jól csókolózott az ezredessel, gondolkoztam közben, hogy mi legyen a befejezés, olyan jól, érzékien csinálta a franciát, hogy szóltam neki a végkifejlet elérésekor, és az utódok a hasamon végezték, jó volt így.
  • Elszámolás:

    Előre adtam, szerintem megfelelően van pozícionálva a virágszál mértéke.
  • Összkép:

    A fotói alapján régóta terveztem meglátogatni, illetve hogy korábban hallottam a hangját, így tudtam, hogy előbb vagy utóbb összejön a tali. Bár vannak nem annyira jó beszámolói, így kisebb félelemmel mentem, de a helyszínen a kedvessége mindent meghatározott, kellemes, oldott, jó hangulatú, kellemes végkifejletű szexórát volt szerencsém vele tölteni.
Happy Massage