• ZSUZSI

  • Beküldte:
  • ZSUZSI reagálása

    Kedves NO-KECMEC!
    Először is nagyon örülök hogy megismerhetelek és hogy a randink felejthetetlenre sikeredett :) mindezt profi módon le is írtad köszönöm :)
    Bízom benne hogy lesz még folytatás..
    Csókollak Zsuzsi

  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, a második hívásom volt sikeres. Sokkal alaposabban egyeztettem most, mint máskor szoktam, kérdésem is több volt felé, mint általában fel szoktam tenni egy találkozó megszervezésénél. Nagyon kellemes beszélgetőpartnernek bizonyult, a hülye kérdéseimre is türelmesen és készségesen válaszolt, akármennyire igyekeztem nem tudtam kizökkenteni, kedves természetét mindvégig megőrizte! Nem volt mese, úgy éreztem mindenképpen találkoznom kell ezzel a Hölggyel, így egy VTR-el pecsételtük meg a megbeszélt időpontot.
  • Megközelítés:

    Én és egy doboz raffaelló meg egy csokor (a csokor nem szó szerint értendő) békésen utaztunk a hármas metróval egészen a Lehel térig, innentől metrópótló busszal folytattuk a békés utazásunkat. Egy megálló volt csak de én úgy megkívántam az egyik útitársam, hogy nem bírtam magammal és meg kellett kóstolnom. Bontott dobozt nem szerettem volna ajándékba adni, ezért a Nyugatinál újat szereztem be, kicsit el is keveredtem miatta, egyszerűen nem találtam az aluljáróban az "A" jelölésű feljárót. Egyébként egyszerű mert ha felnézel a plafonra függesztett táblák tökéletes irányba terelnek. Pontosan kettő perc késéssel érkeztem, és azonnal hívtam is. A parkolóért szemlátomást küzdeni kell, meg ha szerencséd van még fizethetsz is kell érte.
  • Helyszín:

    Egy emeletes ház legteteje, de van még innen tovább, mert a lakáson belül is van emelet, ahová csigalécsőn lehet feljutni. A fürdőben kád van és behalok, mert két minőségi zuhanyfüggöny is akad, ráadásul kettő száraz kilépőn is topoghatunk. Ez olyan váratlan volt számomra, hogy el is felejtettem megszámolni a tusfürdőket! A szobában tatami, tükör és hely a ruháknak. A faja törcsit sem hagynám ki, ebből nincs mese a program végén újat kapsz, hiába tiltakozol nem használhatod az előzőt . :-)
  • Lány külseje:

    Kedvesünk a randi előtt kicsit rám érdeklődött. Van rá lehetőség, lehet tőlem beszit olvasni, meg talán van ismerős kollegina is aki tud információt adni. Ezt csak azért írom mert nagyon az ízlésem szerint volt öltözve! Magassarkú cipőcske, combfix, egy lukacsos ruhácska ami alatt csak egy bugyi volt és az idomaiból sejtelmesen, de minden látható volt. Csábos és kacér tekintet! Csak onnan tudom, hogy rám érdeklődött mert elmondta :-) A magassarkút tényleg miattam vette fel, pedig alig tud benne járni, imádtam ezt a gesztusát is! A fotói több információt nyújtanak a külsejéről az általam leírtakról, tessék megnézni.
  • Erotikus masszázs:

    Nem mindenki masszásra jár a massz lányokhoz, ezt a részt mindég szeretném kihagyni, de sajna nem lehet! Volt szó a mi esetünkben is egy masszásról, mégpedig Zsuzsi kérdezett rá, ezen hangosan felnevettünk és egy igazi bújós, barátnősen simogatós és csókolgatós program vette kezdetét. Úgy tud ez a lány bújni, hogy azt nem tudom kiverni a fejemből, de végül is minek verném jó helyen van az ott! :-) Egyébként kaptam csúszkamasszást is, vagyis ezt kecmecke kapta, mondhatnám, hogy ez teljesen ellazító érzés volt számára, de a franc vigye el teljesen beleállt a merevgörcs! :-)
  • Levezetés:

    Majdnem egyszerre érkeztünk a szobánkba, én a fürdőből, Ő az alsó szintről, már mindketten majdnem pucéran.0
    Gondoltam most férfiasan megrohanom Kedvesünket, de ajajj nem úgy van az, Őt előtte meg kell hódítani. Rögtön vissza is vettem a tempót és élveztem, az efféle hozzáállását.
    Ha valahol beszélhetünk igazi barátnős hozzáállásról hát itt igen. Lágy közeledésem már szívesen fogadta, de csókot még nem kaptam mindég kifordult belőle, a lágy simogatásokat viszont szívesen fogadta és a kedves szavak ellen sem volt kifogása. Én azt hittem itt már nem lesz csók és ez egy elcseszett randi lesz, mikor végigpuszilt a nyakamtól, az arcomon át egészen a számig. Volt 2-3 szájra puszi (itt én már mindenről letettem. gondoltam igénybe veszem a két szaxit oszt jó napot, de a dolgok nem így alakultak ) Rápróbáltam egy igazi csókra és húha, csodásan csókolt vissza, egy nem hétköznapi csókot kaptam, sőt ennek sorozatát. Mikor belemarkolt a hajamba kecmecke rögtön a lábai közé vágta volna magát, de azok zárva voltak, így a combjaihoz tudott csak dörzsölődni. Hidjétek el én próbáltam közéjük férkőzni de nem sikerült. Muszáj volt tovább lépni, mert ettől a combos dörzsöléstől is majdnem eldurrantam.

    A tatamin folytatódott a történet, most már nem én csókoltam, hanem Ő csókolt engem, ugye nem kell írnom, hogy mennyire jóleső érzés volt. :-)
    Azért haladt tovább is, nemsokára a mellbimbómat szopogatta, miközben a kezével kecmeckével foglakozott és a kecmecke kedvenc tojásait sem feledte, nemsokára a szájával sem hanyagolta, mert végül a belsőcombos csókok után oda is elérkezett, talán még meg is szopogatta őket (ezt nem tudom biztosan állítani, mert felakadt szemekkel feküdtem) Azt viszont tutira mondom, hogy a tasaktól felfelé a nyelvével érkezett a makkhoz, ezt kétszer ismételve kerültem a szájába. Eddig is minden jó volt vele, na de innentől amit művelni tudott velem, nyaltat falt, szaxizott, hol ütemesen, hol változatosan, nyálat csorgatott én nem bírtam magammal, felhúztam a szaftos száját csókolózni. A történet a szájában végződött, annyira felizgatott és olyan hévvel lőttem, hogy volt egy kis kuckuc.

    Most én jöttem a nyalási tudományommal! :-) Végigpusziltam, csókoltam mindenét mielőtt célba értem.( ezt a déli égtájat véletlenszerűen találtam meg) jó érzés a combjai között lenni, nyaltam a puncit, keresztbe hosszába, körkörösen, csak úgy a nyelvem hegyével érintve, a nyelvem a hüvelybe dugtam többször azt hittem, hogy lesz itt siker, csak úgy folytak a testnedvek. Kedvesünk megkért, hogy dugjam már be az ujjam is mert neki kell, hogy legyen valami a hüvelyében egy sikeres orgazmushoz. Mikor bent volt az ujjam, arra kért hogy csináljam erőteljesebben, miközben Ő is simogatja magát és a nyalást se hagyjam abba. Sajnos a röptetés nem sikerült, de annak nagyon örülök, hogy nem kaptam egy megjátszott orgazmust, így ha legközelebb sikerül akkor tudni fogom, hogy egy igazi ajándékot kaptam! :-)

    Akkor mi is van még? Volt itt nekem egy ismét csodás szájjal való kényeztetés, amit sok csók előzött meg. A tükörből figyeltem a dolgok menetét, közben a punciját simogattam, meg a kebleit és az arcát. Ez is olyan tökéletesre sikerült mint az első kanyar, minden gondolatom próbálta kitalálni, figyelte a reakciókat ezt tutira jól csinálja ezt is a szájában végezhettem!
  • Elszámolás:

    A virágszálak mértéke nyilvános! A találkozónk elején én ezt ki is tettem, egy micsodára, a találkozónk végén még tettem erre a micsodára plusz virágszálakat, mert nagyon megérte.
  • Összkép:

    Sokan úgy érzitek, hogy ez nem egy beszámoló, hanem egy szerelmi együttlét megírása? Hát én is így érzem, persze tisztában vagyok vele, hogy ez egy alkalmi kapcsolat volt! Itt igazán végig lettem vezetve egy szépen felépített erotikus kalandon, ami boldoggá tett és még mindég az vagyok tőle! Jóval többet kaptam mint amire számítottam
Happy Massage