• Pema kisasszony

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már akkor is jártam Pemánál, amikor még nem tudtam a beszámolok.com oldal létezéséről, mivel egy másik, nem „R” betűvel kezdődő oldalon figyeltem fel először a hirdetésére. Viszont éppen Pema hívta fel a figyelmemet a beszámolok.com – ra, hogy ott több információt találok vele kapcsolatban.
    Ezt követően, már csak itt szoktam a hirdetését tanulmányozni, így volt ez a mostani randi előtt is. Telefonon és SMS – ben kommunikáltunk, de használtuk a belső üzenetet is. Az egyeztetésnél nagyon nagy a rugalmassága. A széles tartományú rendelési ideje és a rugalmassága mellett nagyon könnyű a randi időpontjában megállapodni.
  • Megközelítés:

    A GPS a kapuig kalauzol, ahol a XVII. kerület kertvárosi részének egy csendes utcájában tudunk Pema kisasszonnyal randizni. Közvetlenül a ház előtt is lehet parkolni, amihez nagyon előzékenyen rendkívül hasznos telefonos segítséget is ad Pema. Ugyanis egy összetéveszthetetlen figurával jelöli ki a parkoló helyünket. Akinek ez nem tetszene, az az utcában és a környező utcákban is talál parkoló bőven és nem kell fizetni a parkolásért. A BKV megközelítésben nincsen gyakorlatom, de láttam BKV buszokat is a környéken, tehát az is esélyes lehet.
  • Helyszín:

    A helyszín itt az oldalon ritkaságnak illetve kuriózumnak számítóan egy kertes ház. Ebből adódóan a Pemával való találkozás is kuriózumnak és ritkaságnak számít. Ugyanis az ódon háznak a kertkapujában vár a tünemény. Innen a kerten áthaladva jutunk el az épülethez, ahol a földszinten a cipőből kibújva egy szép falépcsőn megyünk az emeleten lévő Pema masszázs birodalomba. Itt a tetthelyszínen egy hatalmas és nem nyikorgó, stabil francia ágyon tudunk Pemával közelebbi ismeretségbe kerülni. Az egy lépésre található kádas fürdőszobában mindenféle kegyszer megtalálható, amely szükséges a felfrissüléshez. Zuhanyfüggöny ugyan nincs, de Pema felhívja a figyelmet, hogy a nem gond a kifröccsenő víz, mert azt azonnal fel is töröli. Egyébként Pema a fürdés közben sem hagy magunkra kedélyesen beszélget, a végén pedig ragaszkodik hozzá, hogy a hátamat megtörölhesse.
  • Lány külseje:

    Aki először megy Pemához, annak sem kell sem zsákba macskára, sem bármiféle kellemetlen előre nem látható meglepetésre számítania, ugyanis az oldalán nagy számban található fotók teljes mértékben tükrözik a valóságot. A valóságban még szembetűnően csillogók a szemei, amellyel miután megigézett követtem a kerten át a ház irányába. Amint billegett előttem a fogadóruhájában, már az is sejtetni engedi a hibátlan alakját, a mellbimbói pedig szinte átszúrják a ruháját. A szobába érkezve már közelebbről meggyőződhetünk, mennyire selymes tapintású a hófehér bőrének minden négyzetcentimétere. Alakját nagyon jól hangsúlyozzák a testét díszítő ékszerek. Pema hibátlan formájú és rugalmasságú eredeti cicikkel rendelkezik. Puncija nem zárt, a pillangós ajkait Ő maga salátához hasonlítja, nem borotvált, hanem nagyon izgatóan fazonra van igazítva a retro szőrös puncija.
  • Action:

    A vágyak felkorbácsolását már a kapuból való felsétálás közben megkezdi Pema, a sokat sejtetőnél is többet sejtető ruházatával. Ezt fokozza a fürdés közbeni aktív jelenlétével, ami nemcsak beszédben, hanem érintésekben is megnyilvánul. Egy kisebb cukrászda kínálatából választhattam édességek és üdítők közül, miközben átbeszéltük, hogy most e randi alkalmával mennyi időt szeretnék maradni és milyen programot kérek. Bár nem először látott, mégis egy orthopédiai szakrendeléssel felérő módon mérte fel az állapotomat, és állapodtunk meg a kezelési módban.
    Ezek után kértem, hogy a masszázs részt későbbre tegyük, mert ahhoz már nagyon feltüzelt, hogy most arra tudnék figyelni.
    Tehát a francia ágyat nem masszázspadként használtuk, sokkal inkább összegabalyodtunk azon, miközben heves csókcsatában próbáltuk eldönteni, hogy melyikünk tudja a másik nyelvét mélyebbre venni, illetve tovább benntartani. A csata hevében pihenésként Pema az ajkainkat többször szétválasztotta és az ujjaival elegáns nyálhidat húzott az ajkaink közzé.
    Egyszerre jött az azonos gondolatunk, mert miközben jeleztem, hogy szívesen kényeztetném, ugyanakkor kérte, hogy nézzem meg a punciját, miközben a lábait széttárva nyitott utat számomra. Be is jártam a nyelvemmel alaposan a kelyhét, nem hagyva ki egyetlen kicsi kis területet sem. Nem csak rezdüléseiből és rángásaiból éreztem, hogy jól érzi magát, mert elég érthetően tudtomra adta, hogy tetszik a ténykedésem és szereti, ha ilyen finoman harapdálva a salátáit nyalják ki.
    Ebben a felhevült állapotban kérdezte, hogy mit szólnék, ha bekapná a golyóimat? A kérdés csupán költői volt, mert mire megkérdeztem volna, hogy egyszerre, vagy külön-külön, addigra már nem tudott beszélni, mert tele volt a szája. A választ nem is szavakban adta, hanem tettekkel, mert előbb külön-külön, majd egyszerre tüntette el a golyóimat. Miután alaposan „kigolyózott” a makkomat és a rudazatot vette az ajkai közzé, olyan formában, hogy a makkom többször köszöntötte a garatját.
    Szóba került a misszi vagy lovacska verzió, de előtte még megnéztük a 69 formációt, mivel szerettük volna egyszerre kényeztetni egymást. Az egyszerre kényeztetés maradt, de Pema elővette a speciális lingamát amit a farkamat szopkodva végzett, miközben biztatott, hogy kézzel izgassam.
    A lingamozás közben felvarázsolta a védőruhát és meg lovagolt, az alapos vágta közben pedig a csókokat sem sajnálta, miként nem sajnálta azokat akkor sem amikor misszibe fordultunk. A durranás közben is hangcsillapításomként csókot használt.
    Lenyugvás után kedveskedett Pema a lóbalzsamos masszázzsal, melyben nagyon élvezetes volt, amikor a hasamon fekve a hátamat a melleivel érintette. Azonban ezen is túltett, amikor az ágyvégén ülve a csuklyás izmaim lazítása közben a mellei belefúródtak a hátamba.
  • Elszámolás:

    A randi elején, amikor tisztáztuk az időtartamot és a programot akkor elhelyeztem a komódon. Távozásomkor is még ott volt. Az elszámolás korrekt módon a telefonban elhangzottak alapján történt.
  • Összkép:

    A városnak nem a centrumában tudunk vele találkozni, így érthetően van akinek könnyű és van akinek nehezebb a hozzá utazás. Bátran mondom, hogy megéri vállalni az utat, mert nagyon jó élményt nyújt a Pemával való randizás.
    Az érett nők korosztályába tartozik, azonban ennek csak az előnyös oldalát tapasztaltam, mivel kifejezetten bűbájos teremtés és nagyon jó szolgáltató. Olyan szinten nyújt barátnő feelinget, hogy azt hittem a barátnőmmel vagyok.
    Nagyon jó szolgáltató, amit vállal azt teljes odaadással meg is csinálja.
    Bátran ajánlom minden igényes úriember számára a vele való randizást.
Happy Massage