• Nicole

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy hete kergetjük egymást,mert vagy neki vagy nekem nem volt jó az időpont. Egy nappal hamarabb hívtam,így tudtunk egyeztetni időpontot. Ő kezeli a telefonját,nagyon kedves,intelligens és segítőkész. Mindent részletesen elmond a telefonban.
  • Megközelítés:

    A XI. kerület új építésű részén,igényes társasházban fogad Nicole. A parkolás egyszerű volt és ingyenes. A helyszín villamossal is könnyen megközelíthető,szinte a cím előtt tesz le a megállóba.
  • Helyszín:

    Mintha egy barokk szállodai lakosztályba csöppentem volna. Nagyon hangulatos,barátságos. A célnak több,mint megfelelő. Nicole képei alapján amúgy is gondoltam,hogy igényes helyszínen fog várni,de messze felülmúlta a várakozásaimat ezzel is. A fürdő is igényes,tele minden higiéniai eszközzel,amire csak szükséged lehet. Kilépő és zuhanyfüggöny is van (nekem ez nagyon fontos,mivel több olyan lánynál is voltam,akinél ez nem volt jelen). A baszoba nagyon hangulatos,egy nagy franciaággyal,a falon plazma TV-vel és különböző erotikus díszekkel. A ruháimat egy fehér bőrfotelre tettem le.
  • Lány külseje:

    Nicole egy igazi szépség. Bőre tökéletes,szolizott és mindenhol sejmes. Hosszú,gyönyörű barna haja van,tökéletesen beállítva. Heti több alkalommal jár fodrászhoz. Az alakja ugyanolyan,mint a képeken. Hosszú combok,formás popsi,nagy mellek és darázs derék. Abban a szettben van,ami a nyitóképen is szerepel. Nagyon szexi volt az a piros szett rajta. Már az ajtóban tudtam,hogy ez egy kellemes délután lesz.
  • Action:

    Fürdés után az ágyon várt,lefeküdtem mellé és egymás simogatásával kezdtünk. Utána elkezdtünk beszélgetni,a telefonban is éreztem,hogy mennyire intelligens,nagyon képbe van a világ dolgaival és mindenről el lehet vele beszélgetni. A fociról nagyon jót beszélgettünk. Ezután megcsókolt és hatalmas csókcsata vette kezdetét. Végig éreztem rajta a barátnő feelinget. Közben elkezdtem simogatni a punciját,ami egyre jobban benedvesedett és ezzel engem is nagyon beindított. Majd NF-be kezdett,ami nagyon változatos. Felváltva használta a kezét és a száját. Nagyon jól csinálja, a golyókkal is foglalkozik eleget. Tudja hogy kell ingerelni :) Mielőtt gumit kértem volna még a kebelszexet ki akartam vele próbalni,annyira izgatóak a mellei is. Annyira jól sikerült,hogy itt szexre nem került sor,eldurrantam. Gyors tisztogatás kis beszélgetés,tapi és fürdés. A fürdőszoba előtt várt üditővel,ami nagyon figyelmes volt tőle. Mikor visszaérkeztünk a szobába megkérdezte mehet-e tovább ez a lejátszási lista vagy mit szeretnék (jó a zenei izlése, így nem változtattam). A második kört NF-el kezdtük. Ő térdelt előttem én meg a kezemmel irányítottam a fejét. Nem kényeskedett,a mélytorok nagyon megy neki. Gumi kérés és indulhat a lovacskázás. A melleit szorítottam közben és vertem fel neki erősen. Nagyon vissza kellett fogjam magam,hogy ne süljek el hamar kis szünetet kértem. Szünet után hátulról raktam be neki,kérte húzzam hátra a haját és fenekeljem el. Na ez gondolhatjátok hogy bepörgetett,hamar végem is lett. Letisztogatott,odabújt mellém és beszélgettünk. Tündéri egy leányzó. Nem csak a szolgáltatás kiváló,hanem a figyelmessége és,hogy szó szerint lesi minden kívánságod. A barátnő feeling csillagos ötös. Kár hogy nem vihettem haza.
  • Elszámolás:

    A találka elején kérte,a virágcsokor átlag feletti,de a kapott élmény is. Extrákra nem kérdeztem rá.
  • Összkép:

    Nagyon figyelmes és közvetlen hölgyet ismertem meg benne,aki nem csak bombázó,de jó humora is van. Kicsit csipkelődős,amit én nagyon bírok. Már ajtónyitás után elkezdte oldani bennem a feszültséget,mert látta mennyire zavarba jöttem,amikor megpillantottam. Ő tipikusan az a szolgáltató,aki azt akarja,hogy jól érezd vele magad. Benne nem fogtok csalódni semmilyen téren. A szépségét,barátnő feelinget és a műveltségét emelném ki. Ja és persze a nagyon jó szexet.
Happy Massage