• Ashley

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el, nagy örömömre. Sajnos beteg volt és ezért nem tudtunk az utóbbi időben találkozni. Most sikerült letutizni az actiont. A megbeszélt időben megjelentem nála.
  • Megközelítés:

    Forgalmas helyen van a székhelye Ashleynek. Metró, villamos a közelben. Autóval voltam, a parkolás egyszerű, de fizetős. Nem veszélyes a tarifa.
  • Helyszín:

    Egy közepes korú társasházban van a tetthely. Szépen fel van újítva a lépcsőház. A lakás kellemes és a helynek tökéletesen be van rendezve. A fürdő felszerelve mindennel ami kell a felfrissüléshez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    A képeken látható, hogy Ashley miben erős. Bájos arc, feszes test, jó popó, na és a hatalmas eredeti cicik, amik mindig elbűvölnek.
  • Action:

    Régen ismerjük egymást ezért mindig baba a találkozás. Jókat csivitelünk, de amikor meglátom szinte nem tudom türtőztetni magamat, mindig gyorsan kérem a törcsit és irány zuhizni. Így tettem most is. Nagyon kafa amikor már kezeimben érezhetem a testét. Csókok, simi, miegymás és beindult a mandula. Nagyon élvezem ezt a részt is, nagyon beindulok tőle. Egyszer csak a szájába került a velemegykorú, na meg a golyók is. Ez a rész is hibátlan. Hatalmas didiébe is behelyeztem a brét, amit néha szájjal és kézzel is megcirógat. Hátára fektettem és irány csikló és nuni nézőbe és kényeztetésbe. Szereti ezt a részt Ashley, így nem fukarkodtam ebben és hogy-hogy nem becsusszantak az ujjaim is a résbe. Beindító volt az egész. Felszólított, hogy most már mást is dugjak be, amit nem kellett kétszer mondani nekem. Gumit fel, kicsi gumis francia és beküldtem a kápót. Na ez valami mennyei. Szinte a puncija szívta be a bájdorongot. Alaposan megdöngöltem Ashley-t. Egyszerűen fenomenális volt. A vég kezdete felé hátamra fektetett és fantasztikus NF-ben részesített. Megkértem, hogy a dolgost tüntesse el a hatalmas cickóiban és egy mindenre kiterjedő ciciszexben részesültem. Az utolsó pillanatokban megkértem, hogy a szájában durranjak el. Nagyon király módon sikerült az óvoda eltávozása a szájpadlására. Hosszú ideig nem tudtam szóhoz jutni a gyönyörtől, még jó darabig izgalmi állapotban voltam én is és Ő is.Ezután letisztogattuk egymást és jót dumcsiztunk. Vidám, jó humorú csajszi Ashley. Témában nincs hiány köztünk soha.

    De a természet újra hív mindig, ha vele vagyok.Simogatott mindenhol, majd a szájában voltam ismét. Nem tudok betelni ezzel, soha. Simogatom a hatalmas ciciket, Ő pedig pörgeti ügyes nyelvét a galléromon. Persze, hogy megint megmerevedett a rosszcsont. Némileg én is meglátogattam a déli tájait, de a hátamra fektetett és jól meglovagolt. Barátaim! Ezt nem lehet leírni, ahogy a gyönyörű didik a kezemben és Ő pedig vadul meglovagolt. Már majd nem elmentem, de átváltottunk misszibe. Itt kipróbáltunk egy s mást. Elgondolkodtam még egy pozicserén, de végül mégis így missziben ürítettem egy hatalmasat. Érzésem szerint neki is jól esett az egész. Még egy kis himi-humi és irány zuhizni. Utána kellemesen eladomázgattunk még egy kicsit, majd indulás a vad nagyvilág zeg-zugaiba.
  • Elszámolás:

    A pesti átlagot szurkoltam le Ashleynek, amiben minden benne volt amit vállal. Gyakorlatilag popó nélkül minden, és fantasztikus minőségben.
  • Összkép:

    Minden porcikáját kívánom amikor találkozunk. Jól ismerem Őt, és amikor együtt vagyunk minden amit tesz nagyon izgat. Így volt ez most is, nagyon élveztem minden pillanatát a randinak.
Happy Massage