• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Aquilam :)

  Köszönöm szépen a 21-et :)))) Azért ha nem is lehet teljesen de mégis sikerült pótolni az elmaradt randit :) Várom a következőt ... ;)
  Csokollak

 • Egyeztetés:

  Előző randinknak objektív akadálya lett. Akkor mindjárt rögzítettük a mai napot, melyet Vtr-rel is megerősítettem. Innentől már csak a türelmetlen türelem volt.
 • Megközelítés:

  Behunyt szemmel oda találnék. Már ismerem az oda vezető forgalom ilyenkor szokásos ritmusát és percre pontosan érkezem a XIV.- ker. e nyugalmas utcájába. Cím pontos Gps ismeri, pontosan oda vezet. parkoló hely mindég van és ingyenes. Szentmihályiról nyílik, hol troli közlekedik, de az Őrs sin elérhetetlen távolságra.
 • Helyszín:

  Szépen karbantartott, kívül belül tiszta, lift nélküli panel. Lakás a kedvencem. Világos, jó illatú,szép fehér falakkal. Szoba tágas nagy rugós ággyal. Komód, kis plüss állatokkal állatokkal, mécsesekkel, rajta gőzölgő teámmal. Kis éjjelik és egy ülő alkalmatosság, hova ruháim pakolom. Fürdőben zuhany kabin. Fölszerelve a tusfürdőnkön keresztül a száj vízig, desodorig mindennel. Pompás helyszín egy boldogságos óra vagy több eltöltésére.
 • Lány külseje:

  Beléptem és máris végem volt. Egy rózsa szín, eper színű mintákkal tarkított pántos semmiség volt rajta, Alatta semmi, ahogy szeretem. Ha nem tudnám korát, rettenve szaladtam volna el, nehogy liliom tiprás bűnébe essek. Nem is bírtam, magamhoz öleltem. Mosolya kislányos, mit orcája gödröcskéi csak fokoznak. Smaragd zöld szemeiben látom az elégedettséget elragadtatásom láttán. Mély vörös, egyenes félhosszú hajának friss illata, vonzza orromat, min keresztül direkt ingerek érik lompimat. Alakja pazar. Melleinek súlya van mégis csodásan állnak miket sötétbarna, komoly udvartartással bíró bimbók díszítenek. Darázs dereka alatt az egyik legcsodásabb popsi, melyet kecses lábak, hosszú combok támasztanak alá. Szerencse, hogy privátban nem ugyan abban a körökben mozgunk, mert különben a trauma állandó látogatója lennék, törött bokával. Bomba Nő, az egyik legszebb kit van szerencsém ismerni.
 • Action:

  Belépve a nagyja gönc le és összeölelkeztünk. Menjünk már beljebb javasolta kedvesem. Szobába érve eldőltünk, simogattuk, puszilgattuk egymást és dőlt a szó. Meglátva a törcsit kaptam magam és már hánytam is le ruháimat és húztam a fürdőbe. A szükséges fröcskölődés, szájöblítés utn már robogtam is vissza.
  Ruhácska már nem volt rajta. Az ágyon feküdt félkönyéken. Eszemet vette a látvány és mint meteorit vágódtam mellé. Az ágy nyekkent. Szét van ... mondtam. Nem csak rugós. Nevetve gabalyodtunk össze. Csóókja egyedi. Nyelve imád pörögni. Jobb híján most számban. Én is kölcsön adtam magamét és így voltunk el egy darabig.
  Nem tudom hogyan csinálta, de lompim kezében és finoman körbefonva játszik rajta. A nyavalyás hálából dagadozni kezdett, mi Tiámat arra ösztökélt, hogy szájába vegye. Négykézláb mellém kucorogva nyalogatja, ízlelgeti. Nyelve makkomon kezd pörögni, majd bólogatni kezd és tövig nyeli. Mindenét elérve simogatom és dicsérem. Nem bírok betelni csodás testével. Mindég ámulok e természetes csoda láttán. Csak mozdítani kell és már rajtam fekszik és csóók. Oszt indul vissza felé,de megáll és mellemet kényezteti. Lábaim közé kuporodva folytatja lompi szopását. Farkam remeg a kéjtől mit kap csodás szájától, nyelvétől.
  Hátára fektetem és illatos puncijába veszek. Finoman nyalom. Kicsit helyezkedik, párnát kiveszi feje alól és átadja magát az élvezetnek. Föltekintek és látom,hogy nyelvem finom érintésére szája széle megvonaglik és mosolyog. Kis idő és csípeje a zene ritmusára mozog. Lábai teljesen szét tárva és megemelve derekát tobzódom lucskos puncijában. Kezemet szorítva hangtalanul rándul össze. Teste ívbe feszül és egy másik dimenzióban röpül Kedvesem a szelek szárnyán. Össze ölelkezve becézzük egymás testét és nyelveink játékát élvezve csóókolózunk. Tiám arcán a kielégült nő mosolya terül szét. Más ez a mosoly ezt érteni, értékelni és látni kell. Ez mit szintén nem tudok megunni.
  Magához tér és már lompim kell neki. Mint sajátját, mi e pillanatban így igaz, veszi birtokba. Fantasztikus mit művel. Szinte nem is tudom lekövetni mikor nyalja, mikor pörög nyelve makkomon mint villany óra és mikor tűnik el lompim mohó szájában. Egyet tudok csúcsközelben járok és ha ez folytatódik a punci parlagon marad. nyúlok és mellkasomra teszem a kaucsukot. Még szopogat párat és bontja. Ügyesen pödöríti farkamra, síkosító lompit célra tartja és ereszkedik.
  Finom lovacskázás kezdődik, de amint puncija tövig nyelte a ritmus változott. Cickók orrom előtt táncoltak. Bimbók kidugott nyelvemen élvezkedtek. Kívántuk egymás száját, csóókolóztunk. Egy kezére támaszkodott, másikkal mellem kényeztette. Csattogtunk, lihegtünk és élveztük az egymásnak okozott örömöt. Nem kell mondani, minden mozdulatát ismerjük már egymásnak. Misszibe fordulunk. Hosszan járatom farkamat. Kezeivel magához szorít. Fokozom a tempót. Sarkát fenekemre rakja, így húz magába, adja a ritmust. Egy idő múlva még széjjelebb terpeszt, lábait fölhúzza. Ezt nevcezem a szabad a gazda póznak. Lila köd és csak dugom, csak dugom ahogy a csövön kifér. Egymás fülébe lihegve ér a vég. Minden porcikám remeg. Kedvesem simogat és mosolyogva néz rám, mint csatát nyert hadvezér. Örömmel nyugtázza kapitulálásom, mit én sem bánok.
  Takarítás és kezembe adja teámat. Elégedett kölyök gólya módjára kortyolgatom. Őt is megkínálom és gyönyörködöm e csodás nőben, ki ez órában csak az enyém volt. Beszélgetünk még, de idő. Így fürdőbe el, öltözés és csóókos búcsú.
 • Elszámolás:

  Bővebb infó adja a legjobb tájékoztatást. Ott érdemes tájékozódni.
 • Összkép:

  Nem hiszek a pótlásban, mert ami kimaradt az elmaradt, de ma, ha nem is pótoltunk, de alkottunk és tán valódi örömöt okoztunk újfent egymásnak. Mikor vele vagyok agy kikapcsol. Olyan meghitt légkört teremt minden alkalommal, hogy el is felejtem hol is vagyok. Elvarázsol és megajándékoz a legtöbbel. Átadja magát úgy valójában, igazán vagy legalább is elhiteti velem. Az illúzió tökéletes volt ma is. Így megszületett a 21. Köszönök mindent Kedvesem. Csóókollak sokszor.
Happy Massage