• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    Nagyon szépen köszönöm a beszit, örülök hogy jól érezted magad velem! :)) várlak vissza legközelebb! :*

  • Egyeztetés:

    Dorka jó ideje kiszemelt kedvenclistás hirdetőm, csak az a fránya rendelési ideje valahogy mindig keresztbe tett eddig találkozásunknak. Ez utóbbi nagy kár, mert most hogy végre sikerült elérnem, nagyon megérte.
    Volt itt minden: hívtam, épp nem ért rá, mire megírtam VTR-en, ki vagyok, és mit szeretnék. Így aztán elég jó időben le is tudtuk egyeztetni másnapi találkánkat a kései órákban is. Egyszerű, pörgős, készséges.
  • Megközelítés:

    A kapott cím hajszálpontos, a googlemaps ismeri, és egyébként sem nehéz eltrafálni. Érkezni nyugodtan bármivel. Parkoló dögivel, a díja jutányos 13. kerületi mércével. Jómagam metróval döcögtem és mivel nagyon korán voltam, felültem a később induló villamosra, amivel 1 megállónyi, meg még egy utcányi sétára van Dorka irodája. A ház előtt egy sorstárs várakozott feltűnően az eresz alatt, pedig nem esett. Én még mindig korán voltam, gondoltam nem zavarom, így arrébb vonultam és a környékbeli építési projektek látványterveinek elmélyült tanulmányozásába fogtam, ami akár remek ürügy is lehet szemetnemszúróan arrafelé kóricálni, engem viszont valóban érdekelnek az épülő hodályok.
    Az időpontom előtt 1 perccel jutott be végül említett úr. Mire fizikailag is odaértem, csörögtem és már kaptam is az instrukciókat. Az emeleti lépcsőházból 3 különálló gangra nyílik ajtó, ebből a lifttel szemben lévőt kell választani. Mivel az ajtószámozás nem a leginformatívabb a lányok nagyon ötletesen megjelölték az ajtajukat, így nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Az iroda egy többszobás, kulturált, jó elrendezésű, újépítésű, a célnak kifogástalanul megfelelő lakás. Dorka nem egyedül rendel, de hibátlanul logisztikáznak a kolleginával, így tökéletes a diszkréció.
    A fürdőben hatalmas sarokkád, ebben kényelmesen lehet közös pancsikat rendezni, alkalom adtán ezt is megpróbálnám majd. Számolhatatlan mennyiségű különböző tusfürdő, több szájvíz, eldobható pohárkák és sziszegős szappanok is rendelkezésre állnak.
    A tetthely az egyik háló méretű szobában, megfelelően méretes franciaágyon esik. Van itt szobainas, törölköző tartó és természetesen tiszta lepedő. Az ágy masszív, és sehol egy széle-csík, amibe az ember bevághatná a térdét, miközben jól érzi magát. Meg is jegyzetem magamnak, hogy ilyesmit veszek magamnak is, ha arra kerül a sor. Az ágy mellett hatalmas tükör virít. Mint később meg is bizonyosodhatok róla, ez itt tökéletes helyre került.
  • Lány külseje:

    Partnerem vörös fehérneműjét sejtelmesen rejtő, de határozottan kellemesen domborodó fekete lepelköntösben fogadott. Mosolyával jelezte, hogy kerüljek beljebb, én meg határozottan beljebb kerültem volna, így ledobtam a cipőm és követtem Dorkát a tetthelyre. Szakállam mindig izgalmas kérdés az első találkozáskor, de biztosított, hogy egyáltalán nem zavarja, később még utalt is rá, hogy nem találkozott még ilyen ápolt, puha combkefével.
    Adatlapjának és képeinek köszönhetően a csalódást eleve kizártam, legfeljebb az arca okozhatott volna meglepetést. De nyugi van, arc részről sincs okom a panaszra. Hosszú, izmos lábaival igézően siklott előttem, közben hátrapillantgatva csodaszép szemeivel. Remek kisugárzása van, kifejezetten kellemes a hangja és a modora, könnyen megtaláltuk a közös témát is, no és igazán el lehet merülni ajkai mozgásában.
  • Action:

    A szobában kaptam egy mérethelyes hófehér törölközőt, amivel hamarost meg is indultam a fürdő irányába. A szükséges tisztálkodást követően visszaérve a szobába kedvesem már köntösétől megszabadulva, kellemesen domború, csábítóan vörös fehérneműben várt rám. Megcsodálhattam fantasztikus alakját, amit rengeteg edzés formált gusztusosan izmosra.
    Az ágy mellett állva, simogatva és felfedezve egymás vonulatait és tetoválásait, ismerkedésbe kezdünk. Puha bőrének érintésétől kellemes bizsergés járja át tagjaimat, combjai és tökéletesen kerekre guggolt popsija ívétől erősen beindul a fantáziám, de nem akarok semmit elkapkodni. Jól teszem, mert így van időm és lehetőségem megfigyelni, hogyan képes a szemeivel rám mosolyogni, és ezt nagyon is kedvemre valónak találom.
    Megkérem, hogy egy gyengéd simogatós felsőtesti masszázzsal folytassuk az ismerkedést, így hanyatt fekszem kényelmes párnával a fejem alatt, Dorka pedig mellém térdel, háttal a tükörnek, hogy onnan is kiváló rálátásom lehessem. Nem mindennapi látvány az biztos, de egyelőre jobban érdekel vigyori ajkai játéka, ahogy a szavakat formázza, és szeme ragyogása, miközben ujjai érzéki felfedező útra indulnak medvetestem buckáin. Hihetetlenül izgató, amit velem tesz, így hamar pattanásig feszült idegszálakkal, megborzongva simogatom formás alsófertályát. Közben szóba kerülnek nyilvánvalóan izgató kebeli is, és, hogy ez az egyetlen testrésze, amivel még elégedetlen, szeretne egy kis korrekciót. Jómagam „látatlanban” sem gondolom, hogy erre szüksége volna, de fontos, hogy egy ilyen fantasztikus nő jól érezze magát a bőrében. Megnyugodva hallom, hogy csak ízléses léptékű dolgokban gondolkozik. Arra viszont mindenképp jó a téma, hogy még tovább csigázza a vágyak, a képzelet és érzékeim kavalkádjában tobzódó fantáziám.
    Figyel rám, érdekli, hogyan szeretném, hogy haladjunk, de én nem kapkodnék. Szép lassan megszabadul melltartójától, melyből előbukkannak hibátlan mellei. Szemmértékem vágyaim tüzében nem találtatik kielégítőnek, így azonmód próbát is teszek velük és nem ér csalódás, tökéletes forma, tapintás és keményre duzzadt bimbók simulnak tenyereimbe, teljesen megtöltve azokat. Kisvártatva leröppen utolsó ruhadarabja is, felfedve simára borotvált, mesés szemérmét is. Tovább simogatjuk egymást, miközben érzékien kezébe veszi kistesóm sorsát, és harckész állapotba masszírozza. Nincs sok dolga, eszméletlenül kívánom, így mereven ágaskodó részemet kisvártatva ajkai ölelésébe zárja és beavatja testének olyan rejtelmébe, mely kétséget kizáróan felülmúlja eddigi elképzeléseimet. Hosszúra nyúlt játékunk az érzékeimmel olyannyira felcsigázott már, és ajkai szorítása olyan jól esik, hogy miközben a tükörből figyelem pucsítva domború tomporát, simogatom ahol csak érem, nem kell sok, hogy bajban legyek. Ezért gumi helyett cserét kérek inkább, mert nem akarok idő előtt véget vetni együttlétünknek. Ez is nagyon jó döntésnek bizonyul.
    Kedvesem hanyatt helyezkedik, hogy kényelmesen hozzáférjek mindenhez, amihez csak kedvem támad. Végigízlelem izmos teste porcikáit, elidőzve hívogató bimbóinál, majd szép lassan kikötve öle illatos, bűnre csábító csodáinál. Nincs miért sietnem, ki szeretném élvezni minden pillanatát ezzel a mesés párduccal töltött időnek. Alaposan körbejárom barlangja bejáratát, mielőtt belefognék. Figyelem, ahogy szép lassan kinyílnak rózsája szirmai és egészen elbódulok illatától. Lassan és finoman kezdem bebarangolni egyre tüzesebb ágyékát, majd egyre jobban belelendülök, ahogy átadja magát a pillanatnak és egyre hevesebb nyögésekkel adja tudtomra, hogy mindketten jó úton járunk. Ösztönösen simogatom, ahol éppen jólesik, és úgy tűnik ez neki pont így jó, mert nagyon beleéli magát és a lágy zeneszóra ütemesen tekerni kezdi csípőjét. A gyönyörűségtől borzongva figyelem, ahogy cicacombjai finoman, de megállíthatatlanul remegnek igyekezetem nyomán, míg hatalmas, egész testén átremegős, sikoltós beteljesülésben forrnak össze ajkaink, mely emlék mámoros elégedettséggel tölt el, a dolognak még emerről a végéről is. Játszom még Vele, íncselkedem, de nem szeretném, hogy túl érzékeny legyen, ezért csak óvatosan. Hagyom szépen megnyugodni.
    Nagyon szépen megköszöni, és látom, hogy szeme, ami eddig "csak" mosolygott, immár teli szájjal vigyorog rám. Most pedig szeretné tényleg megköszönni, így hanyatt fordít és újból ajkai közé enged. Villámsebesen pörgetem lelki szemeim előtt adatlapját, mert olyannyira kész vagyok Tőle, hogy fontos tudnom, hova szabad tüzelnem. Szerencsére azonban még bírom magam tartani, így még a védőfelszerelésre is van módunk. A sisakot magamnak helyezem fel, mert ízléses körmei miatt félő, hogy baja esne. Ez nekem rendben van, hiszen végig a szemembe néz, legszívesebben felfalnám már.
    Finom pacikázásra kérem, csak mert muszáj látnom, éreznem, ízlelnem a melleit, miközben benne vagyok. Könnyedén csusszan rám, és hamar teljesen befogad, érzéki csípőmozgásával, talán lovagló múltjára is visszavezethető természetességgel mozog a nyeregben. Káprázatos látvány, ahogy lehunyt szemmel, ajkait szorítva, kezembe és arcomba tolulnak formás mellei. Mennyei érzés, ahogy elnyeli kistesómat, és rámarkolok kőkemény fenekére, combjára, ahogy együtt diktáljuk a tempót, miközben eleinte csak halkan, de közben egyre hangosabban nyögdécsel.
    Kutyust kérek, mert muszáj kiélveznem hátsódomborítása kínálta gyönyöröket. Örömmel teljesíti fantáziámat, négykézláb hátratolat az ágy széléig, majd ívbe feszített hátával ideális magasságban kínálja felém csodás kelyhének minden zamatát. Fél lábbal az ágyra támaszkodva, mögé állva hatolok be, rózsája pedig jól hallható cuppanással nyeli el vágyamat. Az itt következő eseményekből jóformán csak foszlányok vannak meg. Elmondhatatlan mámor tölt el, miközben érzem szorításán, erősödő nyögései ritmusán és hangerején, ahogy Ő is elkezdi komolyan élvezni. Olyan tökéletes látvány tárul elém, amilyet nem is tudom láttam-e már valaha, úgy érzem: ez itt a Nirvána. Legnagyobb sajnálatomra pár percnél már nem bírom tovább ezt a kéjt, 4 hullámban érkező, eget verően hosszúnak tűnő, megsemmisítő orgazmusom van. Minden valószínűség szerint percekig nem térek magamhoz, hitetlenkedve lihegni jut csak erőm.
    Amikor magamhoz térek, kéjesen vigyorogva még mindig ott domborítja előttem magát, muszáj megcsókolnom mindkét lasztit. Kedvesem csilingelő hangon felkacag ezen, és bár ezúttal nem voltam elég kitartó, bíztatóan engedélyezi számomra, hogy legközelebb újra próbát tegyek ilyetén módon is.
  • Elszámolás:

    A csokor véleményem szerint bőven megéri a vele töltött időt. Nagyon korrekt, Lúdas Matyi stílusú hirdető: a kedvességet sokszorosan hálálja meg. Extrákat ezúttal nem kérdeztem, nem mintha nem lenne, amire vágyom, de annyi mindent kaptam Tőle az alap részeként, hogy egyelőre azzal sem tudok betelni.
  • Összkép:

    Dorka nem az extra vékony tini baba, hanem egy kifejezetten sportos, fiatal nő, csodásan igéző szemekkel, akitől olyan élménnyel gazdagodva távozom, hogy egészen biztos visszatérek repetázni.
Happy Massage