• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A decemberi találkozásunk után gyakran gondolkodtam rajta, hogy mikor élhetek át újra egy Rami élményt, és ez a gondolat az ünnepek óta foglalkoztatott. Igaz március idusát céloztam meg magamnak, de miért vonnám meg magamtól a jót, így telefont ragadtam. Második próbálkozásom sikeres volt és egyben borítékolható, hogy ha beszélni kezdünk, akkor nincs visszaút. A közelben lakom, ráadásul a környékén volt dolgom, így abban maradtunk, hogy ha elszabadulok, akkor felé kanyarodok. Egy-két üzenetet váltottunk a találkozóig, mert a pontos időt nem tudtuk.
  • Megközelítés:

    Angyalföld forgalmas tömegközlekedési csomópontjától egy hosszabb sétára, viszont az utcában jár busz, ami a ház előtt áll meg. Kötött pályán is megközelíthető, de mivel nem használom, így érdemi infóval nem tudok szolgálni, arra ott van az útvonaltervező. Autóval egyszerű eljutni hozzá és a panelek árnyékában mindig akad szabad parkolóhely, ami természetesen fizetős.
  • Helyszín:

    Új építésűnek nevezhető ház a panelházak szomszédságában. Jó elosztású igényes ingatlan, amin nem osztozik senkivel. A lakás a célnak megfelel. A kéjkuckóba lépve a nappaliban találom magam, amiből nyílik a fürdő és a bevetésre kialakított helyiség. Otthonosan berendezve, és mindig tisztaság fogad.
  • Lány külseje:

    Az arcáról csak azért nem írok, mert valamilyen formában sértheti az inkognitóját, viszont azt elárulhatom róla, hogy senkit nem érhet csalódás! Szép arca van és a tekintetében látni a bujaságot, ami nekem erekciót okoz. Ajkaira pillantva csak az jár a fejemben, hogy nemsokára megcsókol, majd elém guggolva lovaggá üthetem, és hálából fényesre tisztogatja kardomat finom érintéseivel. Mint eddig minden alkalommal, most is fekete combfix volt rajta, talán egy krém színű body, ami nagyon gyorsan lekerült róla.
  • Action:

    Ugyan nem tudott róla, de az előjátékunk már a kapuban elkezdődött. Amint jelezte, hogy készen áll a bevetésre már léptem a kapuhoz és nyomtam a kódot. A lift gyorsan letudta azt a pár emeletet, ezért kevés időm volt felkészülni a belépésre. Ahogy korábban sem voltam elég gyors, most is lassúnak bizonyultam. Tudtam jól, hogy a megérkezésem után pillanataim vannak csak arra, hogy lerakjam a gyümölcsöt az asztalra és megszabaduljak a kabátomtól, mert Ramóna nekem esik már a nappaliban. Persze ha bátor lennék, akkor egy szál alsónadrágban lépnék be hozzá, de amíg puding vagyok, addig bizony a téli időszakban eszkimónak öltözve élvezhetem, ahogy lenge szerelésében rávéti magát a megfáradt utazóra.

    Szenvedélyesen csókolt, húzott magához és egy pillanatra sem akart elengedni az édes szorításból. Végül sikerült kiszabadulnom, majd a ruháimtól is megválni, de nagyon fel tud húzni az incselkedése. A tusolás előtt ajkaink ismét összeforrtak. Melleit kiszabadítottam a fogságból, közben a tükörben nézte, ahogy foglalkozom kebleivel. Bal lábával átkulcsolt és a popsi alá nyúltam, majd utána jobb lábát megragadva a tenyerembe ültettem gyönyörű vendéglátómat. Annyit emeltem rajta, hogy mellei a szám elé kerüljenek, így csókolgattam a szépségeket.

    Eddig a pillanatig is éheztem a közelségére, de a fogadtatása annyira feltüzelt, hogy már nagyon vágytam valami másra, ezért elkísért a fürdőbe. Amíg lemostam magamról az út porát és egy kicsit lehűtöttem magam, addig jó szokásunkhoz hűen beszélgettünk. A tisztálkodást letudva egymásba gabalyodva végül eljutottunk a szobáig, ahol a szokásos pajzán játékával leterítette a lepedőt az ágyra.

    Miután minden a helyére került, az ágy mellett álltunk és szenvedélyes csókcsatát vívtunk egymással. Ajkaink csak addig nem tapadtak össze, amig a fülembe súgta, hogy mennyire kedveli az illatom, nagyon szereti a szám, és imádja azt, amit a lábaim között hordok. Keresgélnie sem kellett, mert kéjrudam már olyan kemény volt, hogy a testemből az összes vér oda áramlott. Rá is markolt és úgy ragaszkodott hozzá, mint egy kisgyerek a kedvenc játékához. Az elnyújtott előjátékunk alatt végig csak arra vágytam, hogy puszilja meg kardomat.

    Az ágyon négykézlábon elhelyezkedett, majd közelebb léptem az ágy széléhez, és miután egy finom puszit rálehelt péniszemre, azt bizony birtokba is vette. Leírhatatlan látvány és érzés volt, ahogy a nemiszervem ajkai finom ölelésébe kerültek, majd megmutatta azt az idegen nyelvet, amelyiket szereti és szívesen beszéli. Nagyon megtanulta a francia nyelvet, pedig soha nem is járt azon a területen, de olyan jól csinálja, hogy órákig viselném napi szinten. Mivel nem fért hozzám mindenhol, ezért arra kért, hogy feküdjek az ágyra, mert abban a testhelyzetben kedvére foglalkozhat vele(m).

    Kényelembe helyeztem magam az ágyon, majd Rami a lábaim közé került. Többször végig nyalta hancúrlécem, a zacsit sem hagyta ki a jóból, majd finoman kényeztetett tovább. Kérleltem, hogy húzzunk már gumit, de a szemembe nézve csak annyit mondott:- Még szopni akarok!- Ez a mondat az egyik legkedvesebb, amit nő egy pasinak mondhat, viszont már nagyon mínuszban mértem volna vele a távolságot. Végül megkegyelmezett és beöltöztettük nemiszervem a jelmezbálra.

    Az eggyéválásunk most is nehézkesre sikeredett. Kisebb szenvedések árán mindig megoldjuk, de a behatolás alatt eszembe jutott a karóbahúzó Vlad Tepes. Szerencsére nekünk csak az élvezet jutott. Miután minden a helyére került Ramóna vonaglott rajtam, közben sóhajtozott és több csókot is váltottunk. Melleit az arcomba nyomta, majd a popójánál fogva megragadtam, utána a tükörben nézegette, ahogy ki-be járt benne bájdorongom.

    Egy vadabb vágtázás után átfordultunk, így Rami fölé kerültem és én lehettem a domináns szerepben. Gyors tempóban szeretkeztünk, viszont néha volt egy kis lankadásom, ami ugyan a szeretkezést nem befolyásolta, viszont adott az önbizalmamnak. Ezt betudtam a koromnak, de amikor szenvedélyesen megcsókolt keményítőként hatott rám. Ramóna a végállomás felé közeledve megkapaszkodott a háttámlába, harapdálta a karját, majd a szemei felakadtak és orgazmusa átélését csodálhattam. Amikor felér a csúcsra, azt bizony még a liftre várva is hallja a lakóközösség, így bizonyosságot nyerhetnek róla, hogy vannak akik jól érzik egymást. Pihenésre nem volt szükségünk, csak a vad tempóból vettünk vissza, és folytattuk tovább mókázásunkat....

    Sokáig maradtunk ebben a pózban, csak a lábait rakosgattam ide-oda, na és persze a kezemet is bevetettem. Miközben hímvesszőm ki-be járt benne, az ujjammal a csiklót kényeztettem. Minden pillanatát élvezem, amikor benne lehetek és foglalkozhatok a testével, viszont fárasztó volt a testhelyzet, ezért a háta mögé kerültem.

    Az ágy szélénél álltam, Rami pedig úgy helyezkedett, hogy mindent jól lásson a szekrényen lévő tükrökben. Szerencsére most könnyedén bejutottam vágyai birodalmába, majd heves iramban udvaroltam. A derekánál megragadva olyan vadul jártam benne, hogy ágyékom fájni kezdett, de kedvem egy percre sem szegte, mert szét akartam szeretni alkalmi kedvesem. Rami nyögdécselt közben, méltatta állóképességem, majd ismét elélvezett.

    Arra kértem, hogy vágja magát gerincre, mert benyalnám magam a szívébe. Elhelyezkedett, utána testére apró csókokat lehelve végül eljutottam a célom területére. A belső combokat pusziltam, majd nyelvem hegyével megízleltem. Finoman nyaltam csiklóját, közben arcát és a reakcióit figyeltem. Nagyon szép látványt nyújtott számomra, ahogy élvezte ténykedésem. Sokáig pörgettem csiklóján a nyelvem, a testét mindkét kezemmel simogattam, majd miután a zene elhallgatott már csak Rami zihálását hallottam, és láttam a testét megremegni. A következő pillanatban arra lettem figyelmes, hogy egy párnát az arcához kap, majd kinyilvánította véleményét az átélt élményéről, amit szerintem a szomszéd is meghallott. Próbáltam még puszilgatni, de eltolt magától és közben annyit mondott:-Hozzám ne nyúlj!- Nekem ennyi elég lett volna, de gyönyörű vendéglátóm kiskiflibe fordult, én pedig nem bírtam magammal a látványtól, ezért csókoltam és érintettem ott ahol csak tudtam.

    Pár perc pihegés után a szemembe nézett és feltett egy kérdést, ami állítás is lehetett. Kedvemre való volt a felhozott téma, így én kerültem a hátamra. Tudtam jól, hogy az időnk már véges, ezért irányítottam és arra kértem, hogy lassan, minimális kézhasználattal vegye birtokba varázsvesszőmet. Ismét a lábaim közé került, majd kezébe, illetve a szájába vette legkedvesebb szerszámomat. A szekrény tükrében is nézhettem, ahogy finoman elnyeli péniszem, majd ajkai érintésével, nyelve finom játékával játszik velem. A Roxforti iskolában biztos Griffendéles lenne, mert jól bánik a varázsvesszővel, de mielőtt kimondta volna a varázsigét, a Vezúv kitörése is elbújhatott mellettem. Sajnos ajkai között nem érhet a végzet, így került az ágyra, Rami melleire, de az én testem is ápolva lett...

    Letisztogatott, majd irányt vettünk a fürdőbe. A frissítő zuhany közben a mosógépre ült, közben felkorbácsolta vad ösztöneimet, majd több szenvedélyes csókváltás után azzal a gondolattal léptem ki a lakás ajtaján, hogy azonnal visszamennék hozzá! Erre nem is kell sokat várnia....
  • Elszámolás:

    A fővárosban megszokottnál nagyobb gyümölcskosárral érkeztem hozzá vendégségbe, amit a nappaliban található asztalra helyeztem fogyasztásra készen. Minden Ramival töltött perc nagyon megérte.
  • Összkép:

    Az élményeim besorolásakor több szempontot veszek figyelembe, ráadásul „Valaki” nagyon elkényeztetett korábban, ezért igen magasra van téve az a bizonyos mérce. Ramóna nagyon érzi, hogy mire vágyom és mire van szükségem. Minden alkalommal azon van, hogy magával ragadjon és úgy távozzak tőle, hogy már a liftre várva is csak ő járjon az eszemben. Magas szinten űzi a vendéglátást, így a besorolásom nem is lehet kérdéses.
Happy Massage