• Valéria

  • Beküldte:
  • Valéria reagálása

    Drága Dboy!)

    Nagyon köszönöm hogy időt szakítottál
    elfoglaltságaid közepette eme élmény
    megosztására férfi-társaid felé.:)

    Általad kitüntetett figyelemben úsztam egész idő alatt;
    míg vendégül láthattalak..;) Ezért is nagy köszönet!)

    Várlak vissza:*
    Valéria:*

  • Egyeztetés:

    Délelőtt párszor próbálatam, akkor nem értem el. A tervezett találkozó előtt elértem, telefonban is már nagyon kedves volt és tudott is fogadni az általam kért időpontban,
  • Megközelítés:

    A környék fizető övezet, parkoni a lehetett a ház előtt, de nem messze van metró, busz és villamos is. Pontos címet adott meg, könnyű odatalálni, a házban a lakás is könnyen megtalálható útmutatása alapján.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű házban, egy szép tágas amerikai konyhás lakás, a szobában egy nagy kényelmes ággyal, halk zenével, ruhákat egy székre lehet tenni- Az egész hely nagyon otthonos, bár nem itt lakik. A lakásban és a fürdőben is ragyogó tisztaság, sokféle tudfürdő, illatmentes is, szájvíz is 2 féle.
  • Lány külseje:

    Képeknek teljesen megfelelt. Az egyik képen látható sárga miniszoknyás szettben fogadott, ami alatt csak 1 bugyi volt. Nagyon csinos és vonzó volt már a bekírés közben is.
  • Action:

    Érkezéskor a kabát és cipő levétele után betipegett előttem a szobába. Már ekkor nagyon vonzó volt a látványa így megoleltem és csókolózás lett a vége. Ezután hellyel kínált, leültem és közben vetkőzetni kezdett, ahol ismét simogatás és csókok következtek. Fürdés után, mikro visszaértem már éppen csak bugyiját vette le pucsítva térdelve az ágyon. Csókok ölelések után én kezdtem kényeztetni nyelvemmel a csodaszép frissen sima kelyhét, aminek meg is lett az eredménye- Utána ő vett kezelésbe enegem, itt már nem emlkészem mi követekezett mi után mert olyan jó volt a szeretkezés. A második menet elett kellemeset beszélgettünk a napi dolgokról. A második menet is hasonlóan tellt finom szájmunkával merevvé varázsolt, majd előbb ő évezett a nyelvem alatt, majd én következtem, úgy meglovagolt, hogy nem sokáig bírtam. Rég élveztem 1 óra alatt két ilyen nagyot. Csodálatos amit csípőmozgásával csinál.
  • Elszámolás:

    Alapot kértem, telefonban említette előre milye extrákat lehet kérni, amiket nem kértem, mivel az alap program is renngeteg dolgot tartalmaz. Attól függetlenül, hogy először voltam, nem kérte az elején tiszteletdíjat. A végén beszélgetés közebn az asztalon hagytam neki.
  • Összkép:

    Csodáltos éléményekkel távoztam, remélem lesz még alkalmam meglátogatni.
Happy Massage