• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Köszönöm szépen a kedves szavakat,a szép beszámolót.Látom,hogy sokan hiányolják a részletességet,amit tökéletesen megértek,de vannak kivételes esetek,amikor valami annyira jó,hogy egyszerűen nem akar az ember osztozkodni rajta .Az együtt töltött idő roppant kellemes volt, és várom már ,hogy újra találkozunk.

  • Egyeztetés:

    Amint megláttam a képeit Jázminnak ,nem birtam magammal fel kellett hivnom. Nagyon kellemes hang vette fel ,nagyon éedeklődő,figyelmes már a telefonon keresztül is. Jóval előbbre foglaltam időpontot, nem volt gond nagyon sigitőkész volt.
  • Megközelítés:

    Könnyű oda találni, én sétáltam egy nagyot, szép környék,Marina part. Csendes környék,niincs kocsi zaj,lehet legalább hallani amit mondanak a kapunál.
  • Helyszín:

    A lakás modern, több szoba található benne, Ahol mi voltunk ott tatami és masszázspad is volt, Voltak székek,tükrök,amik nagyon jól voltak elhelyezve a falon. A fürdő zuhanykabinnal van szerelve ,tele volt tusfürdővel, szájöblögető is volt. Mindig kaptam friss, tiszta türülközőt is természetesen.
  • Lány külseje:

    .Szerencsére nagyon jó képeket tett fel magáról, nincs zsákba macska, van arcos képe is, ami teljesen megfelel a valóságnak. Tényleg olyan mint Jázmin hercegnő, az Aladinból,nagyon hasonlit rá. Hogy szép -e??? Nem láttam még nála szebbet,meg álmomban sem láttam szebbet. Sok szép lánynal voltam már, de hozzá fogható lánnyal még nem találkozzam. Igazi természetes szépség,mint Salma Hayek. Csak Jázmin szebb, sokkal...A haja szép fekete hosszú hullámos,vaditó, nagyon szép arca van, és ha rád mosolyog, ha megérdemled, akkor elolvadsz mint mint egy jéghegy, mert gyönyörű, Teste hibátlan ,sportos, semmi szilikon.Szép hosszú karcsú lábak, popsi gyönyörű ,és azok a mellek Istenem !!!! Egy fekete átlátszó ruhácskában fogadott ,fekete harisnyában.
  • Erotikus masszázs:

    Hát amint visszatértem a szobába,vendéglátóm szivélyesen beinvitált. Elősször csak beszélgettünk a masszázspadnak dőlve, mikndenféle csacskaságról, felmértük egymást hogy mit várhatunk egymástól, nem voltam feszült egyáltalán a szépségétől ,meg akartam ismerni a lelkét egy kicsit,hogy közelebb kerüljünk egymáshoz ....,nagyon kellemes hangulátban voltunk. Hozzá akartam érni, de még nem mertem, lehet féltem hogy eltünik,mint egy álom...Csak gyönyörködtem , gyönyörködtem,és gyönyörködtem....ha csak az lett volna a program hogy nézhetem nekem az is jó lett volna ,annyira tetszett. Aztán leparancsolt a tatamira,kértem egy hátmasszázst,most nem érdekelt annyira a masszázs,szerencsére a tükörböl tudtam csodálni tökéletes alakját, maszirozás közben le is vette fehérnemüit hogy jobban csodálhassam. Jól masziroz,már amennyit megtapasztaltam belöle,azztán megkért hogy forduljak meg. Most már nem tudtam megálni hogy ne érjek hozzá bársonyos bőréhez,simogattam mindenhol ,éreztem hogy el akar varázsolni engem....
  • Levezetés:

    Jázminnál be kell tartani a masszázs szabájait, ha nem nem tartod be ,hamar feszült lehet a hangulat és akkor elrontottál mindent. Két kényeztetést kértem ami nagyon kellemes volt,nagyon jol csinál mindent,kaptam egy csuszka masszázst is .Nem szereti a durvaságot, csak finoman szabad hozzá érni,de ha kedves vagy vele akkor ö is ugyanilyen lesz hozzád.De ha nincs meg a kellö szimpátia akkor a szép mosolyát nehéz elövarázsolni.
  • Elszámolás:

    Utolag rendeztem az az asztalra helyezve, nagyon megvoltam elégedve
  • Összkép:

    "Oly szép szemem ha volna,mint a tiéd,szivfoglaló hatalmát megéreznéd Rád néznék mindig mint a tiszta ég.S oly lángoló sugárral mint a Nap ég" Igen....még szeretnék hozzá vissza térni.
Happy Massage