• Rella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon elérni sajnos nem volt egyszerű, egy ideje próbáltam, de mindig „nem érhető el” jelzést kaptam. Mint kiderült, foglalt helyett is ezt küldi a telója.
    No de, Rella egyszer csak feltűnt a VRT-es szolgáltatók körében, aminek meg is örültem, mivel konkrétan Ő a legkorábban odakerült hirdető a kedvencek listámban, csak még sosem sikerült bejutni Hozzá. Viszont zölden villogott az ikonja is, így hívtam és még beszélnünk is sikerült. Örültem. VTR-en megerősítettük kölcsönös szándékunkat és délután már hussantam is Hozzá.
  • Megközelítés:

    A cím pontos, nem csinál belőle titkot. Megközelíteni BKV-val javaslom, egyszerű, hangyányi egészségügyi sétával viszonylag jól is időzíthető. Autóval szerintem napközben nem szabad próbálkozni, mert hiába fizetős, nagyon telítettek az utcák.
  • Helyszín:

    Régi bérház, hatalmas belmagasságú régi lakása. A magasföldszint rafinált megoldás a házban a hatalmas belmagasságok miatt, erre érdemes odafigyelni. Rella külön ki is emelte a telefonban. Egyébként egyszerű. A liftből kiszállva, egy nagy körgang túlsó felén van a lakás, masszőzünk kiinteget, megtalálható.
    Gázkonvektor biztosítja a megfelelő hőmérsékletet, így a tetthely kellemesen meleg, a folyosó kevésbé, de nem kellemetlen. A lakásban füstölő erős illata viszonylag jól elnyomja a dohányzó kollegina által hátrahagyott zamatokat.
    Külön mosdó, káddal és zuhanyfüggönnyel, pár tusfürdővel. Lehetne éppen több is, de ennyi fér, igazából elég. Viszont piros pont a csúszásgátlóért a kádban. A törölköző tiszta, nagyobbacska mosógép gondoskodik róla, hogy mindig az legyen.
    A tetthely egy kihúzható kanapé, a kisebbik, öregebb fajtából. Pont elfértünk rajta mindketten. Rajta szemmel láthatóan is friss a lepedő, így ez is megfelel a célnak.
  • Lány külseje:

    Rella valami melegebb ruhában fogadott, de mire a mosdóból visszatértem, már a maga pőre valóságában mutatkozott meg előttem. Alakra kellemes, nyúlánk, fiatal lány, markáns arcvonásokkal. Ez utóbbi tudom, hogy van, akinek nem okés, nekem rendben volt. Nekem sokkal inkább számít, hogy milyen a kisugárzása, mennyire van rendben magával partnerem. Így aztán maradtam is. Ez persze nem itt dőlt el, csak olyan kacifántosan tekertem a szavakat, hogy ide kívánkozott.
    Mellei nem nagyok, de nagyon hetykék, arányaiban nagyobbacska, kőkemény bimbikkel. Tini módjára domborodó hasfala, coffja és cicijei sokkal zsengébbnek mutatják testét, mint amilyen korú (22) valójában kedvesünk, ugyanakkor érettségéhez kétség sem fér.
  • Erotikus masszázs:

    Kaptam vizet, majd hasmánt helyezkedtem a kanapén. Rella pedig a maga pőreségében egy végtelenül alapos, mindenre kiterjedő, erősmarkú teljes testmasszázsban részesített, kérésemnek megfelelően. Kezdte a talpaimnál, erősen meggyúrta fáradt vádlimat, kellemesen elkalandozott combjaimon és farizmaim nagyobb tömegén. A tükör mondjuk hiányzik, de ezt követően mellém csüccsent és formás popsiját nekem nyomva, hozzám dörgölve látott neki a még nagyobb háti részeknek. Nem spórolt az erővel és elég kitartóan masszírozott, így aztán nagyon kellemesen ellazultam a végére. Inkább volt szakszerű, mint erotikus, leszámítva, hogy kaptam némi popsit, ízelítő gyanánt. Szakszerűnek viszont nagyon is az volt.
    Mindeközben elég jól lehetett Vele beszélgetni, így masszázsom kellemes hangulatban telt.
  • Levezetés:

    Miután végeztünk a masszázs résszel, partnerem mellém térdelt, és miközben én simogattam, Ő kézzel lehelt életet kistesómba. Eleinte a környéket simogatta, majd finoman kezelésbe vette a pálcát is. E tekintetben nem olyan rutinos, mint egyes kolleginák, akiknél korábban megfordultam, de igyekezetben nincs hiány és hát végül is egy egész kellemes HJ-ot kaptam így a végére. Nagyjából olyan jól esett, mint anno 20 évvel ezelőtti szűzike barátnőimtől, ami elég jól esett azért, na! :). Egészen megfiatalodva élveztem tehát a szituációt, míg végül a legkevésbé sem kapkodva, pulzáló kistesóm tejfehér izzadtságát ügyesen elvezette a hasamra.
    Szilviával felitattuk az utódokat, miközben folytattuk a beszélgetést, majd meleg zuhanyt követően felöltöztem. Eközben végig szemezhettem csupasz teste vonalaival, majd kikísért az ajtóig, ahol elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    A divatos kézi-házakéhoz viszonyítva jutányos, amit szokás szerint előre rendeztem. Extrákról nem esett szó, lazulni érkeztem, amit annak rendje és módja szerint meg is kaptam.
  • Összkép:

    Az étlap Rellánál a szűkösebb skálán mozog, de tényleg jó masszőr, és összességében én is elégedetten távoztam. Az erotikus rész ezúttal kicsit karcsúbb volt, mint megszoktam, viszont összességében megfelelően ellazultam, így azt mondom, megérte.
Happy Massage