• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon ki volt írva, hogy mikor elérhető, első hívás sikerült elérni, másnapra kértem időpontot.
  • Megközelítés:

    Akár hajóval is megközelíthető a Marina komplexum, de én azért kocsival mentem. Visszajáró vendégként sima ügy volt megtalálni, de elsőre sem volt gond, Noya részletes instrukciókat ad. Navigációnak is ismerős a terep. Néhány parkolóhely mindig akad, természetesen(?) fizetős. A viharos szél volt az egyetlen probléma, majdnem kivette a kezemből a kocsiajtót.
  • Helyszín:

    Portaszolgálatot a Láthatatlan ember kft adja, legalább is igyekeznek úgy tenni. Lépcsőt nem kockáztattam, Noyához minden energiára szükség van. Új, modern lakópark, ezt tükrözi a lakás állapota is. Nappali megmarad magánszférának, kalandorok a cipő és kabát levétele után egyből a játszós szobába mehetnek, onnan nyílik a fürdő is. Noya rutinos és profi vendéglátó, ez látszik a fürdőszobai kellékek mennyiségén és minőségén. A leltár kedvéért: székre pakolás, kényelemes nagy ágy, párnákkal, világos szoba. Zene telefonról, de ha egy zenekar van a sarokban, egy idő után azt se vettem volna észre.
  • Lány külseje:

    Aki ismeri annak újat nem tudok írni, a többiek pedig lapozzák át a majdnem száz fényképet, ott a valóság. Ehhez jön az őszinte bemutatkozás, mind a tényszerű adatokról, mind a hozzáállásáról képet kapunk. Ha első randink lett volna, akkor azt mondom, hogy az időjárás intő jel volt, mert engem is elkapott az erotikus tornádó, valójában újra önként sétáltam be viharzónába.
  • Action:

    Kezdésnek még ruhában egy kis ágyra heveredős beszélgetés, ez a szokásos forgatókönyv része. Mármint rajtam volt ruha, Noya csak a teste 5%-át burkolta valami fekete textillel, ami 5% vért hagyott az agyamban. Szóval cseverésztünk egy kicsit, majd elvonultam tusolni. Mire visszajöttem, már az a kevés ruha is eltűnt róla, ennek megfelelően az az 5 % vér is távozott a fejemből. Ő az ágyon feküdt, én végigcsókoltam a testét, és visszatértem a puncijához, előbb csak nyelvvel, majd az ujjamat is bevetve, amit Noya tetszésnyilvánítása kísért, és persze kaptam az instrukciókat. Így sikerült a csúcsra juttatnom, ami nem maradt viszonzatlanul, és akkor finoman fogalmaztam. Noya ugyanis aktív. Nagyon aktív. Mestere annak, hogy hogyan tépjen szét egy férfit, külsérelmi nyomok nélkül.Az ágyon térdelve, vigyorogva szemléltem a nyalakodás eredményét, de máris felpattant, elém helyezkedett, és szopni kezdett. Hangosan, lelkesen, köpködve, semmit ki nem hagyva. Kérte, hogy feküdjek le, némi csókolózás után elkezd lefelé húzódni, mellei közé veszi a farkam, majd benyálazza és tovább folytatódik a francia őrület. Akkora vákuummal, már attól tartottam, hogy valósággá válik a vicc, és a hátsóm felszippantja a lepedőt.
    Gumit kértem, és Noya szemből belém ült, egy kicsit így tornáztunk, majd guggolásba váltott, olyan látványt nyújtva, hogy majdnem elsültem, pedig még voltak tervek. Csattogtunk egy darabig, majd kértem, hogy lábait tegye előre és hátul támaszkodjon a kezeire. Ezt hogy hívhatják, pókfoci póz? Szemeim guvadnak, tekeri a csípőjét, látom ahogy a farkam jár benne, mellei ugrálnak, és persze kapom a biztatást is.
    Előre megbeszéltük, hogy popsit is kérek. Egy kis síkosítás, Noya doggyban előttem pucsít, és szépen befogad hátulról. Finomkodok egy kicsit, de Noyának illik szót fogadni, és jó alapos döngetést kér, amit meg is adok neki. Kérem hogy feküdjön a hátára, lábai a magasba, és újra a popsijában vagyok. Ezt szándékosan a végére hagyom, "amíg még bírom" jelleggel. Last minute döngetés, ami belefér.
    Lekerül a gumi, Noya előttem térdel, és kinyújtott nyelvére spriccelve fejeződik be a műsor.
  • Elszámolás:

    Előre megbeszéltek szerint, popsi extrát kértem, minden más az alapban. Utólag, öltözködés közben rendeztem.
  • Összkép:

    Noya egy igazi élmény, határozott, kezdeményező, tabukat nem nagyon ismerő típus. Erre volt most szükségem, ezt is kaptam meg.
Happy Massage