• Nelli

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon "fedeztem fel" a hirdetését, a szimatom azt súgta, semmi értelme "tökölni", legjobb lesz minél hamarabb útra kelni. Első körben telefonon hívtam, a hangjára és a programra voltam kíváncsi, a VTR meg vár, nincs kapkodás. Főleg, hogy két héttel korábbi, szintén hétvégi időpontra, volt már egy lefixált program, amit betegségem miatt napokkal előtte lemondtam. Az újabb telefonos egyeztetéssel, most egy kicsit kivártam, biztos, ami biztos, a testem jelzését megvártam. Azonnal sikerült elérnem, kedvesen érdeklődött állapotom felől, részleteket már ismerve, csak az időpont egyeztetésére történt, majd jöhetett VTR-en a megerősítés. Mennyire rugalmas? ezt nem tudom, viszont kellemesen hajlékony.
  • Megközelítés:

    Városliget mellett, a régi villanegyed század elején fellelhető egyik épülete. Könnyen megtalálható, megközelíthető helye van. GPS bárkinek segítség lehet, nem használtam, jól ismerem a környéket. A forgalom sűrűsége, persze napszaktól is függ, változó. Tömegközlekedés bőven, van olyan troli járat, ami majdnem a kapuban "tesz le". Parkolóhelyet, a mellékutcában könnyen találtam, kellemes volt az idő, így nem igazán zavart a 150 méteres séta. Díjfizetős övezet hétköznap.
  • Helyszín:

    Ízlésesen berendezett, korábban egy komplett felújítással újraélesztett lakás, nem éreztem szalon hangulatot, maximális a diszkréció. Próbáltam amit csak lehet megfigyelni, ami nem volt nehéz a kora délutáni napsütésnek köszönhetően "fényárban úszott" az előszoba, amihez már csak Nelli tudott hozzátenni. Ahol csak lehetőségem volt bejárást tartani, mindenhol tisztaságot tapasztaltam, megfigyeltem, no porcicák, partneremnek tiszta volt a talpa. Fürdőben sarokkád, tusfürdő hegyek az ablakban, száraz türcsi kétszer, száraz kilépő, aminek állagát igyekeztem megóvni. Csuklást elkerülendően írom, a gázkazán öreges ritmusa miatt, a hőtárolós víztartályból, a megszokottól kicsit lassabban érkezett a meleg víz. A mosdó tükör előtti polcon, kétfajta Listerin palack elhelyezve az ápolt lehelet érdekében. Nem görcsöltem, hogy pohárkát nem találtam, a cool mint ízvilágból egy kicsit kortyintottam. A tetthely-baszoba, fürdőszoba melletti közepes méretű, ízlésesen berendezett, "jól felszerelt" helyiség. Természetes fény kizárva, kellemes színes hangulatvilágítás jól esett a szememnek, jól láthatóak a földön elhelyezett nagy tükörben a részletek. Falmellet masszázspad, praktikussága most kimerült a ruháim tárolásában. Ablak alatt kényelmes, kétszemélyes kanapé, "útra való", masszázs végén olajos seggel ne üljetek "bele". Ajtó mellet kb. 1.4m magas komódszerűség, rajta zenedoboz, kikészített bubis, illetve mentes üdítők. Ajtó felett, jól látható helyen az időmúlására figyelmeztető óra. Legozás egy viszonylag nagy és kényelmes tatamin történt.
  • Lány külseje:

    A képeknek részben felel meg, leginkább az 1-14 képek adják vissza a valóságot, a többit egy ugyanolyan kontár készítette, mint aki a fürdőszoba padlózatát burkolta. Maradjunk a valóságnál, ami kellőképpen meggyőzött, nagyon pazar, szemet gyönyörködtető látvány, azaz nem semmi. Alkata arányos, testsúlya ideálisan oszlik el a testmagasságával arányban. Arcán a testékszerek ízlésesek, szép kerek arcát inkább kiemelik, még vonzóbbá teszik. Némelyiknek nem csak a látványt, hanem örömömet is köszönhettem. Szája, akárcsak a szemei, szépen íveltek érzékiek és még az orrának formája is telitalálat. A bal karján jól látható tetkót megcsodáltam, jelentését nem értelmeztem, bejött és ez a lényeg. Van még egy két apróbb tetkó, legközelebb bővebben. A cicikig érő, egyenes szárú haja most is színes kavalkád, hozzálehet érni, nem rúg seggbe két lábbal. Ezeket a különleges "díszítéseket" egyesek extrémnek titulálják, Ők azok, akik az éppen aktuális divatot majmolják. Kezei, lábai ízlésesen ápoltak, no hosszú köröm, ami alkalmatlan egy jó masszázshoz. Ízvilágról most még nem tudok nyilatkozni, nem jutott erre idő. Cicik, popsi, kemény, kerek, ettől lettem vidám gyerek. Igen, feszes mindene, a bimbók, megfelelő kezelés hatására jól reagálnak, igencsak keményednek. Punci gyönyörű, tökéletes simaságú, meghálálja a figyelmes kényeztetést, ami nem ígéret, inkább valóság. Fogadó öltözet magassarkú pipő, fekete miniszoknya, felül, meg valami egyéb, nem emlékszem. Mire megfürödtem, munkaöltözetre cserélte, fehér kétrészes semmi, amiktől a masszázs során csendben megszabadult. Összességében? Minden tetszett rajta, erre mondható, maximális telitalálat.
  • Erotikus masszázs:

    Türcsi padlóra hajítva, hasmánt fekve a tatamin, csendben szemléltem partnerem készülődését,
    Melegített, egyenletes hőfokon tartott olajjal, elkezdődött bokámtól felfelé, testem karbantartása. Az életben sem a papírok sokasága volt számomra a meggyőző, sokkal inkább a hozzáértés, alkotóképesség párosulása a képzelőerővel. Ez mind igaz Nelli munkásságára. Váltakozóerősséggel, új beggyel, teli tenyérrel, időnként alkarral fokozta élvezetemet, éreztem, szereti adni az érintést, jön belőle, semmi gépiesség. Egy ponton elidőzött, keményebben csutakolt az ujjaival, egyetlen komolyabb csomót talált, határozottan szétmorzsolta. Magabiztos, igazi masszázs fogások a jellemzőek, persze az érzékiségből sem volt hiány, a visszamozgásnál lágyabb érintésre visszaváltott.
    lábaim kezelésének befejezésekor, röpke szünet, éreztem valami történni fog. Becsuktam a szemem "jöjjön aminek jönnie kell". Megszabadult a kétrészes semmiségtől, amit, ha meglátok lőttek a folytatásnak. Oldalam mellett elhelyezkedve, keresztirányú simításokkal kezdte felsőtestem lazítását, mozdulatainak sokaságát, érzékiségét, egyre jobban ellazulva élveztem. Nem zökkentett ki az sem, mikor lábaim közé helyezkedve, hosszirányban kavart kezecskéivel és véletlen, ahogy előrébb hajolt megkarcoltak kemény bimbói, vagy hajvége cirógatott meg.
    "Egészségedre" szólt az ébresztés, mire válaszként helycserét, illetve szerepcserét javasoltam. Folytatás fellelhető, a kiadónál.
    Összességében? Bocs, baromira jól esett, hogy egy ilyen gyönyörű Nő olyan "színvonalon" masszírozott meg, amiben több mint másfél éve nem volt részem. A hajlandóság nem hiányzott, egyikünkből sem, viszont a csak tisztán erotika, ami túlnyomórészt tapasztalható, főleg ismeretlenül, nekem nem gyere be.
    Egyetértek, Influencer megelőlegezett pontozásával, kivétel az erotika, itt inkább a látványt pontoztam.
  • Levezetés:

    Szakszerűtlen, viszont lelkes és érzéki maszatolásom az "aranymetszés arányának" megfelelő kemény félgömböknél megrekedt, nem tudtam tovább haladni, főleg mikor partnerem egyre jobban fel-le emelgette popsiját. Egyre sűrűben tértem vissza ugyanarra a találkozási pontra, majd megemberelve magam toltam még egy kis alibi hátmasszázst. Fordulás, majd gyors fordulat, elvesztem combjai között, bevetettem mindent, nincs felsorolás.
    A második óra nagy része, egy tömény kölcsönös élvezkedés jegyében zajlott. Nelli egy "erotika bomba" ez nem kérdés. Nem voltak "sortörések", a váltások úgy zajlottak, hogy a kielégüléshez vezető út nem szakadt meg. Hogyan, miként történt, azt legjobb megélni, meg sem próbálom leírni.
    Nelli, gyorsan ráérzett arra, hogy mi az amit szeretnék és hogyan csinálja. A kézi kényeztetésről nem igen tudok mit írni, alig volt részem benne, szájjal viszont mindent vitt, semmi kétség.
    Egész mélyre eresztette lágyan, olyan érzést keltve, "mintha". Kértem, inkább csak a makkomat kényeztesse, azt viszont intenzíven, szabad szájalást kapott, csak ne harapja le. Gyorsan ráérzett hogyan szeretem, folyamatos szívóerő, enyhe fogazás és felértem a csúcsra, leírhatatlan érzés.
    Türelmesen benntartott, én kezdeményeztem a távolodást, bár még kézzel simogatott volna, elhárítottam, mert annyira érzékennyé váltam. Ilyen, csak egy kőkemény orgazmus után van, fizikális összeomlás, időnk lejárt, legközelebb folytatás.
  • Elszámolás:

    Maximális program, az erotikus masszázs keretein belül maradva, viszont zömmel kölcsönös szimpátia az alapja. Az érték arányt nézve, a kapott élményekhez képest nagyon kedvezményes. Kis ajándékom érkezésemkor átadva, elégedettségem jele, a program végén mécses alá helyezve.
    Extra? ha esetleg hozzám költözne.
  • Összkép:

    Konklúzió? Az én nyelvezetem szerint, következmény, esetleg tanulság? Összességében, olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy testem rendszeres karbantartását eszem ágában sincs másra bízni a jövőben, remélve, hogy Nellinek sem lesz ez ellen kifogása. Persze a "kitekingetés" lehetőségét nem eresztem el, mert az ígéret szép szó, annak betartása az én dolgom.
    Összbenyomás? Nincs igazad Influencer, mert Nelli egy csodás, gyönyörű kis boszorkány. Folyamatosan elvarázsolt, csak az autómban tértem magamhoz.
Happy Massage